Napisano 24 Kwiecień 200915 l Hej kiedys wymodelowalem jezyczka, Kreska wyrenderowal w Scanlainie i zrobil lekkie postpro, teraz ja jeszcze troche staralem sie to podciagnac, wrzucam efekt, pewnie prawie finalny, bo mozliwe ze cos zmienie (propobly not ;) ) Edytowane 1 Listopad 200915 l przez KLICEK
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Ten to pewine potrafi calowac ;] bardzo mi sie podoba ale szkoda ze nie ma drugiego jakos mi to nie pasuje ;]
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Bardzo fajny, tylko te fałdy na podbródku jakoś nienaturalnie wyglądają.
Napisano 24 Kwiecień 200915 l ciekawe czy koledzy w szkole sie z niego śmiali :D spoko model i całość:) pzdr
Napisano 24 Kwiecień 200915 l wypasiony :) jedyne co ja bym zmienił, to wywalił tego niebieskiego specularka z lewej strony, albo zmniejszył delikatnie Pozdro
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Witam!! model mi sie wogole nie podoba ... render itp. spoko ogolnie spoko ;) tyle odemnie :) mozesz pokazac clay model ? ps. chyba powinny sie zmienic oznaczenia gwiazdek gdyz jak dla mnie to jest srednie czyli co dwie gwiazdki ? i tyle dalem... ;) pozdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Ostatnio coś takie te twoje pracki są hm.... Możesz zrobić lepsiejsze :P (nie żeby były złe czy coś ;) )
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Mnie jakos tak to teź średnio podchodzi..., model niezły,a le cała otoczka postpro i kolorystyka już mi nie leżą.
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Autor dzieki chlopaki :) ps. chyba powinny sie zmienic oznaczenia gwiazdek gdyz jak dla mnie to jest srednie czyli co dwie gwiazdki ? i tyle dalem... ;) o poczulem sie ukarany ;D clay obrazek renderowany z levelu nizej i chyba w ogole z wczesniejszego etapu pracy, nie pamietam: siata : Edytowane 24 Kwiecień 200915 l przez KLICEK
Napisano 24 Kwiecień 200915 l Klicek masz fetysza jakiegoś. ;) Wszystkie twoje ostatnie prace mają jakieś ociekające śliną i innymi płynami ustrojowymi języki czy coś w ten deseń. :P Bardzo miła główka.
Napisano 24 Kwiecień 200915 l wymodelował byś jakiegoś porządnego ch**a a nie bawił się w pół środki wyrazu czy też metafory przedstawiające duży język ;) pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200915 l fajnie to wygląda kochana mordka :) 5* bo klimacik ma super jak i światełko gdzie ty się tego nauczyłeś:P
Napisano 25 Kwiecień 200915 l O, Klicek, wiadomo stara gwardia, nalezy pochwalic i dac 5 gwiazek, zeby pozniej byla podstawa do twierdzenia ze na forum panuje konspiracja :) Klicus, a powiedz mi, jak ta obwisla sline zrobiles? Model toto czy post ?
Napisano 25 Kwiecień 200915 l Bardzo fajne. Podoba mi się kolorystyka. Tylko kurde... Od dłuższego czasu robię w wolnych chwilach podobny motyw (łysy grubasek z wywalonym długim jęzorem, nawet tytuł chciałem dać podobny, tylko ujęcie inne). Będzie to teraz trudno przebić, ech... :)
Napisano 25 Kwiecień 200915 l O, Klicek, wiadomo stara gwardia, nalezy pochwalic i dac 5 gwiazek, zeby pozniej byla podstawa do twierdzenia ze na forum panuje konspiracja :) Klicus, a powiedz mi, jak ta obwisla sline zrobiles? Model toto czy post ? to nie dostałeś na GG wiadomości dajemy KLICKOWI 5* :) ślina jest z tego co pamiętam rysowana kiedyś pisał o tym KLICEK
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Teraz to przesadzacie ;) Fajna pracka aczkolwiek widziałem twoje lepsze, ale i tak zawsze wielki szacunek, dla mnie to i tak nie pojęte jak Ty to robisz ;) Ode mnie 4* ;P
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Model pro wypas bardzo mi się podoba, niestety efekt końcowy już mniej. 4 starsy ode mnie.
Napisano 26 Kwiecień 200915 l kolejna maszkara w wykonaniu mordasiewicza klicora :) Laske cycatą chce!!!!
Napisano 26 Kwiecień 200915 l Jakoś jak go za pierwszym razem pokazywałeś to mi się bardziej podobał a tak to jest ... jak odgrzewany kotlet. Niby ok - chylę czoła, mistrzowska robota: piękny model, świetny render i post ale ...
Napisano 27 Kwiecień 200915 l moja zonka odstawila obiad jak to zobaczyla czyli daje bardzo rade :D Swietnie to finalnie wyglada gratulacje !
Napisano 28 Kwiecień 200915 l serwus :) bardzo fajne . mniamuśnie bym rzekł. pozdrawiam i zycze podwozenia :)