RaVirr Napisano 24 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2022 4 minuty temu, Nezumi napisał: sam czesto pisze o Hudym, nie dlatego, ze chudo u mnie z ortografia, tylko w odniesieniu do nazwy softu. Celowo. Cos jak "Mortal Kombat" 🙂 To nawet nie to... przeczytałem po chwili zdanie, które napisałem i nie wiem czy za kilka dni sam bym zrozumiał co miałem na myśli xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 4 godziny temu, EthicallyChallenged napisał: Tak ogólnie i na chłopski rozum, to "proceduralne" od "ręcznie" różni się tym, że zamiast pokazywać komputerowi jaki piksel ma być gdzie, np malując, używa się procedur, na przykład tekstur które są powtarzającymi się w nieskończoność wzorami. Mieszając te procedury na różne sposoby, sprawiając, że jedne wpływają na drugie, można zbudować sobie tekstury czy tam modele. Te tekstury i modele, w odróżnieniu od tych robionych ręcznie, można potem w prosty sposób modyfikować, używać przy różnych okazjach i tak dalej. Na przykład jak masz popękaną ziemię zrobioną ręcznie i chcesz poszerzyć pęknięcia, to musisz się męczyć z każdym pęknięciem osobno, a ta sama ziemia zrobiona proceduralnie będzie mieć pęknięcie które można poszerzyć na całej powierzchni jednym suwakiem. Nie wiem czy jasno mówię, czy to brzmi jak bełkot, ale ja to tak rozumiem 🙂 @EthicallyChallenged dzięki wielkie za wyjaśnienie . Bardzo klarowne to wytłumaczyłeś 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2022 Moja ukochana, początkująca, uczy się przesuwania pixeli. Dzisiaj skończyła prackę i jestem z niej bardzo dumny 🙂 Z racji powyższego wrzucam Wam do obejrzenia 😄 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 No no! Panie co my tu mamy! Początkująca mówisz? Ma skilla ta początkująca. Fajny ciuch i anatomia. Kamienie takie se ale kto by na nie patrzył przy takich "ciuchach i anatomii" 😉 Może też coś się z dłońmi dzieje? ALe to detale. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 7 godzin temu, RaVirr napisał: Moja ukochana, początkująca, uczy się przesuwania pixeli. Dzisiaj skończyła prackę i jestem z niej bardzo dumny 🙂 Z racji powyższego wrzucam Wam do obejrzenia 😄 Powodzenia dla Lubej ! Rozwaliła system ,dawaj ją tu na maxa niech teczke zakłada 🙂😉 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 7 hours ago, RaVirr said: Moja ukochana, początkująca, uczy się przesuwania pixeli. Kto to? Jak to początkująca? Co to za podstępy? Dlaczego mi to robisz? 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 o to o to o to 🙂 jak? ile sie uczy? co gdzie kiedy? wtf? 😄 jezeli Ty ja uczysz to ide do Ciebie na szkolenie. Obrazek ma zajebiste quality!. (niech zaklada konto :P) 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 Jak napisze, że 5letnia córka z miesiąc temu się zainteresowała kąkuterem i takie coś zrobiła to I'm out me angri 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 Widzę, że tylko ja wlazłem na artstation zobaczyć co tam robi ta "luba" Wy wolicie szukać odpowiedniego mema w internetach. .shame on you! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 4 minuty temu, michalo napisał: Widzę, że tylko ja wlazłem na artstation zobaczyć co tam robi ta "luba" Wy wolicie szukać odpowiedniego mema w internetach. .shame on you! ja widzialem tylko cycki na obrazku 😄 nie zwrocilem uwagi na stopke 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 8 minut temu, michalo napisał: Widzę, że tylko ja wlazłem na artstation zobaczyć co tam robi ta "luba" Wy wolicie szukać odpowiedniego mema w internetach. .shame on you! o przepraszam ja już followuje 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 Niech zakłada teczkę i powie coś o tym, bo widzę tam blender i ps. Zawsze ciekawi mnie taki workflow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 1 minutę temu, michalo napisał: Niech zakłada teczkę i powie coś o tym, bo widzę tam blender i ps. Zawsze ciekawi mnie taki workflow nie no przejzalem obrazki na szybko, widac ze bazy sa 3d 🙂 tez z checia bym sie wincej dowiedzial 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 20 minutes ago, michalo said: Wy wolicie szukać odpowiedniego mema memy to życie, don't kink shame! 🙂 poza tym nie mam już 20 lat, oczy nie te, małych literków nie przeczytam bo często nawet ich nie widzę 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2022 @michalo dziękuwa, z kolejnymi pewnie uda się iść w stronę perfekcji 😄 @Soulinka12 staram się namówić 😮 @KLICEK Dzięki! Ona bazgrała średnio raz na rok od paru lat, ale DOSZLIŚMY DO POROZUMIENIA, że branża art jest całkiem fajna i w sumie przez ostatnie pół roku przysiadła bardziej na serio. Pomagam jej, ale nie nazwałbym tego "nauczaniem"- raczej podpowiem o podstawach, oświetleniu, moja jedyna zasługa to ekspresowe kursy blendera (bo gdyby miała oglądać videotutoriale z yt to by to pewnie rzuciła w pizdu...sam bym rzucił w pizdu xD) @Destroyer 26, partnerka, nie córka- możesz być spokojny 😄 A ogólnie to tak, baza 3d- to dla mnie ostatnio tak oczywiste, że nawet o tym nie wspominałem 😮 W sensie, nie że urabura kozaczek, ale no... 😄 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2022 Właśnie coś odkryłem na artstation- przed wrzuceniem polecam zmieniać nazwę pliku obrazkowego bo oryginalna nazwa zostaje w adresie xD 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Styczeń 2022 Share Napisano 27 Styczeń 2022 mi tam oryginalna nazwa pasuje XDDDDD 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2022 (edytowane) HALKO, W końcu nastały wolniejsze weekendy i mogę sobie ciągnąć dalej zakurzony projekt. Pierwsze warianty łba do postaci z uniwersum. Potężna postać, władca czasu, który swoją moc czerpie z broni-artefaktu. Władcą czasu został z przypadku i dalej lubi walić ludzi po mordach. Docelowo, w następnej kolejności będą ubrankozbrojka (mam w głowie fantasy wariację kozackich szmatek z elementami metalowej zbroi), broń (młot) i keyart- kiedy? Nie wiem. Edytowane 30 Styczeń 2022 przez RaVirr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 30 Styczeń 2022 Share Napisano 30 Styczeń 2022 DOBRE! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2022 (edytowane) Brońka, jednak poszło bardziej w stronę topora bo przesz zegar okrągły: Edytowane 30 Styczeń 2022 przez RaVirr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 10 Luty 2022 Autor Share Napisano 10 Luty 2022 Szybki flex, od dzisiaj "reklamuję" plugin Scatter5 do Blendka:https://www.blendermarket.com/products/scatter O TUTAJ MAME TO JA TUTAJ JESTEM: 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 10 Luty 2022 Share Napisano 10 Luty 2022 uhuu gratki ! 🙂 mega robota to teraz sie promujo na twoich pleckach 😛 XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Luty 2022 Autor Share Napisano 16 Luty 2022 (edytowane) Dziękuwa! 😄 Tym razem szkic kompozycyjny, który postaram się wykończyć: Edytowane 16 Luty 2022 przez RaVirr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 16 Luty 2022 Share Napisano 16 Luty 2022 Tylko mi nie działa obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Luty 2022 Autor Share Napisano 16 Luty 2022 powinien już działać 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 16 Luty 2022 Share Napisano 16 Luty 2022 elegancki szkic, myślę, że jakbym się postarał to mógłbym się zbliżyć jakością do mistrza tylko że Twój szkic to mój finalny obrazek 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Luty 2022 Autor Share Napisano 16 Luty 2022 SKOŃCZYŁEM 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Luty 2022 Share Napisano 16 Luty 2022 zajebiste, z miejsca przypomina mi ejzio z mojego ulubionego trailera do asasyna w historii oczywiscie robionego przez digic pictures 🙂 10 lat minelo, nadal najlepszy trailer ever 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Luty 2022 Autor Share Napisano 16 Luty 2022 @KLICEK Kurła, tak myślałem, że skądś ukradłem xD Zgodzę się, to jest najlepszy trailer jaki oglądałem. Dziękuwa i STO LAAAT STO LAAAAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM. A przede wszystkim zdrowia 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Luty 2022 Share Napisano 16 Luty 2022 aaaaa dzinkui XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 17 Luty 2022 Share Napisano 17 Luty 2022 8 godzin temu, KLICEK napisał: zajebiste, z miejsca przypomina mi ejzio z mojego ulubionego trailera do asasyna w historii oczywiscie robionego przez digic pictures 🙂 10 lat minelo, nadal najlepszy trailer ever Mozliwe ze to przez ich kaptury, oni maja zawsze takie pełne, głebokie zakrywajace poł twarzy Dołączam sie do życzeń. Sto Lat! Niech żyje żyje nam! i niech sie w dziada nie bawi i flaszke postawi ;D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 17 Luty 2022 Share Napisano 17 Luty 2022 @RaVirr to jest świetne @KLICEK najlepszego brachu! Sukcesów i zadowolonych psiaków 😉 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 17 Luty 2022 Share Napisano 17 Luty 2022 11 godzin temu, RaVirr napisał: SKOŃCZYŁEM 5 godzin? 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Luty 2022 Autor Share Napisano 17 Luty 2022 13 minut temu, tobiq4 napisał: 5 godzin? 😮 Trochę tak, trochę nie- na całość pewnie z grubsza 20 godzin, ale lwia część poszła na modelowanie bazy rycerzyka i rigowanie (tak, żeby jeszcze na przyszłość został). Sam szkic+scena to rzeczywiście wczorajszy wieczór- tyle, że początkowy szkic zrobiłem z godzinę wcześniej przed wrzuceniem tutaj 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Marzec 2022 Autor Share Napisano 12 Marzec 2022 Czysto relaksacyjny rycerzyk z tej strony, słucham? 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Marzec 2022 Share Napisano 12 Marzec 2022 Bardzo fajny klimacik i format ultra panoramy też robi robotę w takiej scenie, czuć przestrzeń i jest wrażenie, że się to rozciąga dużo dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Marzec 2022 Share Napisano 12 Marzec 2022 sztosik 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 12 Marzec 2022 Share Napisano 12 Marzec 2022 Bardzo spoko. Tylko na cholere mu ta flaga jak tam sam jest 😉 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 12 Marzec 2022 Share Napisano 12 Marzec 2022 dla efektu wow jest flaga ;D XD mega praca Ravir ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianSz Napisano 12 Marzec 2022 Share Napisano 12 Marzec 2022 5 minutes ago, Nezumi said: Bardzo spoko. Tylko na cholere mu ta flaga jak tam sam jest 😉 Flaga jest niezbędna do podbojów!:D 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 12 Marzec 2022 Share Napisano 12 Marzec 2022 10 minut temu, Nezumi napisał: Bardzo spoko. Tylko na cholere mu ta flaga jak tam sam jest 😉 Wygrał w CTF i wraca do bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Marzec 2022 Autor Share Napisano 12 Marzec 2022 Jedyne co mu zostało to ta flaga 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Marzec 2022 Autor Share Napisano 15 Marzec 2022 Dorzucam starsze rzeczy z Gigantów: 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Marzec 2022 Autor Share Napisano 15 Marzec 2022 I jeszcze to: 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Marzec 2022 Share Napisano 15 Marzec 2022 kozackie 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 15 Marzec 2022 Share Napisano 15 Marzec 2022 te domki mają mega design ❤️ no i ilustracyjnie miazga wszystko ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Marzec 2022 Autor Share Napisano 15 Marzec 2022 Dziękuwa ❤️ Właśnie te domki bym ugułem inaczej zrobił, ale to było z zastrzeżeniem, że mają zostać zniszczone (i generalnie tylko do tego miały być przeznaczone), nie być za mocno skomplikowane i niekoniecznie należało się zastanawiać nad "użytkowością" w takich normalnych, ludzkich warunkach 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 15 Marzec 2022 Share Napisano 15 Marzec 2022 Ale sztosiwo! Ilusracja ze szkieletem - bardzo klimatyczna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 15 Marzec 2022 Share Napisano 15 Marzec 2022 Świetne rzeczy! Górzaste ilustracje mega wyszły 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 15 Marzec 2022 Share Napisano 15 Marzec 2022 Patrzę na domki i ten krajobraz i jest mi zimno, także czuć to świetnie. Ten szkielecik, mega gra światłem, super ❤️ (chociaż ja lubię oglądać kiedy czernie są jeszcze badziej czarne :D) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi