forestt Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Spoko wyszedł ten goryl, podoba mi się! Można wiedzieć ile go robiłeś?:-) pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 A mnie nie podobają się zupełnie płaskie usta. Tak to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noe Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 goryl rules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 forestt-->dokladnie nie wiem pare godzinek lucek91-->zupelnie plaskie usta? mozesz rozwinac :) update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 całkiem fajny zwierzak teraz w detal skóry wejdź by nadać charakteru goryla ładnie sobie poczynasz rozwinąłeś się i to bardzo, cieszy mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Nielot: Teraz lepsze ale na ujęciach z tekturką wyglądają jakby były namalowane tylko. W ujęciu bocznym nie widać zaokrąglenia wargi. Na clayu wygląda lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2009 (edytowane) i takie "cuś": Edytowane 13 Czerwiec 2009 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Wygląda fajnie, jedyne co mi się nie podoba to górna warga na środku pod nosem, jest jakaś "ostra". Dodał bym jeszcze na szybko po dwa zęby na dole i górze tzn. siekacze, ale to takie moje widzimisie:-) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Następny prezydenta modeluje:) W twoich modelach nie ma nigdy nic zbędnego - żadnej przerysowanej anatomii czy niepotrzebnych szczegółów i faktur. Na pewno wiesz co michał anioł mówił o swoich rzeźbach i w pewnym sensie można powiedzieć to samo o twoich sculptach. OBYŚ SCULPTOWAŁ JAK MICHAŁ ANIOŁ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2009 Witam!! pokazuje stary (z przed paru misiecy) mmodel nazwalem go "chinczyk" (sam nie wiem czemu akurat tak) tak naprawde mnostwo rzeczy mi sie w tym modelu nie podoba :) ale musze go wkoncu "zamknac" i miec za soba ;) (mam taki jeszcze jeden model... ) jak pewnie widac np. cialo jest takie jakby niedokończone... koles ma jeszcze zrobiona koszule ale narazie mi sie strasznie nie podoba wiec musze ja poprawic (zrobilem mu tez krokie spodenki i koszulke bez ramiaczek) ;) cialko robilem z bazy ktora pokazalem, glowe nie pamietam ale chyba z zsphere spodnie tez jakis prymityw :) no dobra to chyba wszystko :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Fajny modelik. Hmm nie wiem jak wam, ale mi on Bogusia Lidne przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 po mojemu ma troszkę za małe dłonie i fałdy na spodniach w niektórych miejscach za ostre :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Model nawet fajny, jednak ucho mi nie pasuje, powinno być położone w środkowej części głowy, dłonie za małe jak Tomala wspomniał. Ogólnie na plus:-) pozdr! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Witam!! dawno nic nie wrzucalem takie cos z zsphere narazie 1h20min (trzeba bedzie dokonczyc) ps. ucho nie ruszane pozdrawiam hi res: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Witam!!!Podobny,od razu poznałem kto to,tylko nie pamiętam jak się nazywa :P Pozadrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Fałdki na spodniach strasznie ostre są. Nie czuje sie masy tego co jest pod materiałem, brak ciała. Głowy , ostatatnia jak i porzednie wymiatają. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2009 Witam!! dzieki za komentarze :) update:) screen z zbrusha i renderki testowe z maxa :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Bardzo fajny ten żulik z 3dsk. Jeszcze troche ostrzej zarysuj zmarszczki, dodaj porow i bedzie git. Ten gosc poprzedni tez fajny tylko troche przegiales ze zmarszczkami na dole spodni, technicznie są super ale koncepcyjnie to jest ich za duzo, zwlaszcza przy kolanie jednym. A, no i z tylu to troche gorzej zwlaszcza w zgieciu pod kolanami, costam jest nie do konca tak jak trzeba, tak samo na tylku. Heh pewnie juz porzuciles ten model wiec krytyka troche za pozno;). Ale zulika skoncz bo jest naprawde dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Cha,cha -właśnie to ten facecik z 3dsk,wiedziałem że go już gdzieś widziałem ale myślałem że to jakiś aktor :) i sza cholere nie mogłem sobie przypomniec jak się nazywa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 mafida - hehe, myslalem ze sobie zartujesz;), ale ja mam akurat dobrą pamiec do facjat;). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Ja też mam dobrą tylko krótką;)A model fajny Luki Luki masz rację że warto dokończyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Bardzo ładny model. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 nieżle, nieżle szczególnie ta ostatnia. odbiór całości psuje mi jedynie to że cała tylnia część modelu jest ukryta, rozumiem że to z powodu nie dokończonych włosów, jednak w efekcie nie czuć przez to masy, ciężaru, objętości etc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2009 Witam!! dzieki za komentarze :) upik... pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Witam!!Dzięki za upik:)Podoba mi się coraz bardziej:)Powieki bym trochę pogrubił.Górne powieki można by trochę w dół przesunąć-takie bardziej oklapłe są w oryginale.Zmarchy na czole flattenem bo trochę za bardzo napompowane - jak wałki tłuszczu a dziadek raczej zasuszony.Na szyji te poprzeczne zmarchy w oryginale też są bardziej płaskie. Dawaj dalej,czekam na pory na skórze.Warto dokończyć bo śliczniutki jest:) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2009 Witam!! dzieki za komentarz nie trzymam sie w 100% referek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Sierpień 2009 Share Napisano 1 Sierpień 2009 Zamierzasz to skończyć tak z materiałami i renderkiem ? bo widzę renderki z mentala i jakieś przymiarki do tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Ha!!A wygląda jakbyś się trzymał w 100%;)(znaczy referek). Ta powierzchnia między łukami brwiowymi trochę za płaska-można by trochę to wgłębienie pośrodku wyżej podciągnąć.Kolor zproject ze zdjęcia?Może byś jakiś renderek z sss zapuśćił? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 fajny żulo :) renderki z mental z sss fajnie bylo by zobaczyc bo sam ostatnio staram sie w tym podszkolić :) czekam na więcej i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmaxik Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 nielot ! wspaniałe wspaniałe wspaniałe - tyle mam do powiedzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 niestety nie przyłaczę sie do zachwytów kolegi. Wyglada fajnie, ale pomijając już takie kompletnie jasne rzeczy jak ucho, bo to wip przecie, to:górna powieka jakoś tak zawija przy nasadzie nosa, kształ podbródka jest strasznie dziwny, górna warga okropna imo, no i karczycho jakieś niekształtne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 Witam!! dzieki za komentarze :) poprawilem oczy bo byly za blisko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 nielot bardo wyraźne są twoje sculpty! na prawdę super! Jakiegomatcapu używasz? (bo to jest rozumiem matcapzbrushowy - obecnie poszukuję jakiegoś fajnego materiału do modelowania i Twój wydaje misię być b.dobry :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2009 material to RS_SkinBase taki speed...tak wiem faldki na koszuli straszne ale juz nie chce mi sie ich zmieniac :) pozdrawiam ps. glowa to jest moj style nie chcialem robic Heath'a Ledger'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 eee fajny :) ładne ma to ubranko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Piękny model. Może jedynie uszy mógłbyś dopracować, no i włosy by się przydały. Ubranie wyszło świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2009 Witam!! dzieki za komentarze :) nastepny speed jeden wieczorek (nie liczac stopy, dloni i troche proporcji) ps. tak naprawde to wszystki jest jeszcze WIP cialko tylko zarysowane glowa takze :) ps2. spodenki wiem, ze skaszanione ale nie moglem znalesc jakis dobrej refeki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 to też nie miał być Andrew? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Świetnie Ci idzie :D Można wiedzieć jakich brushy głównie używasz do ciuchów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 Endrju świetny, ale spodenki imo zupełnie nieudane. :) Pomijając fakt, że kulki spod brzucha przesunąłeś mu pod tyłek (hehe), to fałdki stanowczo za bardzo widoczne. A nawet jak je "zmiękczysz", to ich charakter nie odpowiada zachowaniu materiału, z którego są wykonane. To powinien być lekki, stosunkowo zwiewny syntetyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 30 Sierpień 2009 Share Napisano 30 Sierpień 2009 z boku faktycznie endriu .. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2009 Witam!! dzieki za komentarze :) do faldek uzywam standrad, inflat, clay tube, smootha i to chyba wszystko :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 spodenki to taka mała tragedia tego modelu. Ryjek ma chyba za bardzo symetryczny - endriu jest poobijany mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Gołota fajny,od razu poznałem:)Spodenki można by trochę porawić,coby więcej grawitacji było widać.Rękawice nie ten typ,te profesjonalne tak sie nie marszczą i kciuk troche nie tak wygięty. Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Witam!! dzieki panowie za komentarze :) takie "cuś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 (edytowane) mala glowa, szerokie karczycho, gruby brzuch na bokach, za waskie miesnie ramion i bicepsu, faldki na spodniach tak ostre jakby nie zmienial spodni od 2ch lat, z tylu wlaza mu zdecydowanie za mocno w tylek, tworzac efekt bezjajowca, ale twarzyczka na trzy na szynach jest wiec generalnie git Edytowane 5 Wrzesień 2009 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Na obu ostatnich modelach (bokser i pan cuś) spodnie wyglądają jak z usztywnionej skóry. Takiej jak na siodła. Zbyt sztywne fałdy, za mało grawitacji. Wydaje mi się że na karku i plecach trochę mu brakuje mięśni, w porównaniu do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 huh Klicek ostro pojechałes :D, mnie tam sie podoba ten ostatni fakt ze mu pol dupki amputowano ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Klicor ma trochej racji, ale ogólnie ostatni bardzo mi się podoba, może pomijając te fałdki, no za ostro z nimi jedziesz. cool stuff. łoo-> 666 post! to zeby być złym powiem ze model okropniasty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi