Napisano 9 Wrzesień 200618 l rada: jak komós nie wyswietla urodzin to wejdzecie w panel uzytkownika > edycja profilu > Informacje opcjonalne, widoczne dla wszystkich użytkowników forum > i tam w liscie rozwijanej wybieracie Show Age and Date of Birth i bedzie :) pozdroo aha nie zebym sie upraszal ale tam pod avaterem jest taka waga... :) (pozytywy mile widziane)
Napisano 10 Wrzesień 200618 l MaGuu sto lat sto lat szybkich i ładnych renderów:) i pierwszego miejsca :P
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Thx :* Jako ze juz jest nastepny dzień , to nastepnym solenizantom wsiego haroszyjewo :D
Napisano 11 Wrzesień 200618 l niskich podatków, pekatego portfela, satysfakcji z pracy i eleganckiej limuzyny ;)
Napisano 11 Wrzesień 200618 l wszystkiego naj :) kuba zycze ci wiecej organicznych modeli :D MaGuu wszystkiego naj :) sorki ze spoznione :)
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Witam Dzisiejszym solenizantom Iras71, Marek G, element - życzę wypasionych maszyn, szybkich renderów, i dużo zdrówka Marek G – ale ty jesteś stary no prawie jak ja :) Pozdro Mario
Napisano 14 Wrzesień 200618 l element to raczej tego nie przeczyta bo osatnio aktywny był w czerwcu 2004 i nawet 1 posta nie ma ;) za to Iras71 ma jednego ;) Marek G jeszcze nas nie opuścił ale w każdym razie szczescia w zyciu osobistym, samych zwyciestw, spelnienia marzen i milych niespodzianek losu chłopaki gdziekolwiek jesteście ;))
Napisano 15 Wrzesień 200618 l dzieki chlopaki za zyczenia, juz stuknelo mi 24 :-) mam nadzieje ze kolejne 24 beda wolniej lecialy .Pozdrawim wszystkich Mario - przynajmniej sie lepiej trzymam od ciebie he he
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Ta Ta jak byś się lepiej trzymał to byś wczoraj odpisał a nie dzisiaj :)
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Ta Ta jak byś się lepiej trzymał to byś wczoraj odpisał a nie dzisiaj :) uuuuu :D Podslijcie fotki :D:D musiało sie dziać jakies szczegoły poprosze ;)
Napisano 16 Wrzesień 200618 l arevulopapo genialnych pomyslów, pomyslnych wiatrów, olimpijskiej kondycji, wypasionego jachtu i wyspy na Bhamach ;))
Napisano 16 Wrzesień 200618 l arevulopapo wszystkiego najlepszego ! 10000000LAT ! Przedewszystkim duzo zdrowia ! :D
Napisano 18 Wrzesień 200618 l [/url],Quadysz, Shogun 3D , Beatou , ViRuS18 , hcpiter3d , JunioR O ja ilu solenizantow :D no panowie buziaczki :***** wszystkiego najlepszego i tak dalej i tak dalej :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l ja to mam spoznione jarzenie :] dzieki chlopaki :) wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l NAAAJLEPSZEGO !! sorki , zagapiłem sie :(. Hcpiter, brachu , wybacz. Pozdrówka też dla Juniora. :) Quadysz, Shogun 3D , Beatou , ViRuS18 - najlepszego :) Miliardów zrealizowanych pomysłów graficznych, i miliardów dolarów na koncie :).
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Quadysz Shogun 3D Beatou ViRuS18 hcpiter3d JunioR Wszystkiego najlepszego :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l głównej wygranej na loterii, dużego łóżka, mocnej głowy;) i pełnego sejfu
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Shogun 3D hcpiter3d JunioR Beatou Quadysz ViRuS18 wszystkiego najlepszego chlopaki!!
Napisano 18 Wrzesień 200618 l KLICEK, arevulopapo, kannu, SWRSC, chveti, Vorek, fikołek, Badyl, thorgal heheh chłopaki wielkie wielkie dzięki :D Jak miło :* Kannu- heheh kajn problem misiu, przeciez sie nie zagapiłes :* dzięki :) No i nie moge zapomniec o dzisiejszych solenizantach :D Quadysz, Shogun 3D , Beatou , ViRuS18 100 LAT bojsy :D
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Quadysz, Shogun 3D, Beatou, ViRuS18, hcpiter3d, JunioR sto lat panowie szybkich renderów gładkich modeli:) a dla Shoguna dodatkowo szczescia z Pati:)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Wielkie dzięki. :) Kaanu, Fikołek, macie u mnie procent od spelnionych zyczeń. Mr Krzysiek: wielkie dzięki, naprawde Stary! :) No i wszystkim pozostałym solenizantom życzę spełnienia wszelkich mądrych marzeń. :) Hcpiter, Junior, sorki, ze nie uda mi sie dotrzec na wasze urodzinki, ale życzenia Kaanu i Fikołka odnośnie pelnej kasy jescze się nie spełniły. :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Quadysz, Shogun 3D, Beatou, ViRuS18, hcpiter3d, JunioR - elo misie pisie najlepszego :** :D
Napisano 18 Wrzesień 200618 l 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat 100 lat wszystkiego najlepszego :)