Napisano 2 Sierpień 201014 l Pisałem w zeszłym tygodniu o mobilnym kinie, które z pierwszym polskim filmiem 5D pt. "Asylum 5D" ruszyło w nadmorską trasę. 5 sierpnia kino odwiedzi Warszawę i będzie szansa zobaczyć ten film jak i ocenić samo kino w stolicy. Właśnie dostałem informację, że dla użytkowników Max3D.pl znajdą się dwie podwójne wejściówki.... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1322
Napisano 2 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!
Napisano 2 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!
Napisano 2 Sierpień 201014 l "Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!".
Napisano 2 Sierpień 201014 l Autor No i wejściówki się skończyły. Prosze niech wszyscy użytkownicy, którzy wygrali wejściówki odbiorą PM na forum. Wysłałem informacje jakie potrzebujemy przekazać organizatorom.
Napisano 2 Sierpień 201014 l "Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!"
Napisano 2 Sierpień 201014 l Autor qbaqbaMAX3D: nie zdążyłeś, jeśli jednak któryś z uczestników wcześniej zrezygnuje - będziesz następny :)
Napisano 2 Sierpień 201014 l jezeli ktos zrezygnuje :) to ja "Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!"
Napisano 2 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie! Jeśli ktoś zrezygnuje. ;)
Napisano 3 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie. Jeżeli oczywiście jak wspomniał FlorianP, ktoś zrezygnuje ;). Ewentualnie gdyby ktoś nie miał osoby towarzyszącej i miał iść sam, to dajcie znać, chętnie się podczepię :)
Napisano 3 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!
Napisano 3 Sierpień 201014 l "Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!"
Napisano 3 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!.
Napisano 3 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie! a nóż... ;)
Napisano 3 Sierpień 201014 l Hej ludzie, słuchajcie, jak to kino wam nie wypali to moglibyście wpaść do mnie w czwartek, skoro już macie czas, i pomalować przedpokój? :)
Napisano 3 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie pomaluję pokój areva w 5D wraz osobą towarzysząca.
Napisano 3 Sierpień 201014 l Mam czas w czwartek i chętnie pomaluję pokój areva w 5D wraz osobą towarzysząca. btw. stawiasz bro? :p
Napisano 3 Sierpień 201014 l Autor Dowiedziałem się, że ogólnie, po godz. 15 każdy (jedynie za opdłatnością) będzie mógł obejrzeć film i zapoznać się z mobilnym kinem.
Napisano 5 Sierpień 201014 l Bylem, widzialem, poczulem:) Jak dla mnie rewelacja! Padajacy deszcz czy wiejacy wiatr swietnie integruje sie z tym co widzimy na ekranie. Mysle, ze takie sale naszpikowane elementami integracji z widzem to przyszlosc kina. Graficznie Asylum to takze kawal poteznej roboty. Gratulacje dla zespolu VM! Good job!. Jedyne czego mi brakowalo to motion blur ktorego niestety nie bylo. Edytowane 5 Sierpień 201014 l przez Traitor
Napisano 5 Sierpień 201014 l tez bylem i uwazam podobnie, ze to przyszlosc kina :) na poczatku nie wie sie czego mozna sie spodziewac ( i tak jest najlepiej) ;) obok mnie siedzial taki maly koleszka (moze z 12 lat), niezle sral po gaciach. Skakal, ukrywal sie i machal rekoma niby chcac odepchnac przedmioty od siebie hehe tez byla rewelacyjna glebia tego 3d, naprawde zrobione bardzo dobrze
Napisano 5 Sierpień 201014 l Ja też byłem, pocałowałem klamkę chłopaki akurat się zwijali 17:00 i koniec. Troszkę głupio to zaplanowali większość ludzi kończy robotę 16-17 więc mogli posiedzień w Wawie do tej 20. Wasze komentarze panowie jeszcze bardziej mnie wpieniają bo bardziej żałuje że nie widziałem tego :(, a tak się w mordeczke spieszyłem. Dobra koniec żalu żyć trzeba dalej.
Napisano 5 Sierpień 201014 l Przepraszam wszystkich zaproszonych i zainteresowanych pokazem Asylum 5D za zaistniala sytuacje. Niestety pewne ogranicznia odnosne ruchu drogowego tak wielkiej ciezarowki wymogly na organizatorach podjecie naglej decyzji o szybszym wyjechaniu z Warszawy do Gdyni. Wszystkie rozlosowane wejsciowki oczywiscie nadal zostaja aktualne i beda do zrealizowania w Gdyni obok akwarium gdynskiego, gdzie nasza ciezarkowa bedzie stacjonowac do konca sierpnia. Od wrzesnia ciezarowka rusza w Polske wiec zawita jeszcze do Warszawy (na dluzej) oraz wielu innych duzych miasta, tam tez wejsciowki beda aktualne. Moze wiec jeszcze nic straconego:) Jeszcze raz przepraszam i dziekuje wszystkim, ktorym udalo sie przybyc mimo tak pozno wyslanej informacji o zmianach. Daniel Z.
Napisano 5 Sierpień 201014 l cos nie tak z Waszą uprzejmością:D Kolega pytał, czy nadmorska trasa obejmuje Kraków...
Napisano 5 Sierpień 201014 l Dalsza trasa nie jest jeszcze ustalona. Bedziemy informowac na biezaco. Oto lista stacjonarnych kin gdzie na dzien dzisiejszy mozna zobaczyc Asylum: Zakopane, Inwałd, Równica, Chorzów, Krasiejowo, Tatralandia (Słowacja), Bałtów, Rabka i Szklarska Poręba.