Napisano 4 Sierpień 200519 l Ja zamiast świeczek proponuje zapalić Pionierowi... czołg ;D Wszystkiego naj :)
Napisano 4 Sierpień 200519 l sto lat Pionier, miejsca na podium w bitwie:) niech kazdy zapali jednego czolga dla Pioniera;)
Napisano 4 Sierpień 200519 l Niech mu gwiazdka pomyślności, nigdy nie zagaśnie... Wszystkiego NAJ Pionier!!
Napisano 4 Sierpień 200519 l ja tez się dołącze.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :D:D a ja zapale dwa, tak na szczęscie :)
Napisano 4 Sierpień 200519 l Witam! Z okazi urodzin Pionier… Życzę wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam!
Napisano 4 Sierpień 200519 l Autor hehe, dziekuje panowie :*, te Wasze swieczki to dlugo beda sie palic :D pozdro Pionier!
Napisano 6 Sierpień 200519 l óps. Pionierq, spóźnione, ale szczere :* Dzisiejszym solenizantom też - rowr, hindus, najlepszego :)
Napisano 6 Sierpień 200519 l Autor hehe empeck spoko, dzieki :* rowr, hindus, najlepszego ziomki :D (ale Wy stare chlopy jestescie:P) pozdro
Napisano 7 Sierpień 200519 l hehe w kosciach mnie lamie i ten straszny niemiec Alcchajmer mnie ciagle przesladuje ale dziekuje wam wszystkim chyba sie poplacze :*:*:* ....eeee a wlasciwie kto wy jestescie i gdzie ja jestem ;)... jeszcze raz dzieki :) i dla hindusa tez wszystkiego najlepsiejszego :)
Napisano 7 Sierpień 200519 l rozumiem że składacie życzenia Pionierowi i Rowr'owi - najlepszego chłopy ;) ale żeby mi odrazu ? o co wam biega ?
Napisano 7 Sierpień 200519 l hapi berzdej rowr i Pionier! :D hindus: nie marudź grunt że pamietają o tobie ;)
Napisano 7 Sierpień 200519 l wiem wiem dzięki wielkie tymbardziej że to nie dziaiaj ale wiem że mnie lubicie i przy każdej okazji okazujecie swoją sympatię ;)
Napisano 7 Sierpień 200519 l hindus hahaha to czemu rano byles "solenizantem" pisalo ze masz urodziny he?? ktos tu sie z nami bawi;)?? a tak przy okazji jeszcze raz 100lat:)(tobie tez hindus) pozdro
Napisano 7 Sierpień 200519 l to taka nowa technika obchodzenia urodzin na forum :] po co mam usłyszec dobre słowo raz w roku jak można codziennie ;)
Napisano 7 Sierpień 200519 l 100 lat dla rowr`a i zycze ci zebys kiedys robil takie 3d jak ja :) Pozdrawiam :)
Napisano 8 Sierpień 200519 l hehe jeszcze rasz dziekuje :) jestem wzruszony [hemm i zdrowo narabany :P]:D
Napisano 9 Sierpień 200519 l wszystkiego naj naj naj dla rzuq'a, sharp'a i myszka!! 100 albo nie:P 200 lat pzodro
Napisano 9 Sierpień 200519 l najlepszego, w szczególności tobie Sharp, co byś skończył wreszcie siódmą część Star Wars i dostał za nią oskara... albo lepiej milion dolców, żebyś mógł sobie za nie kupić wille z basenem wypełnionym po brzegi pięknymi ( . )( . ) paniami i wtedy zadzwonić po mnie :> zdróweczko!