KLICEK Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Pionier naj naj misiaku :D :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 hepi berzdej Pionier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 wszystkiego najlepszego Pjonijerze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Pionier wszystkiego naj i jeszcze więcej ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 100 lat pionier albo i 200 niech ci bedzie..........;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Ja zamiast świeczek proponuje zapalić Pionierowi... czołg ;D Wszystkiego naj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Wszystkiego Naj Naj I 100 Lat Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 sto lat Pionier, miejsca na podium w bitwie:) niech kazdy zapali jednego czolga dla Pioniera;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Wszystkiego najlepszego Pionierze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 dziękuje chłopcy :* ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Niech mu gwiazdka pomyślności, nigdy nie zagaśnie... Wszystkiego NAJ Pionier!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 i odemnie tez multum czolgow i czego sobie zamazysz :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 nie mogę być gorszy... najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 ja tez się dołącze.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO :D:D a ja zapale dwa, tak na szczęscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Zdrówka ,szczęścia ,powodzenia Pionier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Witam! Z okazi urodzin Pionier… Życzę wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 hehe, dziekuje panowie :*, te Wasze swieczki to dlugo beda sie palic :D pozdro Pionier! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 óps. Pionierq, spóźnione, ale szczere :* Dzisiejszym solenizantom też - rowr, hindus, najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 hehe empeck spoko, dzieki :* rowr, hindus, najlepszego ziomki :D (ale Wy stare chlopy jestescie:P) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 rowr, hindus, Pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Pionie -Wszystkiego rowr - Naj hindus - Lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 rowr, hindus -> wszystkiego naj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 rowr hindus wszystkiego naj naj :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 rowr, hindus---> 100lat i wszystkiego naj naj naj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Rowr, Hindus, Pionier: best wishes to all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hehe w kosciach mnie lamie i ten straszny niemiec Alcchajmer mnie ciagle przesladuje ale dziekuje wam wszystkim chyba sie poplacze :*:*:* ....eeee a wlasciwie kto wy jestescie i gdzie ja jestem ;)... jeszcze raz dzieki :) i dla hindusa tez wszystkiego najlepsiejszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Hepi berzdej swiry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 rozumiem że składacie życzenia Pionierowi i Rowr'owi - najlepszego chłopy ;) ale żeby mi odrazu ? o co wam biega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hapi berzdej rowr i Pionier! :D hindus: nie marudź grunt że pamietają o tobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 wiem wiem dzięki wielkie tymbardziej że to nie dziaiaj ale wiem że mnie lubicie i przy każdej okazji okazujecie swoją sympatię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hindus hahaha to czemu rano byles "solenizantem" pisalo ze masz urodziny he?? ktos tu sie z nami bawi;)?? a tak przy okazji jeszcze raz 100lat:)(tobie tez hindus) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hehe 28 tez ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 to taka nowa technika obchodzenia urodzin na forum :] po co mam usłyszec dobre słowo raz w roku jak można codziennie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 rowr najlepszego z okazji twojego święta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 fszystkim 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 rowr - 100 lat i wszystkiego najlepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 100 lat dla rowr`a i zycze ci zebys kiedys robil takie 3d jak ja :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 hehe jeszcze rasz dziekuje :) jestem wzruszony [hemm i zdrowo narabany :P]:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 wszystkiego naj naj naj dla rzuq'a, sharp'a i myszka!! 100 albo nie:P 200 lat pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Zdróweczka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Sto lat rzuq Sto lat shar(k)p Sto lat myszka !!!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 zdrowia chłopaki bo to najważniejsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 sto lat rzuq! sto lat myszka! sto lat sharp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 sto lat trojaczkom :D niech wam sie wiedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 najlepszego, w szczególności tobie Sharp, co byś skończył wreszcie siódmą część Star Wars i dostał za nią oskara... albo lepiej milion dolców, żebyś mógł sobie za nie kupić wille z basenem wypełnionym po brzegi pięknymi ( . )( . ) paniami i wtedy zadzwonić po mnie :> zdróweczko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 sto lat wszystkim ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 sto lat sto lat ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 wszystkiego najlepszego wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi