Levus Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 (edytowane) Hej! Zmusiłem się i zrobiłem na konkurs 3dtotal:) Deadline w połączeniu z przeprowadzką mnie zabił więc parę niedóróbek jest. I zapraszam do głosowania jeśli ktoś ma przynajmniej 50 postów na 3dtotal: http://forums.3dtotal.com/showthread.php?t=73269&page=2 pozdrawiam, miłego oglądania! WINNING: BEAUTY: CONSTRUCTION: TEXTURES: CONCEPT: Edytowane 1 Luty 2010 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Noo piękne to piękne :) high poly extra wygląda, duzo detalu :) nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 mega smieszny :) ma cos w sobie :) z twarzy bardzo podobny do Ciebie :D czyli jednak sie sprawdza ze kazdy artysta w modelu robi siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 (edytowane) Modelik klasa, reszte mojego zdania znasz:) jedynie moge trzymac kciuki za podium w konkursie ...ten model jest znaaacznie lepszy niz jego prezentacja, ale rozumie sie ze robiles w ostatnich chwilach przed koncem konkursu http://img251.imageshack.us/img251/8342/61302276.jpg Edytowane 1 Luty 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 (edytowane) o stary ale zeszlo detalu w porównaniu do HP i takie wyblakle kolorki toche no ale poza tym zajefajnie! xD Edytowane 1 Luty 2010 przez ledyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Swietny modelik. Widac ogrom pracy, super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Model mega, HP super ale nad texturką mogłeś posiedzieć bo taka bez kontrastu wyblakła strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 model git ale kurcze ta texa duzo psuje chyba zabardzo przegioles z filtrami w photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Bardzo fajna postać, reszta została już powiedziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Ja tylko powiem że fajnie i że zagłosowałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 1 Luty 2010 Autor Share Napisano 1 Luty 2010 Dzięki za komenty! KLICEK -> hehe, ja wiem czy podobny.. pewnie zapomniałeś mojej gęby:D Mafida -> dzięki, sztama!:D Kirian -> Dzięki, skorzystałem;) jacenty -> Dzięki:) Ale z filtrami nie przegiąłem.. niby jakimi? Wymieniłem pierwszy render na mentalowski z filtrem wyostrzającym. Generalnie zwaliłem sprawe pokazując render realimowy zamiast go podrasować:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Sam te koncepty trzaskasz? klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 tekstura jak na mój gust trochę zapaćkana przypadkowym i kontrastowym detalem. Zabiłeś tak normala w wielu miejscach. Sam model miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Super robota! Niepodoba mi sie metal na butli, ale skora supcio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonJakub Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 WYPASIK :D tylko czy Hi trzeba było tak dokładnie robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 świetny model! zagłosowałbym gdybym miał te 15 postów a tak to tylko 5 gwiazdek tutaj i życzę powodzenia :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Luty 2010 Autor Share Napisano 2 Luty 2010 Lucek -- dzięki, no tak, sam, takie tam maziaje.. staram się niby.. Eric_Draven - dzięki, no rację masz, walczę z tym:) soda -- dzięki, też racja, przyznaję się, niedoróba jakich wiele, nie zdążyłem wyszlifować, bardzo wiele elementów jest zrobionych mocno na szybko DonJakub -- dzięki, no może nie trzeba było, ale myśląc tym torem można było wogóle modelu nie robić. Nie no, tak serio to cisnąłem hp ile dałem radę, żeby się trochę podciągnąć. JunioR -- dzięki dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 Witaj, widze ze prace Snefer'a nie sa Ci obce. ;) High poly jest tutaj twoim najlepszym modelem. Tylko tekstura jest troche ciut blada. Moze to kwestia oswietlenia. po za tym Good job! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Luty 2010 Autor Share Napisano 3 Luty 2010 Kurde, nie wiem czemu Snefer:) Dopiero jak napisałeś to wygooglałem i pokojarzyłem, ale jakoś się nie sugerowałem wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 Super, bardzo mi się podoba ta postać ! Powodzenia i od mnie 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balon Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Ładna postać, kolorki jak widzę takie w twoim stylu, jednak od pasa w dół nie podoba mi się textura, skin twarzy jest miejscami zbyt zabrudzony, brak też dobrego speculara i szkoda że oświetlenie spłaszczyło całość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 7 Luty 2010 Autor Share Napisano 7 Luty 2010 hcpiter - dzięki:) Balon - Przyjrzę się tym wadom niewątpliwie, dzięki za koment! (He, od pasa w dół, dobrze to przeczytać bo spieszyłem się ogromnie, im niżej tym szybciej) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Nie bede oryginalny. Swietny sculpt, ale tekstura koloru jakos ten dobry efekt zabija. Za duzo przypadkowego brudu. Czworka z plusem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Ja bym się pobawil jeszcze z oswietleniem, aby wyciagnac maksa z normalkowego detalu, ewentualnie pokombinowal ze specularem. Kolor imho jest ok, taki pustynny. Nie zmienia to faktu ze ode mnie masz 5* Ciao bambino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 20 Luty 2010 Autor Share Napisano 20 Luty 2010 plutko -> hej, dzięki za opinię:) Poraszka -> No też dzięki:) No już mi się nie chce kombinować "po zawodach" aczkolwiek nie zaprzeczam, że można by posiedzieć jeszcze... pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 O jakoś wcześniej nie widziałem. Ogólnie wiadomo jest bardzo dobrze ale jak patrzę na hp to jakoś mi tego detalu na lp brakuje. No i o texturze już poprzednicy pisali :) Gratuluję skończenia kolejnej świetnej postaci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 Ja jakos nigdym nie ukrywal ze wielkim fanem twojego stylu nie bylem(zapewne moj zmysl artystyczny niewystarczajaca rozwiniety:P) niemnie, hp baaaardzo mocne, podoba mi sie! kolorki- nie jestem w stanie powiedziec co by zmienic zeby bylo lepiej, pasuja jakos do tej postaci! Ogolnie przylaczyc zem sie chcial do ogolnych ochow i achow oraz gratulacji ukonczenia:) Tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 zajefajny :) wpasowałby się w Borderlands jak nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Marzec 2010 Autor Share Napisano 11 Marzec 2010 Już opuściłem wątek, a tu masz:) Tomala, Morte, dzięki za komenty! slizgi, no tak, delikatnie się zainspirowałem bordelands, fajna giera, jeno troszkę krótkawa.. dzięki, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 O proszę, co ja tu widzę ;p Nawet się nie pochwaliłeś :D Świetny model, kolo ma bardzo szczery uśmiech, aż się prosi o jakąś animkę :D Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 Thx Santi, no kurde, na forum wisi od dawna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablon Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Jak dla mnie tekstura jest za bardzo czysta, powina być bardziej obskurna i brudna. Twarz powinna nosic znamie, blizny i do tego usmolona. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 13 Kwiecień 2010 Share Napisano 13 Kwiecień 2010 (edytowane) fajne. Ale tu widać, że natłok detalu przysłania ogólną bryłą, która sama w sobie jest już mniej ciekawa. Dlatego uważam, że trzeba oszczędnie stosować zet-brasza. Pomysł na postać jest fajny, przypomina trochę rysunek ze szkolnego zeszytu. Co dla mnie jest na plus. Edytowane 14 Kwiecień 2010 przez i-riss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Hej! Pablon, i-riss, dzięki za komenty! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi