indian Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Just a Piggy Bank :) jakieś 30minut roboty, i 15K poly... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) Just a Tweety :) jakieś 45minut roboty, i 20K poly... salut. Edytowane 17 Luty 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Tweety fajnie wyszedl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 maskotka neo: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 poprawki i koniec z neostradą : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 bardzo ładnie indian, ale mr Rozum jednak lepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 szybkie wymyślne buty: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Witam serdecznie, Staralem sie zrobic jakis sensowny render studyjny. Siedzialem siedzialem i w koncu sie udalo. Co o nim sadzicie? Z gory dziekuje za wszelkie uwagi. Pozdrawiam, xaoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 (edytowane) siatki............. Jest dobrze bo wygląda na lounge chaira ale... poduszki strasznie twarde, przez te ostre linie nadające im kształt trapezu, co raczej nie było zamierzone( choć może się mylę ), zmarszczki fajne ale stanowczo za mało i za płytkio... pokaż refelkę z jakiej korzystasz i wtedy będzie można jeszcze coś powiedzieć :) salut. Edytowane 24 Marzec 2011 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaoo Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 @indian - w takim razie ciesze sie :) Dla mnie jestes mistrzem od zmarszczek. Ukladasz je tak naturalnie, ze brak mi slow. Wyglada na to, ze musze poprostu gesciej i glebiej te zmarszki porobic. Popracuje nad tym. Narazie zamieszczam link do referki. http://img830.imageshack.us/img830/7452/photogalleryeameslounge.jpg Moge sie jeszcze zapytac o to jak ustawiles studio? Jesli sie nie myle, to masz swiatlo z lewej (niebieskawe) i z prawej (pomaranczowe) i chyba swiecisz z gory racja? A ten plane to zwykly plane, czy jakos specjalnie zawiniety? I jeszcze jesli moglbys powiedziec jak to robisz, ze ie masz takiego ziarna na renderze? Ja zwiekszalem wartosc subdivs i sampli zgodnie z tym co claude napisal w swoim tutku o V-Rayu i nadal jest to samo :/ Mozesz pomoc? Z gory dzieki, Pozdrawiam, xaoo P.S. Zapomnialem linkow do siatek. Znajdziesz je ponizej. http://img141.imageshack.us/img141/7967/eamesleft.jpg http://img848.imageshack.us/img848/701/eamespillowsperspective.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 (edytowane) Taki mały trening w rhino: Edytowane 29 Marzec 2011 przez Berger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Mało Ci gładkości w maxie?!!!! Chcesz nas jeszcze bardziej zdemotywować??!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Karkosik: Zanim wymodeluje coś wiekszego to dużo czasu jeszcze minie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 szybkie ubranko: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Myślę, że testowy modelik na tym zakończe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 (edytowane) Zabrałem się za bryłę, wiem że pewnie jest mnóstwo błędów, ale niestety trzeba od czegoś zacząć: Edytowane 31 Marzec 2011 przez Berger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 31 Marzec 2011 Share Napisano 31 Marzec 2011 O rihno nice. Rok temu w nim sie bawielm :). Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Krzesełko 4k poly (zrobione szwy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 fajny hoker :) jakieś siateczki by się jeszcze przydały... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Ładne krzesełko barowe, siateczki daj wzorem tego działu :) EDIT: Hehe indian szybszy o kilka sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 (edytowane) Dzięki :) Już daję tylko maxa odpalę. //najciekawsza część;) Edytowane 5 Kwiecień 2011 przez pirx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Kolumna głośnikowa na potrzeby wizualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 godzinne łóżko, taki spidzik jako że dawno nie modelowałem nic dla siebie: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 s i a t k i . . . świetne modele slowiak :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Maj 2011 Share Napisano 4 Maj 2011 Dzięki. Sitaki,tak...jutro zapodam ;) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 16 Maj 2011 Share Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Chińskie pióro. Trochę ze stalówką przegiąłem... 15 min. Edytowane 16 Maj 2011 przez Dobrotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Można rzec, że speed bo na obie bazy w sumie nie całe 3 godziny, zrobiłem tyle ile mam wolnego czasu jak znajdę więcej to wprowadzę poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Sorry ale widać, że 3h. Nie był to najlepszy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Smoku bardzo fajne bazy, pokaż jeszcze tyłek tego pierwszego :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Dzięki indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 ~4h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Lipiec 2011 Share Napisano 11 Lipiec 2011 pingwin... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sylwinho12 Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 18 Lipiec 2011 Share Napisano 18 Lipiec 2011 Aż mam kompleksy jak widzę wasze modele. A Ty Indian idź... nie nie mogę! 0.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 szybka maskotka, koło dwóch godzin roboty :) [ około 8K na jeden] salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 tedy bear... muszę jeszcze nad głową troszkę posiedzieć bo strasznie mi się nie podoba salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 latexowo skurzany ten mis :) (chodzi o faldki) no i mordka faktycznie malo misiowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 fałdki robione na poczekaniu, i tak nie będzie ich widać... salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Splinecage do projektu SLS'a. To co jest teraz jest na bazie blueprinta (swoją drogą jednego z lepszych z jakimi miałem do czynienia), teraz pozostaje poprawić niektóre elementy do zdjęcia. Edytowane 20 Sierpień 2011 przez Berger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Przeimportowałem baze poly do Rhino, z chęcia spróbuje odtworzyć ją w poly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 25 Wrzesień 2011 Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Model felgi, przód z częściowo z tuta, tył i obręcz (nieskończona) moja. Ogólnie jestem średnio zadowolony, przy modelowaniu nie zwracałem uwage na poprawność powierzchni i to będzie moim celem w następnych modelach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 Od 2 dni rozkminiam materialy w maxsie i ich funkcje. No i chcialbym sie pochwalic moja podusia ktora zrobilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 siatkyyyy salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 9 Październik 2011 Share Napisano 9 Październik 2011 prosze indian siatki ale nie wiem czy za duzo one cos mowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Da rade z tego wyciąć drzwi etc bez gięcia? Co zrobić z trójkątami? Zagęściłem bo przy mniejsze iteracji giął mi sie model przy cięciu ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 koszula... jakieś 3h: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 11 Grudzień 2011 Share Napisano 11 Grudzień 2011 Felga ode mnie. Jest trochę błędów i niezgodności ale ogólnie jestem w miarę zadowolony.Robiona na wzór tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi