Napisano 1 Luty 201015 l Hej! Zmusiłem się i zrobiłem na konkurs 3dtotal:) Deadline w połączeniu z przeprowadzką mnie zabił więc parę niedóróbek jest. I zapraszam do głosowania jeśli ktoś ma przynajmniej 50 postów na 3dtotal: http://forums.3dtotal.com/showthread.php?t=73269&page=2 pozdrawiam, miłego oglądania! WINNING: BEAUTY: CONSTRUCTION: TEXTURES: CONCEPT: Edytowane 1 Luty 201015 l przez Levus
Napisano 1 Luty 201015 l mega smieszny :) ma cos w sobie :) z twarzy bardzo podobny do Ciebie :D czyli jednak sie sprawdza ze kazdy artysta w modelu robi siebie :)
Napisano 1 Luty 201015 l Modelik klasa, reszte mojego zdania znasz:) jedynie moge trzymac kciuki za podium w konkursie ...ten model jest znaaacznie lepszy niz jego prezentacja, ale rozumie sie ze robiles w ostatnich chwilach przed koncem konkursu http://img251.imageshack.us/img251/8342/61302276.jpg Edytowane 1 Luty 201015 l przez Kirian
Napisano 1 Luty 201015 l o stary ale zeszlo detalu w porównaniu do HP i takie wyblakle kolorki toche no ale poza tym zajefajnie! xD Edytowane 1 Luty 201015 l przez ledyr
Napisano 1 Luty 201015 l Model mega, HP super ale nad texturką mogłeś posiedzieć bo taka bez kontrastu wyblakła strasznie.
Napisano 1 Luty 201015 l model git ale kurcze ta texa duzo psuje chyba zabardzo przegioles z filtrami w photoshopie.
Napisano 1 Luty 201015 l Autor Dzięki za komenty! KLICEK -> hehe, ja wiem czy podobny.. pewnie zapomniałeś mojej gęby:D Mafida -> dzięki, sztama!:D Kirian -> Dzięki, skorzystałem;) jacenty -> Dzięki:) Ale z filtrami nie przegiąłem.. niby jakimi? Wymieniłem pierwszy render na mentalowski z filtrem wyostrzającym. Generalnie zwaliłem sprawe pokazując render realimowy zamiast go podrasować:/
Napisano 1 Luty 201015 l tekstura jak na mój gust trochę zapaćkana przypadkowym i kontrastowym detalem. Zabiłeś tak normala w wielu miejscach. Sam model miodzio.
Napisano 2 Luty 201015 l świetny model! zagłosowałbym gdybym miał te 15 postów a tak to tylko 5 gwiazdek tutaj i życzę powodzenia :) pozdr.
Napisano 2 Luty 201015 l Autor Lucek -- dzięki, no tak, sam, takie tam maziaje.. staram się niby.. Eric_Draven - dzięki, no rację masz, walczę z tym:) soda -- dzięki, też racja, przyznaję się, niedoróba jakich wiele, nie zdążyłem wyszlifować, bardzo wiele elementów jest zrobionych mocno na szybko DonJakub -- dzięki, no może nie trzeba było, ale myśląc tym torem można było wogóle modelu nie robić. Nie no, tak serio to cisnąłem hp ile dałem radę, żeby się trochę podciągnąć. JunioR -- dzięki dzięki:)
Napisano 3 Luty 201015 l Witaj, widze ze prace Snefer'a nie sa Ci obce. ;) High poly jest tutaj twoim najlepszym modelem. Tylko tekstura jest troche ciut blada. Moze to kwestia oswietlenia. po za tym Good job! pozdrawiam
Napisano 3 Luty 201015 l Autor Kurde, nie wiem czemu Snefer:) Dopiero jak napisałeś to wygooglałem i pokojarzyłem, ale jakoś się nie sugerowałem wcale.
Napisano 6 Luty 201015 l Ładna postać, kolorki jak widzę takie w twoim stylu, jednak od pasa w dół nie podoba mi się textura, skin twarzy jest miejscami zbyt zabrudzony, brak też dobrego speculara i szkoda że oświetlenie spłaszczyło całość.
Napisano 7 Luty 201015 l Autor hcpiter - dzięki:) Balon - Przyjrzę się tym wadom niewątpliwie, dzięki za koment! (He, od pasa w dół, dobrze to przeczytać bo spieszyłem się ogromnie, im niżej tym szybciej) pozdrawiam!
Napisano 8 Luty 201015 l Nie bede oryginalny. Swietny sculpt, ale tekstura koloru jakos ten dobry efekt zabija. Za duzo przypadkowego brudu. Czworka z plusem :)
Napisano 18 Luty 201015 l Ja bym się pobawil jeszcze z oswietleniem, aby wyciagnac maksa z normalkowego detalu, ewentualnie pokombinowal ze specularem. Kolor imho jest ok, taki pustynny. Nie zmienia to faktu ze ode mnie masz 5* Ciao bambino.
Napisano 20 Luty 201015 l Autor plutko -> hej, dzięki za opinię:) Poraszka -> No też dzięki:) No już mi się nie chce kombinować "po zawodach" aczkolwiek nie zaprzeczam, że można by posiedzieć jeszcze... pozdrawiam!
Napisano 20 Luty 201015 l O jakoś wcześniej nie widziałem. Ogólnie wiadomo jest bardzo dobrze ale jak patrzę na hp to jakoś mi tego detalu na lp brakuje. No i o texturze już poprzednicy pisali :) Gratuluję skończenia kolejnej świetnej postaci :)
Napisano 20 Luty 201015 l Ja jakos nigdym nie ukrywal ze wielkim fanem twojego stylu nie bylem(zapewne moj zmysl artystyczny niewystarczajaca rozwiniety:P) niemnie, hp baaaardzo mocne, podoba mi sie! kolorki- nie jestem w stanie powiedziec co by zmienic zeby bylo lepiej, pasuja jakos do tej postaci! Ogolnie przylaczyc zem sie chcial do ogolnych ochow i achow oraz gratulacji ukonczenia:) Tak dalej!
Napisano 11 Marzec 201015 l Autor Już opuściłem wątek, a tu masz:) Tomala, Morte, dzięki za komenty! slizgi, no tak, delikatnie się zainspirowałem bordelands, fajna giera, jeno troszkę krótkawa.. dzięki, pozdrawiam!
Napisano 12 Marzec 201014 l O proszę, co ja tu widzę ;p Nawet się nie pochwaliłeś :D Świetny model, kolo ma bardzo szczery uśmiech, aż się prosi o jakąś animkę :D Pozdro!!
Napisano 4 Kwiecień 201014 l Jak dla mnie tekstura jest za bardzo czysta, powina być bardziej obskurna i brudna. Twarz powinna nosic znamie, blizny i do tego usmolona. Pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecień 201014 l fajne. Ale tu widać, że natłok detalu przysłania ogólną bryłą, która sama w sobie jest już mniej ciekawa. Dlatego uważam, że trzeba oszczędnie stosować zet-brasza. Pomysł na postać jest fajny, przypomina trochę rysunek ze szkolnego zeszytu. Co dla mnie jest na plus. Edytowane 14 Kwiecień 201014 l przez i-riss