Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie

Chcialbym sie podzielic jednym z posterow ktore przygotowalem na tegoroczne UK Jewellery Awards 2010 ktore mialy miejsce wczoraj.

Modele robione w Gemvision Matrix a liczylem to w mojej nowej ulubienicy Thei.

PS. Wygralismy w tej kategorii :)

file.php?id=2975

Edytowane przez velopl

• Odpowiedzi 67
  • Wy艣wietle艅 13,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajny render i model. Nie wiem na jakiej zasadzie polega modelowanie takich element贸w w Gemvision Matrix ale wida膰 fajny detal, na bogato.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzieki za Wasze komentarze.

hcpiter: Matrix to plugin do Rhino takze nurbsy :)

Napisano

Mocne uderzenie:) Ledwie juz "patrze na oczy" a tu taka jasnosc:)

Doskona艂a praca!

Napisano
  • Autor
Bardzo 艂adna robota. Fajne modele. M贸g艂by艣 pokaza膰 w detalu?

Tak ale dopiero za tydzien jak wroce z urlopu :)

Ciesze sie, ze sie Wam podoba

Napisano

jak najbardziej profeska w tak egzotycznej nieco dziadzinie, gratulacje za wygran膮! Thea to unbiased ?

Napisano
  • Autor
jak najbardziej profeska w tak egzotycznej nieco dziadzinie, gratulacje za wygran膮! Thea to unbiased ?

A dzieki dzieki :)

Thea to hybryda biased i unbiased, to liczylem w biased. Polecam ;)

Napisano

No 艂adne to (napisa艂bym bardzo ale musz臋 dba膰 o image macho).

Mia艂em co艣 napisa膰 o braku thumbnaila, ale to nawet dobrze, jakby kt贸ry艣 z m艂odszych przegl膮da艂 forum z dziewczyn膮.

Napisano
  • Autor
Fajne to jest. Bardzo schludnie, dasz jak膮艣 siateczk臋?

Nie wiem czy jest sens bo modeluje to w rhino ale jak bedziecie chcieli to wrzuce mesha

A to moja najnowsza wesola tworczosc. Nie zakladam nowego watku, moze jakas teczke zaloze ale nie wiem czy bizuteria na tym forum jest mile widziana ;)

onenew2.jpg

Napisano

艁o bardzo 艂adnie, widzialem wczesniej Twoje diamenciki, biziuterki. Dawaj na galeri臋 Thei i pokaz jaki sukces wielki.

Napisano
  • Autor

Dzieki Dunu艣

No to jeszcze troche inaczej ;)

47524535.jpg

Edytowane przez velopl

Napisano

modele i render ok, jednak je艣li chodzi o sam plakat... to chyba troch臋 brakuje tlenu tym pier艣cionkom...

Napisano

wed艂ug mnie jest podobnie s艂abo, jakby da艂o rad臋 to spr贸buj osi膮gn膮膰 teki efekt jak w 12 po艣cie, ale to tylko moje zdanie :)

salut.

Napisano
  • Autor

Ponad 2ct lezka, ktos chce kupic ? :>

file.php?id=4531

renderer - thea.

Post PS, Dupny cien wiem.

Napisano

Czo艂em,

no i w ko艅cu pi臋kny model i render, gdyby nie ten cie艅, ale -5 :)

salut.

EDIT: ile takie cacko mo偶e kosztowa膰 ?

Edytowane przez indian

Napisano
  • Autor

Dzieki Indian, wiem, ze tym cieniem to pojechalem po bandzie :D

EDIT: Indian, ok 30k funtow

Edytowane przez velopl

Napisano
  • Autor

Wita ponownie.

Chcialbym zrobic maly update.

Nowy wzor wymodelowany glownie w t-splinsie

psds2.jpg

EDIT:

Touch: Troche poprawilem centralny w shopie

Edytowane przez velopl

Napisano

S艂abo wyszed艂 g艂贸wny kamie艅. Podci膮gn膮艂bym to jako艣 w PS, albo poprawi艂 materia艂/studio?

Pozdr

Napisano

czo艂em,

klasa jak zwykle, render b.fajny, jedyne co mi si臋 nie podoba to matowo艣膰 diament贸w, powinny troszk臋 odbija膰 otoczenie :)

salut.

Napisano
  • Autor

Indian: Tak troche brakuje im kontrastu a co do odbijania otoczenia to nie bardzo wiem o co chodzi :)

Napisano
  • Autor

aha no ok, to przynajmniej mowimy o tym samym :)

Indian specjalnie dla Ciebie

psdscopy.jpg

Edytowane przez velopl

Napisano
  • Autor

Lucek nie moge zrobic ciemnego tla, wszystko musi byc biale. Co wg Ciebie zle wyglada ?

Napisano

No sama prezentacja. Mo偶e to kwestia gustu ale dla mnie brylanty i jasne t艂o nie graj膮 ze sob膮. Za du偶o przejaranej bieli. Dla mnie kszta艂t brylant贸w totalnie przez to nieczytelny.

Mo偶e strzelisz jaki艣 ciemny renderek for fun przy okazji. Rozumiem 偶e to zlecenie i waruki s膮 narzucone.

Napisano
  • Autor

Indian: pozniej zerkne bo teraz jestem na lapie takze ekran nie grzeszy jakoscia :)

Napisano

艂adne, ale srebrne na bia艂ym tle troch臋 mi zanika.. Chyba, 偶e taki by艂 odg贸rny wym贸g...

Te na ciemniejszym tle mi si臋 bardziej podobaj膮.

Napisano
  • Autor

Indian: No rzeczywiscie lepiej wyglada a co do tego ciemnego tla to juz Wam pokazuje. Tylko, ze ciemne tla mamy tylko do stackow niestety poki co. Beda w niedalekiej przyszlosci inne jeszcze warianty ale to narazie tyle co moge pokazac.

PS. Straszna kompresja sie wdala wiec nie zwracajcie na to uwagi.

platbri3fullcopycopy.jpg

Napisano
  • Autor

Dzisiaj w ramach cwiczenia zrobilem przywieszke w stylu najnowszego Harrego Winstona (oczywiscie moja nie jest taka ladna)

30734543.jpg

Napisano
  • Autor

Wiem, ze pewnie juz niezle przynudzam ale taki maly update materialow.

n222y.jpg

Napisano

Bardzo 艂adnie. I jak wida膰 testy si臋 op艂aci艂y, bo znalaz艂e艣 sety na studio bdb. Ta winieta bardzo pomaga skupi膰 oko w centrum gdzie jest pier艣cionek. Mo偶e potestujesz jakie艣 b艂yski w post, jak kobiety zobacz膮 na foto, 偶e to si臋 jeszcze b艂yszczy to b臋d膮 mdla艂y:D. Ciekawe te偶 jakby si臋 to prezentowa艂o na jakim艣 ciemnym tle (ala to z niebieski tylko ciemniejsze, albo czarne) z dodatkiem jakiego艣 glow'a.

pzdr.

Napisano

艣wietnie to wygl膮da. a偶 prosi si臋 o animacj臋.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci