Napisano 16 Listopad 200717 l Ellou Dzieki wszystkim :] Co do imprezy to przynajmniej przez najbliższy tydzień, raczej nie damy rady. Ale potem się zobaczy ;)
Napisano 20 Listopad 200717 l nielot no no, wszystkiego najlepszego dziadku ;) modeluj nam na forum 100lat a nawet dluzej!
Napisano 20 Listopad 200717 l nielot Wszystkiego wszystkiego naj naj lepszego ziommm :* Jeszcze lepszych modeli i oczywiscie CGtalk Award :D Mialem byc pierwszy ale ten burak na gorze mnie wyprzedzil ;)
Napisano 20 Listopad 200717 l Nielot Wszystkiego najlepszego. 100 lat ;) Wydaje mi się, że przegapiłem ostatnio rocznice niektórych uzytkowników ;) W takim razie dla tych wszystkich spóźnione 100 lat.
Napisano 20 Listopad 200717 l i jeszcze raz i jeszcze raz niech zyje zyje nam :) zdrowka powodzenia w zyciu codziennym i w modelingu ;)
Napisano 9 Grudzień 200717 l najlepszego panowie :) jak najwięcej dobrych renderów i jak najmniej pracy w to włożonej :)
Napisano 9 Grudzień 200717 l Żaglowca w pełnej gali, kompa w galopie, pięknej kobiety w tańcu. Kolejność pozostawiam Wam do wyboru... :) Hepy birzdej. :D
Napisano 9 Grudzień 200717 l tłiti - toż to będzie sam minimalizm ;-) Tak najlepszego panowie - ostra ekipa dziś.
Napisano 9 Grudzień 200717 l Najlepszego dla dzisiejszych solenizantów. Tradycyjnie napiszę-dużo zdrowia:)
Napisano 12 Grudzień 200717 l sto lat, torcik do odbioru kilka postów wyżej - to jest tort przechodni