Napisano 11 Styczeń 200817 l flamastry bo lubi przecież te rysunki w komputerze i tablet A4, 25 kartek :P hepi bersdej!
Napisano 18 Styczeń 200817 l Gotham sto lat sto lat niech zyje zyje nam :D wszystkiego dobrego zia :)
Napisano 18 Styczeń 200817 l Wszystkiego naj dla Gotham! :) 24 lata - o kurde, tyle co ja :D Zawsze myślałem że masz co najmniej 34, nie wiem czemu :]
Napisano 24 Styczeń 200817 l Hey, z poślizgiem ale... THX :). Miło, miło. ziomuś- Tylko ty mnie przejrzałeś, tak naprawdę mam 64ry. :>
Napisano 30 Styczeń 200817 l 100 lat dla tego który do dziś przez 20 lat nosił na swych barkach imię którego sam nie lubi ;] [EDIT] OMG Oo
Napisano 30 Styczeń 200817 l Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam Jeszcze raz, jeszcze raz nich żyje, żyje nam Niech żyje nam Kto? Rafał :D:D:D
Napisano 31 Styczeń 200817 l ej chlopaki - wy nie boty przypadkiem ?:D albo siakis bot moze sie podciagnal pod konto ? sprawdzta lepiej dziekoooooowa :*
Napisano 2 Luty 200817 l z pewnoscia tego nie czytasz :D ale jesli tak Moja droga to wszystkiego najlepszego :)
Napisano 4 Luty 200817 l wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla ula_laa, uke , Shegy, a szczegolnie dla Male :P misiaku zawsze cie bede kochal :D
Napisano 5 Luty 200817 l Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam Jeszcze raz, jeszcze raz nich żyje, żyje nam Niech żyje nam Kto? Patry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 5 Luty 200817 l O jej, ojoj, nie spodziewałem się :D master - o, nawet mi zaśpiewałeś :D Dzięki wszystkim! :) Alem już stary... XD
Napisano 5 Luty 200817 l ojej toz ty ledwno po komuni:D :p wszystkiego najlepszego, zeby sie cie renderowalo :) tez chcialbym w takim wieku zaczynac przygode z 3d, no a trzeba powiedziec ze juz troche w tym siedzisz:)