peter_f Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 (edytowane) To co? jedziemy z tym? ;) Edytowane 1 Marzec 2009 przez peter_f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 panie kapitanie rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Marzec 2009 Autor Share Napisano 1 Marzec 2009 Jedziemy piter, jedziemy! juz dużo nie zostało do skonczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 rewelacja mistrzu! Bomba, wielki jesteś. pancernyj i psyj ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Jak dla mnie możesz tego nie texturować :D Ba, nawet nie powinieneś! Clay wygląda ślicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 dłubię ostatnia basztę, narazie tyle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TigerHellmake Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Jak robisz spawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TigerHellmake Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Jak dla mnie możesz tego nie texturować :D Ba, nawet nie powinieneś! Clay wygląda ślicznie. Jak coś takiego się teksturuje ? To musi być masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Marzec 2009 Autor Share Napisano 2 Marzec 2009 TigerHellmake - masochizm z leksza to jest :) troche siatki dla zainteresowanych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Bardzo swietnie Ci idzie ! pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Super detalik, to lubię. Naprawdę jesteś strazakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TigerHellmake Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 TigerHellmake - masochizm z leksza to jest :) troche siatki dla zainteresowanych: Ale co ze spawami :P Masz zrobionego jakiegoś tutka ? Jak je robisz > gęsty wężyk > randomize > smoth ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 (edytowane) TigerHellmake - Spawy można duzo prosciej :). Noise w bump dla wybranych poligonów z kolejnym ID. adam_m- naprawde Edytowane 3 Marzec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 zrigguj go:D http://www.3dtotal.com/team/Tutorials_3/tank_rig/tank_rig_part1_01.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 (edytowane) wujku dzieki za linka, może sie naucze ;) wieza skończona, zostało trochę szpejów na błotnikach i nad silnikiem. Oraz to co marszałkowie lubią najbardziej..czyli gąsiorki :) Edytowane 3 Marzec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMoonwalker Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 mam pytanie: tam gdzie sa spawy to obiekt zbudowany jest z jednej bryly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 serwus :) baaardzo fajnie to wyglada :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Też bym chciał kiedyś pobawić się w taki detal. Masz chyba małego buga w siateczce w lewej wieżyczce przy rozcięciu blach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Ile to ma poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Ludzik będzie jeszcze poprawiany? bo ma bardzo nienaturalnie wygiętą przednią rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 wypas ale i tak się przyczepię :) gwint lufy jest jakiś oszukany bo jest prosty a powinien być raczej skręcony, pozatym bruzdy chyba są zbyt głębokie ahhh ci ruscy... gwiazde to nawet na pancerzu musieli wytłoczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Aniu, gdzie są przednie ręce? >:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 przednia ręka to ta która nie leży na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 (edytowane) Aniu - żołnierzyka robiłem dawno temu... tu został zastosowany jedynie jako pomoc do pokazania skali pojazdu, wiem ze ma błędy :) Valery- gwint w lufie wbrew pozorom nie ma w rzeczywistosci skrętu jak na śrubie, ten w lufie ma skręt choć tego nie widać, ale ma. :) Edit: zrzut z ekranu w załączniku P.S. swoja drogą uważam że to czepialsto na siłe w czystej postaci z tym gwintem. ;) Edytowane 3 Marzec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) P.S. swoja drogą uważam że to czepialsto na siłe w czystej postaci z tym gwintem. ;)nie przeczę :) no bo czegoś trzeba a nie bardzo wiem czego się czepić Edytowane 4 Marzec 2009 przez Valery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 ..... Luzik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Obserwuję rozwój tego modelu i każdy krok to potwierdzenie Twojego mistrzostwa. Detal miażdży, na poziomie tego co widzialne i tego co molekularne też (przykład - gwint lufy) ;) G(wi)nt to profesjonalizm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Dobra robota, ruscy tak nie modelują dobrze jak Kliment :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Kliment - zdradzisz ile to ma poly czy to tajemnica?:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 (edytowane) Filip - po ms 3mln :) Edytowane 4 Marzec 2009 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonJakub Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Ja bym dał jakiegoś ruskiego złomiarza co wycina kawał płyty pancernej z boku przez co zostanie ładnie ukazany detal ;p POZDRAWIAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Jak coś takiego się teksturuje ? To musi być masakra. Klimek nie teksturuje. On modeluje, a potem formatuje twardziela :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 mrys złośliwcze! ;) pokrywa silnika skończona. Pozostało trochę pierdółek na błotnikach i gąski. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Trochę już w życiu widziałem, i to jest GENIALNE... ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Klimek nie teksturuje. On modeluje, a potem formatuje twardziela :P :D Wojtku, błotko też będziesz rzeźbił? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TigerHellmake Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 (edytowane) Skąd bierzesz referencje ? Kupujesz monografie ? I znowu spawy :D Mógłbyś dokładnie opisać jak je robisz + obrazki ? Akurat by mi się przydały a robię w innym sofcie i narzędzia mogą się inaczej nazywać. Tak jakbym to zobaczył to może bym coś wykombinował. Ale nie jest to taki sposób że dopiero na renderach wychodzą ? Ja muszę to na modelu zrobić pod generacje normali.Robię luftwaffe kraftstoff Feuergefahrlich i spawy to takie małe detale. Edytowane 5 Marzec 2009 przez TigerHellmake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Bardzo , bardzo fajny model :D , chciałbym mieć takie umiejętności jak Ty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Wzialbys sie teraz za jakies porzadne rendery. Modelowac juz umiesz, to widac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Marzec 2009 Autor Share Napisano 5 Marzec 2009 TigerHellmake -Ten sposób na spawy wychodzi dopiero na renderach. Bump czy displacement tak działa i inaczej nie chce. Johnzi- mam zamiar, mam, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guufox Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Moze jakis videotutek z takiego modelowania, albo jakies the making of :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 popieram pomysł guffox'a, chciałbym zobaczyć "jak ty to robisz" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorenus Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Ja sie dopisuje też chciał bym to zobaczyć :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Johnzi- mam zamiar, mam, zobaczymy co z tego wyjdzie ;) /quote] hmmmmm ... format ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Dobra scenka byłaby wskazana, choć z texturkami i tyle poly może być ciężko:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 codziennie tu jestem i jak widze takie modele to az sie cieplo robi :) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 dzięki felołs za gwiazdki i miłe słowa !!!! ;) zajawka gąsek: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 good shit .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Ja pierniczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorenus Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Ty chyba trzymasz prawdziwego tanka w domu stąd te szczegóły :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Mniamuśne gąsiorki Wojtek, oby Ci te 8 giga starczyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi