biglebowsky Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 Troche obciachowego rymowania zainspirowanych przez niejakiego Nenowa. Oczywiście kontynuacja mile widziana. Gdy pogoda jest nie fajna powyginaj sobie splajna. Kiedy znudzi ci się żona powyciągaj polygona. Nie bądz beksa poprzesuwaj se verteksa. Nie bądź matołek zwelduj se wierzchołek. Gdy Cie z rana swędzi japa, porozkładaj se anwrapa. Kiedy życie ci namiesza wypal se point cache'a.
sly Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) _________________________________________________ Gdy w Twej duszy smutek gości, poanimuj Sobie Kości. A gdy gdera w uchu żona, TurboSmooth'uj poligona. Zerknij w lewo, zerknij w prawo, Animacjo !! ma Zabawo !! Już Ci Winamp sam przygrywa, Fajnie się wygina krzywa. Wszystko idzie jak po maśle - kiedy nagle - jak nie trzaśnie ! Czy to myszka, czy to Tablet, NIE - to programowy Aplet. Program error - Drogi Panie, "OK" czy "Anuluj" - oto jest Pytanie. Edytowane 14 Lipiec 2009 przez sly
dzudzu Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 I biały wiersz ode mnie: "ten wątek jest bez sensu!"
sly Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Gdy ktoś nihilizmem zionie, niech go Piekło wnet pochłonie.
Shogun 3D Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Ze smoły wnet się on wyliże, więcej zdziała Optymize...
biglebowsky Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Napisano 10 Lipiec 2009 Na wiejacy w ucho wiater rozwiazaniem ci subscater. Jeśli szef cie sponiewiera zaprogramuj se shadera. Jak już włączysz sobie pranie leć przetestuj bendowanie.
Bombel Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Jak się stanie Ci co złego, control+Z mój kolego! Krzywe nogi ma kochanka? Sculpt'uj Panie już od ranka! A jak Ci się nudzi w domu, to nastawiaj polygonów. Edgeloop'a robi Ania Kliment czołgi bez śniadania Samochody mr.Krzyś Wiec i Ty modeluj dziś. *mam nadzieję ze wymienione osoby nie maja nic przeciwko
Luki Luki Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Ja lubię limeryki. Modelerka z Gwadelupy, zwykła gęsto siać edge loopy. Gdy jej model brali bardzo narzekali, bo żaden nie trzymał się kupy. ;)
Damian Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 "Gdy Cię głowa mocno boli.. grab your mouse and edit poly!"
Ex3 Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 max czy maya? noob zapyta gdzie jest praca bardziej zryta? co wyciągnie mniej z portfela? taka jest ma rada szczera ucz blendera się od zera autodesk i tak go kupi :D opensource tak ukatrupi
Bruneq Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Czy to max, czy XSI, program error i tak cie wkur....:)
ttaaddeekk Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 gdy Cię tylko praca znudzi, włącz se forum, tam masa takich ludzi ;)
Lucas Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Czy to max, czy XSI, program error i tak cie wkur....:) Ale panie bez obawy, to nie koniec twej zabawy, Gdy już krzykniesz głośno "fuck!!", odpal folder autoback! To ci każdy user powie, że tam siedzą kopie zapasowe, Lecz gdy dysk się pójdzie kochać... no to wtedy zaczniesz szlochać.
tweety Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 PI story Kącik żenady znowu szarżuje, neon zawzięcie kartkę obskrobuje kuba patrząc na nos hitlera skrobie się po swoim aż bierze go cholera bartek czasem pod nosem coś nuci bigleb cichutko nad cintiquiem się smuci całość siedzi w kąciku cholery ze słuchawek leci ratata with artillery jest tu puenta... niczem mara chcesz przeżyć i iść do domu zmień imię na Capibara
Leru Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Jeśli chcesz mieć nockę z głowy zrób dymek Fjumefiksowy. Kiedy ręka już nie starczy, odpal MAXa aż zawarczy. Robisz loda na stojąco, wypal kesza na gorąco. Doisz mleko, widzisz krowy, zrób też efekt partiklowy.
soshka.cg Napisano 13 Lipiec 2009 Napisano 13 Lipiec 2009 Co tam leży za placuszek? To tablecik twój kochany przez traktorek rozjechany.
voyager Napisano 13 Lipiec 2009 Napisano 13 Lipiec 2009 (edytowane) Siedzę w pracy, zaraz piąta kończę scenkę, szczęściem tryskam, shading dobrze już wygląda no to będzie super wizka. Już F9 się wcisnęło, geometrie vray łyka, lecz me piękne arcydzieło zapomniałem znów zapisać. A więc stop czym prędzej klikam dysk coś kwiknął, procek stanął projekt na mych oczach znika. Program error! Znów to samo. @duna say what? Edytowane 13 Lipiec 2009 przez voyager
Bruneq Napisano 13 Lipiec 2009 Napisano 13 Lipiec 2009 Gdy tak robie swe Low Poly, XSI sie wypierd..., wiec tak patrze na blu skrina, i sie wtedy płacz zaczyna! Chcesz Prowadzic Mercedesa? To Naciskaj Kontrol eSa
Shogun 3D Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Voyager: popłakałem się ze śmiechu. Rządzisz. :)
Camel Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Siedzę w pracy, zaraz piąta kończę scenkę, szczęściem tryskam, shading dobrze już wygląda no to będzie super wizka. Już F9 się wcisnęło, geometrie vray łyka, lecz me piękne arcydzieło zapomniałem znów zapisać. A więc stop czym prędzej klikam dysk coś kwiknął, procek stanął projekt na mych oczach znika. Program error! Znów to samo. @duna say what? Też się popłakałem :D a "Say what?" - to po prostu moja aluzja do sera pleśniowego, który uwielbiałem prawie zawsze :p Finał Gather, Pleśniał Ser. :D
sly Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 __________________________ Jeden co o serze prawił, Gdy poważnie chciał być brany. Na rok Forum to odstawił, Hucznie został pożegnany. Lecz dopiero po tem czasem, Co by dojrzeć mógł mentalnie. Powrót jego był z wypasem, Wszyscy drą się nienormalnie.
Rekomendowane odpowiedzi