nielot007 Napisano 13 Listopad 2008 Autor Share Napisano 13 Listopad 2008 Witam!! dzieki za komentarze :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2008 Autor Share Napisano 23 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 uu fajnie wyszło zrób textury i render:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2008 Autor Share Napisano 24 Listopad 2008 Witam!! dzieki za post :) teraz z innej beczki tak postac w budowie jest to jedna z dwoch postaci ktore beda braly udzial w mojej animce nad ktora sobie pracuje jak widac na screenie postac potrzebuje jeszcze sporo tweakowania i dodawania detali przykladowo glowa jest praktycznie nie ruszana tylko zostala przyspawana do ciala stopy zrobione bez zmian gabarytowo-anatomicznych itp. :) jak bedziecie chcieli to moge pokazac siatke :) aha animke planuje zrobic w maya a, ze programu nie znam wiec bedzie to tym bardziej wieksza zabawa/nauka :) wkrotce pokaze druga posytac :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 No ciekawie sie zapowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 ... jak bedziecie chcieli to moge pokazac siatke :) chcemy :]...tymbardziej jezeli o animke chodzi :] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 no ciało wygląda już teraz bardzo fajnie, co do głowy to tam sam wiesz najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 Witam!! siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 fajnie by się takiego typka animowało... biorąc pod uwagę jeszcze masę jaką posiada, było by ciekawie z tym tłuszczykiem... np. jakiś skok w bok... :P albo skakanie na skakance... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Listopad 2008 Autor Share Napisano 30 Listopad 2008 Witam!! Christopher Reeve: superman czas--> 1h30min baza--> plane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 model ładny, ale jak do supermena to mi uśmiech jakoś nie pasuje, czekam na kolejne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 do reeva wcale nie podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 fajny model, ale niepodobny niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2008 Witam!! dzieki za komentsy :) takie cos znowu plane narazie 54min jutro pomecze dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 sylwek chyba ma jadna strone ust przekrzywiona, mysle ze mozna to jakos zaznaczyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 sylwester fajnie wyszedł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Ja tam od razu poznałem Reeve'a i Sylvestra też,bardzo fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 Witam!! dzieki za komentarze :) robie go dalej narazie zrobilem retopologie planuje dorobic reszte glowy :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 Witam!! zrobilem retopologie dorobilem glowe w maxie i... narazie takie cos bede jeszcze go meczyl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 fajnie wygląda, dorób grzywę bo łysy dziwnie wygląda :) pokaż siatkę jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2008 Witam!! dzieki za komentarz :) update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Całkiem :) Usta są najfajniejszą częścią, natomiast kontur twarzy nie podoba mi się, szczęka dziwnie wystaje patrząc z przodu i z 3/4. Jest za chudy, skróć szyję i pogrub ją. Zobacz jak będzie wyglądać z większym nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 dzieki za komentarz !! poczatek:) planuje cala postac :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 a kto to? ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 barak obama trzymasz poziom nielot, elwis mi tak srednio lezy, szczegolnie oczy, ale popracuj jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 dzieki za komentsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 ładny model, a z tym włosem na czole to taki trochę superman tylko jak juz jest lekko starszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 hehe no dokladnie przez ten wlos podobny do supermana, no chyba ze to ma byc taki starszy superman :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 naprawde swietne modele, jednak ten ostatni wyglada jak mlody Kwasniewski ;] Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 No faktycznie Kwaśniewski a tak mi się wydawało że już go gdzieś widziałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 dzieki za komentarze :) ps. robie z nie mojej bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Fajny ale nie chce mi się wierzyć że ma takie karczycho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 kiedy pokażesz coś z tego co tam w domu robisz po godzinach?, wiesz to to takie co ma być bardzo fajne i w ogóle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sfix1 Napisano 14 Grudzień 2008 Share Napisano 14 Grudzień 2008 Ale mu pisiaka ulepiłeś kolo!:) hehe a tak wogle to pochwałeczka! dobra robota! No tak jak Claude zauważył to troszke karczycho z innej bajki... No ale bywają i tacy:)Pzdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 na początku myślałem że to Cevin Spacey(czy jakoś tak) a to jest Mel Norton - czyli połączenie Mela Gibsona i Edwarda Nortona... bardzo fajne modele.. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 a myslalem ze to kwasniewski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 czy do modelu chłopca który był dużo wcześniej, inspiracją był chłopiec AI/Szósty Zmysł? Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 nieźle wychodzi, kark faktycznie chudszy móglby być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 bardzo ladnie, ale imho platki nosa do poprawy, jezeli nie caly ksztalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silverfox Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 hehehe ale ma wacka ;) model ma też troszkę dziwne stopy, kostki,szyję/kark i parę innych miejsc, ale to chyba kwestia czasu spędzonego nad detalami, no ale diabeł tkwi w szczegółach pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 19 Grudzień 2008 Share Napisano 19 Grudzień 2008 Sylwester przytwardza, naprawdę, mnie tam sie podoba:D Kazda karykatura jest inna, nie mozna ich równac ze sobą. Kazdy ma jakąś inną wizję, wizja Nielota naprawde mnie powala, dobra robota stary:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 (edytowane) Witam!! dzieki za wszystkie komentarze!! jakis czas temu porobilem sly'a ale dopiero teraz wrzucam pewnie kiedys do niego wrócę i porobię oczy (bo sa praktycznie nieruszane) ale narazie mam projekt do zrobienia wiec "czasu" nie mam :) pozdrawiam Edytowane 23 Grudzień 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Faktycznie mocny karku z tego kwasniewskiego z pisiakiem:D Podziwam taki modeling, piekna siatka. Moze kiedys tez tak bede ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2008 Witam!! takie coś dla odprężenia 1h30min :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 o kurcze!!! Półtorej godziny! Super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 ...pokaż swoj base model z ktorego klepiesz te glowki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2008 basemesh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 wow świetny ten ostatni model:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekb89 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 wszystko pod zbruszem później lecisz? no baza fajna regularna siatka i kwadraciki i wszystko wiadome że musi pozniej być ładnie jeszcze z takim warsztatem :D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 spoko basemesh :)- z pytan technicznych jeszcze - wrzucasz sobie jakies refki do zb ? czy moze masz jakis inny patent ? - no i co jest kontrolerem przy modelowaniu - mysza czy moze tablecik ? - sory ze tak wypytuje ale skladnie kleisz te modele wiec ciekawski jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi