JunioR Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 (edytowane) dobra fota, tylko jakość taka sobie, jakby z iphona ;] Edytowane 30 Kwiecień 2009 przez JunioR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Na grubej bibie tylko grube papierosy ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 illy wydoroślałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 piksar, omfg!!! :D Nice ass! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 illy wydoroślałeś tja, nie pije juz piwa przez slomke ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Maj 2009 Share Napisano 4 Maj 2009 Piksar: Nie był te kibelek brudny czasem ? ;D wygląda na czysciutki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Chyba zaczne omijać ten temat szerokim łukiem ;) Takich ciężkich prochów to nawet ja nie biore...odstawcie chłopaki necik na jakiś czas. Pora sie dotlenic ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 tja, nie pije juz piwa przez slomke ;p widzę, teraz pijesz przez cygaro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Wszystko we Wroclawiu wskazuje na to, ze przytylem tu i tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 I Think It's Shoped... Reanimator nie jest przecież aż Tak gruby. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Ale ma fajną czapkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 hello. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Tam z tyłu - no morze..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Tam z tyłu - no morze..? niestety nie, obwodnica :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 Stara fota z letniej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 Słodziasty bobasek byył z ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 cały czas jestem słodziasty...:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 !Ewert ty na kolanie siedzisz czy w tym kostiumie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 hehe to jest 1992 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 19 Maj 2009 Share Napisano 19 Maj 2009 Trochę stare bo jeszcze z czasów zimy: Fot. Tomasz Mól Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Sadowski25- coś wyraźnie dziś wyglądasz :) Też się przedstawię- FAMA 2008, po imprezie zadmuchałem se żeby się upewnić czy mogę prowadzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Niedziela. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 oldskulowe bryle panie !Ewert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 kotisded- łooo ostro, teraz juz wiem skad masz takie pomysly na prace (patrz bitwa) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 25 Maj 2009 Share Napisano 25 Maj 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 By Levus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Miszcz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 ooouu, Johny, rób karierę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Borys bardziej mi sie podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 To dam Ci cynk, ze w filmie biega bez gaci! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Po raz kolejny zachęcam do tego sportu i zapraszam krakowiaków na jazde i jednocześnie ostrzegam...kask ma znaczenie :D Zarabie - Myślenice - trzech pomyleńców amatorów tydzień po zawodach downhillowych :) (no oczywiście nie naszych hehe) i zakończenie zabawy po 300-400m. Kumpel pamięta tylko jak kupił bilet na wyciąg no i szpital ofkors. A w kasku dziura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 (edytowane) Gińta! :P -edit- jeez! Kedzior ale hardcore rzuciłeś :P Edytowane 13 Czerwiec 2009 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 No, Destroyer, jestes bardziej sexy niz wynika to z Twoich postow. Bardziej wyobrazalem sobie Ciebie jako ;) ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 A ja właśnie tak go sobie wyobrażałem, tylko że z brązowym kontaktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 (edytowane) jeez Reanimator! jeez! jak z moich postów może cokolwiek wynikać czy jestem sexy czy nie? :) prrrszalony w domu mam brązowy a tu fotka z mieszkania :P więc nie pomyliłeś się :D Edytowane 14 Czerwiec 2009 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Mozna, mozna. Np. prrrszalony "brzmi" jak Rocco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 18 Czerwiec 2009 Share Napisano 18 Czerwiec 2009 nie, no prrrszalony "brzmi" bardziej jak: "nie mam czasu na dziewczyny, tłumaczę tutoriale..." ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Zapomniałeś napisać "Gińcie!" . pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Destroyer, mordujesz :D Taaadek zreszta tez :) PS: Destroyer, przyjmujesz jakies oferty matrymonialne? I czy trzeba slac CV? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Tadek zapomniales pokazac czarny sprzet :p Nigdy bym sobie destrojera tak nie wyobrazal, szok dla mnie :p modnis :* ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 23 Czerwiec 2009 Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Destroyer, mordujesz :D ale tylko w weekendy i wieczorami, i to też nie zawsze :D A co do ofert to już nie raz pisałem klik i na razie wstrzymuję :D do odwołania ;) hcpiter jaki tam modniś :P może po prostu fotka nie najlepsza:) teraz rzucam w bardziej naturalnych warunakch;) btw zwróćcie uwagę jakie podobieństwo do avatara :D i volverina w jednej osobie :D hej ale chyba widać że na siłce wyciskam z 15 na klatę? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 23 Czerwiec 2009 Share Napisano 23 Czerwiec 2009 a ja nie sypiam i za dużo... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Adasiu... gdzie sie podziały twoje loki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 24 h na nogach... czekanie na finalny render i test interwalowego spustu do 40D... Czasem po prostu odbija... :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 hahaah ! temu to sie nudzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 MF to było na HMC #20: Expressions? :) Po avatarze troszkę inaczej sobie Ciebie wyobrażalem :) ale trochę podobny jesteś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 co renderowałeś że takie miny?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Adasiu... gdzie sie podziały twoje loki! :) a znikłem je kosiarką! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi