adek Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Pisałem w zeszłym tygodniu o mobilnym kinie, które z pierwszym polskim filmiem 5D pt. "Asylum 5D" ruszyło w nadmorską trasę. 5 sierpnia kino odwiedzi Warszawę i będzie szansa zobaczyć ten film jak i ocenić samo kino w stolicy. Właśnie dostałem informację, że dla użytkowników Max3D.pl znajdą się dwie podwójne wejściówki.... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1322 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaga87 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 "Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2010 No to pozostała jeszcze tylko jedna podwójna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2010 No i wejściówki się skończyły. Prosze niech wszyscy użytkownicy, którzy wygrali wejściówki odbiorą PM na forum. Wysłałem informacje jakie potrzebujemy przekazać organizatorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaqbaMAX3D Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 "Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2010 qbaqbaMAX3D: nie zdążyłeś, jeśli jednak któryś z uczestników wcześniej zrezygnuje - będziesz następny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaqbaMAX3D Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 ooooooki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 nie mam czasu w czwartek ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 jezeli ktos zrezygnuje :) to ja "Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 a w krakowie beda jakies pokazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie! Jeśli ktoś zrezygnuje. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie. Jeżeli oczywiście jak wspomniał FlorianP, ktoś zrezygnuje ;). Ewentualnie gdyby ktoś nie miał osoby towarzyszącej i miał iść sam, to dajcie znać, chętnie się podczepię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konradb Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batexior Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 "Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apeq Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie zobaczę z osobą towarzyszącą film ASYLUM 5D w mobilnym kinie w Warszawie! a nóż... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Lol... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek, ale nie mam pieniędzy (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Hej ludzie, słuchajcie, jak to kino wam nie wypali to moglibyście wpaść do mnie w czwartek, skoro już macie czas, i pomalować przedpokój? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 arev mnie rozłożył na łopatki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 W czwartek tez sie wybiore chetnie na pokazik. Moze byc ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie pomaluję pokój areva w 5D wraz osobą towarzysząca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Mam czas w czwartek i chętnie pomaluję pokój areva w 5D wraz osobą towarzysząca. btw. stawiasz bro? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Dowiedziałem się, że ogólnie, po godz. 15 każdy (jedynie za opdłatnością) będzie mógł obejrzeć film i zapoznać się z mobilnym kinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 (edytowane) Bylem, widzialem, poczulem:) Jak dla mnie rewelacja! Padajacy deszcz czy wiejacy wiatr swietnie integruje sie z tym co widzimy na ekranie. Mysle, ze takie sale naszpikowane elementami integracji z widzem to przyszlosc kina. Graficznie Asylum to takze kawal poteznej roboty. Gratulacje dla zespolu VM! Good job!. Jedyne czego mi brakowalo to motion blur ktorego niestety nie bylo. Edytowane 5 Sierpień 2010 przez Traitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 tez bylem i uwazam podobnie, ze to przyszlosc kina :) na poczatku nie wie sie czego mozna sie spodziewac ( i tak jest najlepiej) ;) obok mnie siedzial taki maly koleszka (moze z 12 lat), niezle sral po gaciach. Skakal, ukrywal sie i machal rekoma niby chcac odepchnac przedmioty od siebie hehe tez byla rewelacyjna glebia tego 3d, naprawde zrobione bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZJAWA Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Ja też byłem, pocałowałem klamkę chłopaki akurat się zwijali 17:00 i koniec. Troszkę głupio to zaplanowali większość ludzi kończy robotę 16-17 więc mogli posiedzień w Wawie do tej 20. Wasze komentarze panowie jeszcze bardziej mnie wpieniają bo bardziej żałuje że nie widziałem tego :(, a tak się w mordeczke spieszyłem. Dobra koniec żalu żyć trzeba dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmagic Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Przepraszam wszystkich zaproszonych i zainteresowanych pokazem Asylum 5D za zaistniala sytuacje. Niestety pewne ogranicznia odnosne ruchu drogowego tak wielkiej ciezarowki wymogly na organizatorach podjecie naglej decyzji o szybszym wyjechaniu z Warszawy do Gdyni. Wszystkie rozlosowane wejsciowki oczywiscie nadal zostaja aktualne i beda do zrealizowania w Gdyni obok akwarium gdynskiego, gdzie nasza ciezarkowa bedzie stacjonowac do konca sierpnia. Od wrzesnia ciezarowka rusza w Polske wiec zawita jeszcze do Warszawy (na dluzej) oraz wielu innych duzych miasta, tam tez wejsciowki beda aktualne. Moze wiec jeszcze nic straconego:) Jeszcze raz przepraszam i dziekuje wszystkim, ktorym udalo sie przybyc mimo tak pozno wyslanej informacji o zmianach. Daniel Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 cos nie tak z Waszą uprzejmością:D Kolega pytał, czy nadmorska trasa obejmuje Kraków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmagic Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Dalsza trasa nie jest jeszcze ustalona. Bedziemy informowac na biezaco. Oto lista stacjonarnych kin gdzie na dzien dzisiejszy mozna zobaczyc Asylum: Zakopane, Inwałd, Równica, Chorzów, Krasiejowo, Tatralandia (Słowacja), Bałtów, Rabka i Szklarska Poręba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi