Napisano 24 Listopad 200816 l Autor Witam!! dzieki za post :) teraz z innej beczki tak postac w budowie jest to jedna z dwoch postaci ktore beda braly udzial w mojej animce nad ktora sobie pracuje jak widac na screenie postac potrzebuje jeszcze sporo tweakowania i dodawania detali przykladowo glowa jest praktycznie nie ruszana tylko zostala przyspawana do ciala stopy zrobione bez zmian gabarytowo-anatomicznych itp. :) jak bedziecie chcieli to moge pokazac siatke :) aha animke planuje zrobic w maya a, ze programu nie znam wiec bedzie to tym bardziej wieksza zabawa/nauka :) wkrotce pokaze druga posytac :) pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200816 l ... jak bedziecie chcieli to moge pokazac siatke :) chcemy :]...tymbardziej jezeli o animke chodzi :] Pozdro
Napisano 24 Listopad 200816 l no ciało wygląda już teraz bardzo fajnie, co do głowy to tam sam wiesz najlepiej
Napisano 25 Listopad 200816 l fajnie by się takiego typka animowało... biorąc pod uwagę jeszcze masę jaką posiada, było by ciekawie z tym tłuszczykiem... np. jakiś skok w bok... :P albo skakanie na skakance...
Napisano 30 Listopad 200816 l Autor Witam!! Christopher Reeve: superman czas--> 1h30min baza--> plane
Napisano 30 Listopad 200816 l model ładny, ale jak do supermena to mi uśmiech jakoś nie pasuje, czekam na kolejne modele
Napisano 1 Grudzień 200816 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) takie cos znowu plane narazie 54min jutro pomecze dalej...
Napisano 1 Grudzień 200816 l sylwek chyba ma jadna strone ust przekrzywiona, mysle ze mozna to jakos zaznaczyc:)
Napisano 2 Grudzień 200816 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) robie go dalej narazie zrobilem retopologie planuje dorobic reszte glowy :) pozdro
Napisano 3 Grudzień 200816 l Autor Witam!! zrobilem retopologie dorobilem glowe w maxie i... narazie takie cos bede jeszcze go meczyl pozdrawiam
Napisano 3 Grudzień 200816 l fajnie wygląda, dorób grzywę bo łysy dziwnie wygląda :) pokaż siatkę jak możesz
Napisano 4 Grudzień 200816 l Całkiem :) Usta są najfajniejszą częścią, natomiast kontur twarzy nie podoba mi się, szczęka dziwnie wystaje patrząc z przodu i z 3/4. Jest za chudy, skróć szyję i pogrub ją. Zobacz jak będzie wyglądać z większym nosem.
Napisano 8 Grudzień 200816 l barak obama trzymasz poziom nielot, elwis mi tak srednio lezy, szczegolnie oczy, ale popracuj jeszcze :)
Napisano 10 Grudzień 200816 l ładny model, a z tym włosem na czole to taki trochę superman tylko jak juz jest lekko starszy
Napisano 10 Grudzień 200816 l hehe no dokladnie przez ten wlos podobny do supermana, no chyba ze to ma byc taki starszy superman :)
Napisano 10 Grudzień 200816 l naprawde swietne modele, jednak ten ostatni wyglada jak mlody Kwasniewski ;] Pozdrawiam!
Napisano 10 Grudzień 200816 l No faktycznie Kwaśniewski a tak mi się wydawało że już go gdzieś widziałem:)
Napisano 11 Grudzień 200816 l kiedy pokażesz coś z tego co tam w domu robisz po godzinach?, wiesz to to takie co ma być bardzo fajne i w ogóle;)
Napisano 14 Grudzień 200816 l Ale mu pisiaka ulepiłeś kolo!:) hehe a tak wogle to pochwałeczka! dobra robota! No tak jak Claude zauważył to troszke karczycho z innej bajki... No ale bywają i tacy:)Pzdro!
Napisano 18 Grudzień 200816 l na początku myślałem że to Cevin Spacey(czy jakoś tak) a to jest Mel Norton - czyli połączenie Mela Gibsona i Edwarda Nortona... bardzo fajne modele.. pozdrawiam.
Napisano 19 Grudzień 200816 l czy do modelu chłopca który był dużo wcześniej, inspiracją był chłopiec AI/Szósty Zmysł? Pozdrawiam Tomek
Napisano 19 Grudzień 200816 l bardzo ladnie, ale imho platki nosa do poprawy, jezeli nie caly ksztalt.
Napisano 19 Grudzień 200816 l hehehe ale ma wacka ;) model ma też troszkę dziwne stopy, kostki,szyję/kark i parę innych miejsc, ale to chyba kwestia czasu spędzonego nad detalami, no ale diabeł tkwi w szczegółach pozdro!
Napisano 19 Grudzień 200816 l Sylwester przytwardza, naprawdę, mnie tam sie podoba:D Kazda karykatura jest inna, nie mozna ich równac ze sobą. Kazdy ma jakąś inną wizję, wizja Nielota naprawde mnie powala, dobra robota stary:D
Napisano 21 Grudzień 200816 l Autor Witam!! dzieki za wszystkie komentarze!! jakis czas temu porobilem sly'a ale dopiero teraz wrzucam pewnie kiedys do niego wrócę i porobię oczy (bo sa praktycznie nieruszane) ale narazie mam projekt do zrobienia wiec "czasu" nie mam :) pozdrawiam Edytowane 23 Grudzień 200816 l przez nielot007
Napisano 23 Grudzień 200816 l Faktycznie mocny karku z tego kwasniewskiego z pisiakiem:D Podziwam taki modeling, piekna siatka. Moze kiedys tez tak bede ;P
Napisano 29 Grudzień 200816 l wszystko pod zbruszem później lecisz? no baza fajna regularna siatka i kwadraciki i wszystko wiadome że musi pozniej być ładnie jeszcze z takim warsztatem :D:)
Napisano 29 Grudzień 200816 l spoko basemesh :)- z pytan technicznych jeszcze - wrzucasz sobie jakies refki do zb ? czy moze masz jakis inny patent ? - no i co jest kontrolerem przy modelowaniu - mysza czy moze tablecik ? - sory ze tak wypytuje ale skladnie kleisz te modele wiec ciekawski jestem ;)