MOTHMAN Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Nie chodzi o brak mozliwosci wyrazenia opini - z mojej perspektywy w zdaniu: "taka se ta fota" ...jest niewiele konstruktywnej krytyki z ktorej autor mialby pozytek. Nie smuc sie, tylko rob zdjecia :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Ogólnie mnie nie ruszają komentarze w stylu "takie se" bo mam w głowie filtr anty-trollowy :) dlatego się dopytuje, dlaczego tak uważasz, bo Ciebie Słowiak jeszcze nie podejrzewałem o trolling. Wyrażając opinie przeważnie stosuję składnie "uważam że jest tak i tak BO ......" ;) Peace and Snow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Hehe. Ok nastepnym razem postaram o cos bardziej kreatywnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Wynik pierwszych poważniejszych prób portretu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 FOTO-BITWA 7 ...pt. "Portret".... została zamknieta. Dziekuje za udzial! ..."motam" sonde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Kaj ta sonda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Podoba mi się temacik, Moc ciekawych ujęć. Nie wiem, czy mogę, aczkolwiek chciałbym nie co zamieszać ;). Wbrew pozorom - portret to najcięższy kawałek chleba dla fotografa. Fotografując ludzi, mamy niby przynajmniej dwie możliwości ugryzienia tematu. "Jaki przyszedł, taki wyszedł" lub taka "manipulacja" osobą, aby wyszła jak najlepiej, (czyt. bez makijażu lub psuja nie podchodź). Moim zdaniem i tu taki mały dygres do kolegi slowiak'a portret to również i emocje choć przedstawienie tego jest znacznie trudniejsze, bardziej złożone, bo poprzez ujęcie trzeba pokazać widzowi osobowość, charakter, radość smutek, ect ..... u portretowanej osoby. Takie drugie dno ;). A i chyba najważniejsza sprawa, oczy !! przy następnej okazji się mam nadzieję przyłączę :). //Pozdr. + za wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 MOTHMAN - HALO gdzie ta sonda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=969060 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Mam nadzieje, ze wam temat przypadnie do gustu. Foto Bitwa Nr.8 temat: WODA termin: do 23:59 - 21.10.2010 (czwartek) - dłuższy bok pracy 800px - zdjecie powinno zawierac wode w plynnej postaci - technika i kolorystyka dowolna - czas powstania pracy dowolny - praca nie moze byc pokazywana w przeszlosci na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 miodzio :) poiszło info na główną więc może nieco więcej ludzi będzie ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freqfreq Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Takie eksperymenty z kranem, szkoda że taki pordzewiały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekZ Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 (edytowane) Wrzucilem zly wymiar... Edytowane 18 Październik 2010 przez DarekZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minowak Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abell Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Italia / Wenecja / Canale Grande Moje pierwsze zabawy z HDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Kaj sonda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Zapodajcie nastepny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freqfreq Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Foto-Bitwa Nr 9 temat: KSZTAŁT termin: do 23:59 - 5.11.2010 (piątek) - dłuższy bok pracy 800px - interpretacja tematu jest dowolna - technika i kolorystyka dowolna - czas powstania pracy dowolny - praca nie może być pokazywana w przeszłości na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 mój autoportret w łóżku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 bezkształt ;) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 makrogniotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 Kaj sonda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 FOTO-BITWA 10 Temat: Nocne Regulamin: - termin oddawania prac: 17.11.2010 (środa) godz. 23.59 - wykonane po zmierzchu - dłuższy bok: 800px - w innych aspektach pełna dowolność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 pirwszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 16 Listopad 2010 Share Napisano 16 Listopad 2010 drugi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skubaniec Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 'Czeci': Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 17 Listopad 2010 Share Napisano 17 Listopad 2010 No gitara :D Już myślałem, że sami z slowiakem zostaniemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 @streaker myslalem podobnie :), na szczescie sie troche ozywilo. motaj sonde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 No heloooołłł.... http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=72239 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 o kurczę, super zabawa, świetne prace! że też tyle czasu mnie tu nie było, w następnej odsłonie biorę udział! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 FOTO-BITWA 11 Temat: Autoportret Regulamin: - termin oddawania prac: 28.11.2010 (niedziela) godz. 23.59 - dłuższy bok: 800px - zdjęcie nie mogło brać wcześniej udziału w fotobitwie - w innych aspektach pełna dowolność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 No to rach ciach ciach: z dedykacja dla @CzAk1 w dniu jego urodzin...od @slowiak'a, ktory ma zakaz robienia zdjec xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 szastu prastu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Jeśli chcecie, żeby fotobitwy były na głównej, to informujcie moderację, np mnie i twórzcie obrazeczki dla bitw o wymiarach 108x125 z numerem bitwy i jakimś motywem. Tak, jak jest to w innych bitwach. Niefajnie się dzieję, że wiele bitw przez takie, powiedzmy, zaniedbanie są gdzieś w ukryciu i wiele osób nie wie o ich istnieniu (np ilość głosujących w sondach jest piorunująca ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) Witam jestem całkiem nowy w dziale foto. Edytowane 28 Listopad 2010 przez profkaufman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 to... to hharry ppotter... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Tego się obawiałem;) Przeklinam dzień w którym Harry Potter ujrzał światło dzienne i pamięć o klasykach została przezeń przysłonięta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 znaczy się miał być john lennon? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) Na pewno nie są to dokładne repliki oprawek Lennona, ale nawet Freud nosił okrągłe okulary. W tych czasach niestety okrągłe oprawki są kojarzone w pierwszej chwili z Harrym... Natomiast Lennon okrągłe szkła miał tylko w korekcyjnych okularach, przyciemniane były lekko spłaszczone od góry. Edytowane 27 Listopad 2010 przez profkaufman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 O jezu to taki żart tylko był.... ;) Ustawiłeś dobrze White Balance? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profkaufman Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Troszkę poszło testów i dobrze rysował biel. Ogólnie całe pomieszczenie jest w ciepłych kolorkach to trochę daje odbicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 heloł i co z nową bitwą? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Jako że darek gdzieś znikł (na ircu też się nie pokazuje), proponuję, że jako drugi w głosowaniu zapodam nowy temat - jeśli ktoś ma coś przeciwko ma 24h na zwerbalizowanie tego, potem lecimy z nową bitwą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 streaker zapodawaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 FOTO-BITWA 12 Temat: Czas przeszły Regulamin: - termin oddawania prac: 21.12.2010 (wtorek) godz. 23.59 - dłuższy bok: 800px - zdjęcie nie mogło brać wcześniej udziału w fotobitwie - w innych aspektach pełna dowolność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 I oby nigdy nie wrócił... slowiak - jeśli naprawdę jesteś tak 'strasznie' kreatywny i nic lepszego na tak rozległy temat nie możesz wymyślić, to dawaj te zdjęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 cicho tam ; ) juz cos wymyslilem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 W końcu ja też coś wrzucę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi