KLICEK Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 (edytowane) Hej kiedys wymodelowalem jezyczka, Kreska wyrenderowal w Scanlainie i zrobil lekkie postpro, teraz ja jeszcze troche staralem sie to podciagnac, wrzucam efekt, pewnie prawie finalny, bo mozliwe ze cos zmienie (propobly not ;) ) Edytowane 1 Listopad 2009 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Ten to pewine potrafi calowac ;] bardzo mi sie podoba ale szkoda ze nie ma drugiego jakos mi to nie pasuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Bardzo fajny, tylko te fałdy na podbródku jakoś nienaturalnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Przeuroczy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 ciekawe czy koledzy w szkole sie z niego śmiali :D spoko model i całość:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 kozaczysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 wypasiony :) jedyne co ja bym zmienił, to wywalił tego niebieskiego specularka z lewej strony, albo zmniejszył delikatnie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Witam!! model mi sie wogole nie podoba ... render itp. spoko ogolnie spoko ;) tyle odemnie :) mozesz pokazac clay model ? ps. chyba powinny sie zmienic oznaczenia gwiazdek gdyz jak dla mnie to jest srednie czyli co dwie gwiazdki ? i tyle dalem... ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Ostatnio coś takie te twoje pracki są hm.... Możesz zrobić lepsiejsze :P (nie żeby były złe czy coś ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Mnie jakos tak to teź średnio podchodzi..., model niezły,a le cała otoczka postpro i kolorystyka już mi nie leżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 (edytowane) dzieki chlopaki :) ps. chyba powinny sie zmienic oznaczenia gwiazdek gdyz jak dla mnie to jest srednie czyli co dwie gwiazdki ? i tyle dalem... ;) o poczulem sie ukarany ;D clay obrazek renderowany z levelu nizej i chyba w ogole z wczesniejszego etapu pracy, nie pamietam: siata : Edytowane 24 Kwiecień 2009 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 ostro ! Duzo dobre ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 super model i świetne przedstawienie ! 5* tak czy inaczej :] pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Cóż za ohyda!!! Ten to ma jęzor...yyyy.... ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Klicek masz fetysza jakiegoś. ;) Wszystkie twoje ostatnie prace mają jakieś ociekające śliną i innymi płynami ustrojowymi języki czy coś w ten deseń. :P Bardzo miła główka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 wymodelował byś jakiegoś porządnego ch**a a nie bawił się w pół środki wyrazu czy też metafory przedstawiające duży język ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon87pl Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 klicu rzadzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 fajnie to wygląda kochana mordka :) 5* bo klimacik ma super jak i światełko gdzie ty się tego nauczyłeś:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 O, Klicek, wiadomo stara gwardia, nalezy pochwalic i dac 5 gwiazek, zeby pozniej byla podstawa do twierdzenia ze na forum panuje konspiracja :) Klicus, a powiedz mi, jak ta obwisla sline zrobiles? Model toto czy post ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Bardzo fajne. Podoba mi się kolorystyka. Tylko kurde... Od dłuższego czasu robię w wolnych chwilach podobny motyw (łysy grubasek z wywalonym długim jęzorem, nawet tytuł chciałem dać podobny, tylko ujęcie inne). Będzie to teraz trudno przebić, ech... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 O, Klicek, wiadomo stara gwardia, nalezy pochwalic i dac 5 gwiazek, zeby pozniej byla podstawa do twierdzenia ze na forum panuje konspiracja :) Klicus, a powiedz mi, jak ta obwisla sline zrobiles? Model toto czy post ? to nie dostałeś na GG wiadomości dajemy KLICKOWI 5* :) ślina jest z tego co pamiętam rysowana kiedyś pisał o tym KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Teraz to przesadzacie ;) Fajna pracka aczkolwiek widziałem twoje lepsze, ale i tak zawsze wielki szacunek, dla mnie to i tak nie pojęte jak Ty to robisz ;) Ode mnie 4* ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Model pro wypas bardzo mi się podoba, niestety efekt końcowy już mniej. 4 starsy ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 kolejna maszkara w wykonaniu mordasiewicza klicora :) Laske cycatą chce!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Jakoś jak go za pierwszym razem pokazywałeś to mi się bardziej podobał a tak to jest ... jak odgrzewany kotlet. Niby ok - chylę czoła, mistrzowska robota: piękny model, świetny render i post ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Klicor , jakiś progres by się zdał... kiedy cała postać :) ? 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 ode mnie 4 gwiazdki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Przypomina mi Leru z foty "podbijamy internet"... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 mniam, slodziutki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 27 Kwiecień 2009 Share Napisano 27 Kwiecień 2009 moja zonka odstawila obiad jak to zobaczyla czyli daje bardzo rade :D Swietnie to finalnie wyglada gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 serwus :) bardzo fajne . mniamuśnie bym rzekł. pozdrawiam i zycze podwozenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 ode mnie 4* za ślinkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 super postac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 Ślina i odblaski na języku wyczes. Ogólnie świetnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi