OmeN2501 Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 (edytowane) Po powrocie z urlopu wreszcie mogę pokazać obrazek zrobiony na warsztat nowego numeru magazynu Imagine FX (#34). Generalnie jest on o tworzeniu ilustracji w klimatach SF oraz o tym jak to wymyślam sobie historyjki przedstawiane w obrazkach. Moze sie komuś przyda ;] Wersja XXL tylko dla tego forum (jak za bardzo rozciaga tabelki to jedno slowo a zmniejsze ;] ). I jescze promocyjnie step by step glowy kolesia: Wszelkie uwagi jak zwykle mile widziane - Edytowane 2 Kwiecień 2009 przez OmeN2501 1
RaVirr Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Noooo....inspirujące... Jutro może coś więcej napisze jak trochę się ogarnę...;P
SzU Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Ładne, szczególnie sss na szacie, szkoda że w tym kolesiu jest mało ruchu.
yookeer Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Bardzo przyjemna praca:) oświetlenie po prostu super :), ale co się dzieje z nogami tej strzelającej kobiety? Brak mi też oddziaływania jakiejś innej barwy niż żółtej. Może czerwień/błękit? Pozdrawiam
Gość dekiel Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 stary - jesli chodzi o ilustracje to wszyscy moga ci posiorpac pisiora - pogrom
ortheza Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 kiedys bede lepszy :-) za dwa zywoty ale jak dla mnie troche za duzo tego glowa
lisu Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 ortheza - jemu poprostu poszły szwy w tej piłce i balon wyłazi ;) Omen piękniusio jak zawsze.
mrkrzysiek Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 świetna praca dzięki za nową tapetę 5*
noiprox Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 ortheza - jemu poprostu poszły szwy w tej piłce i balon wyłazi ;) Na początku też tak pomyślałem, ale Orthezie chyba chodziło o glowa, nie głowę :)
DaRoZ Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 hej, juz dawno nic od ciebie nie widzialem ;) bardzo ladny pic, dobrze te postacie z tylu wyszly szczegolnie ten ktory wskazuje by atakowac i koles ala Goro .Tej panience ktora strzela faktycznie cos zrobiles z nogami albo poprostu nie czyta sie ich dobrze przez ten kawalek sukni, swoja droga od tylu wyglada normalnie jak Maria :D pzdr
n-pigeon Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Moje słowa zachwytu są tu zbędne wystarczy spojrzeć na prace. I dzięki wielkie za sbs-a! Bardzo się przyda. :)
WWWoj Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Piknie, pozytywne emocje wyzwala, elegancko sie na to patrzy, szkoda tylko ze mam taki mały monitor :p
RaVirr Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Okej trochę się ogarnąłem :D Więc moje subiektywne opinie: - Twarz głównego bohatera zrobiłbym trochę inaczej..ta mi się wydaje taka...niemęska xD -Dziwnie się czyta pozę tego gościa z karabinem w białym kubraczku, coś chyba nie tak z nogami. -No i ten drugi w kolejności pod względem wielkości (ale mi się rymuje xD) ma chyba za krótkie nogi. I to chyba tyle:) Co do glowa to mi na przykład odpowiada ;) Pozdrawiam i daje ****
thirdeye Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Super :) Znowu trzeba funciakami sypnac :P ;)
miriam Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 The Art Of OmeN2501. zaczyna mi ściany brakować , na Twoje nowości ;). Podoba mi się pomysł postaci, i część drugiego planu, sporo się tam dzieje. Nie pasuje mi ten kolo zaraz pod kiecką ;), przydały by się również głębsze cienie, może warto nieco z kontrastem się pobawić. 4* //Pozdr.
Sebastian Ozga Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Zaczynasz się robić przewidywalny - jak widzę, że wrzucasz coś nowego to już wiem, że trzeba szczękę trzymać ;) AVE!
ManiakS Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 stary - jesli chodzi o ilustracje to wszyscy moga ci posiorpac pisiora - pogrom Juz wiem Omen dlaczego tak sie starasz :P Praca jak zwykle super.
AravaL Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Praca do mnie trafila... swietna ilustracja. :)
Gość piofoks Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 bardzo mi sie podoba kolor w tej pracy , drugi plan ***** ,ale postaci na pierwszym planie brakuje trochę dramatyzmu , w całasci scena 1 klasa :]]] pozdrawiam
ETA Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Ucz mnie! Pracka kapitalna, ale te nogi maja troche mało dynamizmu :)
yoozco Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 świetna praca...jak zwykle :) tu link do pracy lazura (w zasadzie elektronicznej wersji rosinskiego :)) tak mi się od razu skojarzyło...co uzmysławia mi jaki jestem już stary...
Lacedemon Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Witam, Jak zwykle profesjonalny poziom i słodkie kolorki. Możesz zamieścić mniejszy kadr. Ciężko i fragmentarycznie się czyta taką dużą pracę. ;) Gratki.
Pussik Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Sporo osób dało Ci 4 i wydaje mi się to zaniżoną oceną. :] Dostajesz 5 :D
artursadlos Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 To sobie zobacz Omen:) http://www.myconfinedspace.com/2008/08/11/i-wonder-whats-under-that-dress/
OmeN2501 Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Napisano 12 Sierpień 2008 Woooo jaki fajny rysunek, ciekawe czyj :P A poza tym Tortur dzień jak co dzień, moja Kerrigan jest już chyba na każdej fan Starcraftowej stronie w sieci i nic na to nie poradzę :/ Przynajmniej niektorzy sie pytaja o pozwolenie... You cant stop the signal -
OmeN2501 Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Napisano 12 Sierpień 2008 Raczej zale bo 90% takich goscinnych wystepow nie ma ani linku ani wzmianki czyja to praca. Nie wspominajac o tym ze ktos przepusci obrazk przez filtr w photoshopie i wystawia jako swoja tapete. Tez mi sie kiedys wydawalo ze to glupie marudzic na cos takiego ale juz dostawalem kilka uwag ze kradne prace od innych ludzi... tudziez skanuje okladki ksiazek :P
artursadlos Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Internet. To działa w dwie strony. Ale lepiej jak gadają, źle czy dobrze, niż jak nie gadają.
noiprox Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 No i wydało się. Omen wcale nie pisze artykułów do ImageFX, tylko skanuje efekty końcowe :\
PAINbringer Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 Świetna robota. Już widze te hordy smarkaczy przepuszających ją przez filtry w psd, żeby pochwalić się mamie co potrafią ;) ManiakS > strzał w 10 XD
kuna_sFb Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 hehe wlasnie mam w rekach ten numer imagine fx, dzis zakupiony:D stwierdzam ze praca prezentuje sie lepiej, kiedy mozna jej dotknac i powachac, mimo iz kolorki i nasycenie troszke siadly w druku:p generalnie kosmos. moglbys zagadac do szefow zeby prace tych lotow grukowali na rozkladowce, coby mozna bylo sobie na sciane walnac? (wiem, nierealne..) pozdrawiam i gratuluje swietnej pracki!
noiprox Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 Kuna, pójdź do drukarni/fotografa i poproś o druk w najlepszej jakości i masz
Knysha Napisano 13 Sierpień 2008 Napisano 13 Sierpień 2008 Bardzo dobra praca - ladne kolory, perspektywa. Brakuje mi nieco wiecej dynamiki na pierwszym planie. To sobie zobacz Omen:) http://www.myconfinedspace.com/2008/08/11/i-wonder-whats-under-that-dress/ Ha, wlasnie zaczalem czytac 'Apokalipse wg. Pana Jana' - calkiem dobre, polecam ;)
Thalion Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 wracam z wyjazdu... otwieram tą pracę i patrzę i patrzę... :D świetny klimat... piękne kolory... kompozycja też fajna... może tylko stojąca noga tego faceta wydaje się odrobinę płaska... ale już nie marudzę, bo jest na co popatrzeć:D
Rekomendowane odpowiedzi