bartolomeo Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 no więc na kogo stawiacie? komu kibicujecie? Jak podobał się wczorajszy mecz? Czy też wyłączacie głos podczas oglądania, żeby nie słyszeć koszmarnych trąbek? Ale wtedy nie słychać Szpakowskiego i jego genialnych gości i tracicie podwójnie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Ja sercem jestem za Holandią choć pewnie znowu nic nie ugrają :/. Na finał obstawiam mecz Anglia - Hiszpania ale po wczorajszej wpadce anglików to będą musieli się szybko pozbierać :) Dzisiaj w sumie nic ciekawego nie gra, tylko Serbia - Ghana jest interesującym meczem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Przed mistrzostwami myślałem o Argentynie ale po meczy entuzjazm trochę opadł, podobnie z Anglikami, za to USA zaskoczyło mnie walecznością. Nie mogę się doczekać natomiast meczu Korea Płn - Brazylia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 no wydaje mi się, że na razie wszyscy spięci są i nie grają na 100%. Argentyna jeszcze się rozegra. Ale kibicuję Hiszpani :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Do tej pory najciekawiej wyglądał mecz Argentyny z Nigerią właśnie. Dużo walki, czysta gra, ładne akcje i przede wszystkim wysoka dyspozycja nigeryjskiego bramkarza:) Ciekawy jestem formy Niemców i meczu Hiszpania-Chile. Zresztą, mecze z drużynami z Ameryki Płd. zawsze są ciekawe:D Najlepsze jeszcze przed nami:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Serducho oczywizm za Hiszpania, a sama Argentyna sie rozkreci jeszcze. Fajnie by bylo te dwie druzyny zobaczyc w finale. No moze tez Holandia Hiszpania tez ciekawie bybylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Argentyna i Carlos Tevez królem strzeców :) sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor_JR Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Mi się wydaję, że wygra Hiszpania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 oj Niemcy ładnie grają :) robią co chcą. Na razie chyba najfajniejszy mecz. Australi praktyznie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Jacy Niemcy? Podolski i Klose? :D Niemcow tez nie widac w tym meczu LOL ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 niemiecka międzynarodówka na razie najlepsza, ale już tak bywało że niejedna drużyna wystrzelała się w fazie grupowej a potem ogarniała ją niemoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2010 dzisiaj był piach straszny grany... może Paragwaj poszaleje trochę i skopie dupska Włochów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Holandia - Dania niby 2:0 ale nudy straszne, ja chce już fazę pucharową ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2010 ja jednak trzymam kciuki za KRLD! Brazylii nie lubię na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 ja Swoją drogą, zaskoczeniem dnia było dla mnie dosłownie zabieganie Kameruńczyków przez Japończyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Niemam telewizora - jest szansa ze gdzies mozna ogladnac mocze mundialowe online?Bo zwariuje!Jakby co jestem na linuxie wiec programiki windowsowe do tv online mi nic nie daja. pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 scatmax-meczyki.pl (też nie mam tv) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Nie wiem jak u was, ale u mnie nie działa. Jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Ja dobieram sobie coś z listy na http://www.ligibrytyjskie.pl/mecze_na_zywo.html ale przecież też działa oficjalne: http://www.tvp.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 co to się dzieje, to jest Brazylia ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Brazylia moze juz jechac do domu, Hiszpania czy Niemcy obecnie by ich w drobny mak rozniesli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Ja nie wiem czy taka Brazylia przetrwa WKS i Portugalię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 15 Czerwiec 2010 Share Napisano 15 Czerwiec 2010 Topek - Dzialaja mi tylko skroty ale zawsze cos;) dzudzu - tvp niestety ma zablokowana z powodow licencyjnych transmisje za granica(teraz jestem na Sycylii i qurna mi caly mundial przeminie:/ przynajmniej mam blisko do afryki;) ale sobie daruje:D) pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 no i robi się ciekawie :D hyhy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 no i robi się ciekawie :D hyhy... Były przynajmniej jakieś emocje i zmasowany atak na bramkę prowadzących :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Byly ale obrone Szwajcarow mozna porownac tylko do jednego, do gwardii szwajcarskiej. Tutaj to jedynie parunastu assassynow by cos poradzilo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Szwajcarzy jak kiedyś Grecy na ME. Mądra obrona i kontratak. Mogą być groźni dla każdego zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 scatmax-wypróbuj waszapolska.tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Dobrze spędzone 95 minut, Dawid pokonał Goliata. Chociaż w MŚ najbardziej liczę właśnie na Hiszpanię, jestem zadowolony z meczu; było ciekawie i emocjonująco. Swoją drogą, też macie wrażenie, że TVP nawaliło z audio, a co gorsza- nic z tym nie robi? Brzęczenie stadionu- przynajmniej u mnie- niemal zagłusza komentarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Lekki offtop - polecam vuvuzele jako dzwonek w telefonie :D Super sprawa w tramwaju :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Parafrazując: "Zrobił nam się mecz"... Zrobił nam się Mundial!!!" :) każdy mecz 2giej kolejki był fajny :) nawet grecja zrobiła widowisko :) no teraz bedzie już lepiej... :) ja się jaram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 No, to zniszczylismy Francje :D VIVA MEXICO CABRONEEEES! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Robi się ciekawie:) A Jutro Niemcownia. Nie zdziwię się jak Serbia im pierdyknie parę bramek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 eee, Niemcy zmiotą ich z boiska. Ale robi się coraz goręcej, ja się cieszę z wygranej Urugwaju bo podobali mi się już w meczu z Francją, Argentyna też się rozpędza, ciekaw jestem czy Anglia w końcu zaskoczy czy jak zwykle rozmieni się na drobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Strach pomyslec co by Szwajcaria z Polska zrobila :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 walmord - ja sie duzo mniej ciesze ze znakomitej formy Urugwaju bo Meksyk nastepny mecz ma z nimi wlasnie :D Ogolnie mundial pelen niespodzianek. Ech, jakbym chcial zeby niemiachy dostaly po pupie... Marne szanse raczej, ale... Dzis sie zakladalem ile przewalimy z Francja a tu wygralismy do zera - teraz juz wszystko jest mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2010 mexico fantastico! :) robi się naprawdę wybornie :) Grecja urwała Nigerii, Urugway też ładnie pojechał... No i o dziwo, sędziowanie na razie na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 No w ostatnim meczu Hiszpania-Szwajcaria przewodniczyl ulubiony sędzia wszystkich polskich kibiców ale o dziwo nie bylo podstaw do oklepu tym razem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 walmord - ja sie duzo mniej ciesze ze znakomitej formy Urugwaju bo Meksyk nastepny mecz ma z nimi wlasnie :D Ogolnie mundial pelen niespodzianek. według wszystkich prognoz i przepowiedni jeżeli Meksyk zremisuje z Urugwajem to oboje przechodzą dalej a Francja nic nie może na to poradzić, tak że może dojść do latynoskiej zmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 No w ostatnim meczu Hiszpania-Szwajcaria przewodniczyl ulubiony sędzia wszystkich polskich kibiców ale o dziwo nie bylo podstaw do oklepu tym razem :D wtedy tez nie bylo moim zdaniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2010 wtedy tez nie bylo moim zdaniem:) był. dwa błędy. najpierw gol ze spalonego, potem karny z kapelusza. wyszło na 1:1 ;) a wracając do tematu to robi się coraz wyborniej! Niemcy przekopali z Serbią. Stracili Mirka... Skąd sędzia wziął tą drugą żółtą kartkę to tylko on sam wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Dobre miałem wczoraj przeczucie z tą Serbią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Teraz wszyscy jesteśmy Serbami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Po USA to się wiecej spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 był. dwa błędy. najpierw gol ze spalonego, potem karny z kapelusza. wyszło na 1:1 ;) a wracając do tematu to robi się coraz wyborniej! Niemcy przekopali z Serbią. Stracili Mirka... Skąd sędzia wziął tą drugą żółtą kartkę to tylko on sam wie. spalony byl to fakt, ale karny jak najbardziej sprawiedliwy, na kopy to powinien pojsc Lewandowski (za ten poprostu glupi faul), a nie Webb :] a co do meczu Niemcow, to napisze krotko: 'polak' tez potrafi hehe;) jeden czerwien, drugi od groma niewykorzystanych sytuacji z karniakiem na czele;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2010 ta czerwień dla mirka to grubo przesadzona... ale podolski co namarnował to głowa boli :) a do Webba mi się wracać juz nie chce bo szkoda nerwów. W sumie nawet fajnie jak polacy nie grają na mistrzostwach, jakoś tak emocje są zdrowsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 dokladnie, sielankowe mistrzostwa:D codziennie na lajcie mozna kibicowac innej druzynie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 :eek::eek::eek::eek::eek::eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Jak dla mnie są to mistrzostwa świata w sprawianiu niespodzianek ;). Dzisiaj były dwie i jeszcze wcześniej kilka. Aż strach pomyśleć kto wygra te mistrzostwa jeżeli to się utrzyma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Drużyny z europejskimi gwiazdami są wyraźnie przemęczone, a po za tym myślę że dochodzi do tego problem z motywacją i poczuciem tożsamości. Piłkarze którzy zarabiają potężna kasę w klubach, są megasławni dzięki najlepszym ligom i lidze mistrzów i do tego w czerwcu powinni być na wakacjach bo cały rok dawali z siebie wszystko, nie czują wzruszenia podczas grania hymnu i nie rozpiera ich duma że tworzą narodowy kolektyw grający ku uciesze kibiców z całego kraju. Nie zdziwił bym się gdyby finał rozegrał się między drużynami z Ameryki Południowej. Oni pokazać się światu mogą tylko na mundialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi