Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to jedziemy :)

Nowy rok, nowe mordki, nowe wszystko. Pokażmy światu, że graficy to nie tylko myszka i klawiatura, nie tylko tablet i kawa i spocone pachy ;)

Zapraszam do wątku Z drugiej strony ekranu sezon 2009 :)

maxge2.jpg

Pozdrowionka i happy new year :)

• Odpowiedzi 422
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Tadzio, ja wtedy byłem naprawdę chory, (jak się potem okazło, miałem 40,3 st), ale fakt - płaszcz ten sam, szal tylko inny i kapelusza wówczas nie miałem. Twarz też ta sama. :)

Napisano

A ja wstawie taka fote :D co by mnie ludzie rozpoznawali na ulicy. Niektorzy juz widzieli ale to jedyna najswiezsza jaka mam :/ Ja to ten na kuli :)

bc68e28ba7.jpeg

Napisano

W tym roku podejrzanie ładni jesteście.

Eden-3d, niby impreza, a wszyscy tacy grzeczni, nie to co dzisiejsza młodzież :D

Wreszcie udało mi się całą moją życiową mądrość umieścić w jednym dziele:

img5002ajd2.jpg

Tak tak... jestem taki zimny i mroczny :cool:

Napisano

Jest więcej zdjęć tej koleżanki gdzies? :) Wytapetuje sobie pokój...

No to może i ja...skromnie...

...Patrzcie na tego przystojniaka!;D:D

...zarcik

fc7208dbf0.jpeg

Napisano (edytowane)

Sorry, ale watek zostal lekko wyczyszczony. Ostatnie serie po 10 postow bez zdjec...

Edit: To nie oznacza oczywiscie, ze nie mozna dyskutowac w watku i pisac komentarzy (bo takie zarzuty się pojawiły), ale chodzi bardziej o jednowyrazowe komentarze. Po prostu fajnie jesli na iles tam postow jakies zdjecie sie pojawi.

Edytowane przez Adek
Napisano

Reanimator - braaawo..!

4 tys vs 40 tys? v440 jest fajny tylko pod wzgledem tego ze mozna wyslac sygnal component

nie przesadzasz..? hihi, potrafi wiele więcej... przyjmuje 4x RGBHV i VGA + 4x composite + S-video... wypluwa 3x sumę + tally + preview... możesz rozdzielać obraz na kilka ekranów... dowolnie skalować, a najlepszy jest wbudowany konwerter HD... sygnał SD zmienia w realtime na Cyfrowy...

przy odrobinie fantazji można robić dwie realizacje jednocześnie... SD i HD...

o kluczowaniu , PinP i kilku mixach nie piszę nawet...

Jedyny mankament mixera to fakt że nie zamienia sygnłu RGB na Analogowy..(ale takie rzeczy to tylko w Erze.. poza tym są kości do tego)

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności