Marcin_Przybys Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Witam, ostatni set renderów. Nie ze wszystkiego jestem zadowolony ale terminy były zabójcze :) Średnio 1 dzień / 1 render pod rozdzielczość 5k łącznie z projektowaniem. Modele: Anna Szerszeń, Marcin Przybyś Textury, rendery: Marcin Przybyś Projekty: Maciek Skupiński, Marcin Przybyś Soft: Modo 401 Przy każdym renderze detale w skali 1:1 z renderu 5k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 bardzo przytulnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Sypialnia brązowo biała ma klimat. Gitara za to nie ma mostka. Nie pooba mi się zbyt katalogowy klimat (przepalenia,wielka niezagospodarowana przestrzeń). Wizualizacje na plus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Słuchawki lewitują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Jedne z lepszych interiorów jakie widziałem wykonane w modo. Kawał dobrej roboty. Tempo faktycznie mieliście niezłe. Ile to się liczyło i na jakim sprzęcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roju Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 ipad jakis nowy, tez ma opcje lewitacji ;) pewnie zeby nie porysować obudowe chyba, ze to jakas podroba z allrgro co ma straszne wybrzuszenie z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 przeswietne, mi sie bardzo podoba kolorystyka, klimat i wykonanie, troche jest prjektowy tlok w lazience... no ale coz poczac jak jest taka mala i napchana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkhaor Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Masz u mnie plusa za Pulp Fiction :- P. Ładne renderki, jedyne co to gitarka mi się nie podobała. I troszkę zbyt oczoje**a łazienka ;). /IPad też chyba lewituje :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Mnie się podoba estetycznie. Miejscami na chromach babolki wyłażą ale da się z tym żyć. W książce brakuje obrazków (żart). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Przybys Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 Dzięki :) lucek - Gitara faktycznie nie mam mostka !? Dopiero mi zwróciłeś na to uwagę, a był zrobiony. Co do katalogowego klimatu to taki miał być, idzie to do katalogu ;) Dunuś - Lewitują zabieg celowy, moze trochę za dużo. Robi się pod elementami troche lewitującymi większa "głębia" NEBULA-Grafika - Dzięki. Sprzęt to Core i7+6Gb RAM oraz Core 2 Quad+8Gb RAM spiete w sieć. Co do czasów różnie, zależny od tego co w scenie ale tak od 3h do 12h przy rozdziałce 5k. Roju - Dokładnie ;) Tak jak ze słuchawkami, iPad położony na podłodze bezpośrednio wygląda jak tekstura więc trochę podniosłem;) tjviking, Arkhaor, dac77 - Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 no bardzo bardzo ładnie. super klimat. 2 apartament, ten z gitarą i łazienka z czerwoną mozaiką najlepsze. tzn. mi najbardziej się podobają. :) dywany świetne. Pozdr. D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 fest pro :) gratki za wnęteza, bardzo fajne kolorki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Przybys Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 Dzięki, to że podobają się wam różne wnętrza to znak że udało się osiągnąć założenie. A co do dywanów masę pracy i testów to kosztowało żeby uzyskać zadowalający efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Tak tak, mnie tez się podoba, naprawdę świetnie to wygląda. Ty projektowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 jak dla mnie momentami za bardzo wypalone a niektóre rzeczy lewitują (od razu zwróciło to moją uwage w przypadku obiektów na dywanach) ogólnie śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Przybys Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 Projekty Maciek Skupiński (MOOOS) oraz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 świetne prace, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Przybys Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 Dzięki, spina terminowa nieźle mobilizuje ;) Tu z bliska model słuchawek i iPada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Fajne pracki bardzo klimatyczne, ten salon w wieczornym ujeciu - rewelka !! Bardzo ladne renderkil... mimo twojego uzasadnienia odnosnie lewituajcego iPada wydaje mi sie ze mimo wszystko troche za wysoko go uniosles, ale to tylko moje zdanie PS swietny model iPada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 Podobają mi się pomysły i wykonanie. Gratki za czas. Jedyna rzecz do której mogę się przyczepić to straszna biel. Nie wiem jaki system oświetlenia stosujesz ale w tych ostatnich wnętrzach przy tak mocnych światłach powinno być troche żółtego i niebieskiego a nie szarość. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Przybys Napisano 16 Październik 2010 Autor Share Napisano 16 Październik 2010 Tores dzięki i zgadzam się z kolorami. Muszę nad tym popracować. A teraz co by nie tworzyć nowych wątków Meble ogrodowe DEDON widoczne w nocnej wizie w tle na tarasie tu w pełnej krasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Przybys Napisano 16 Październik 2010 Autor Share Napisano 16 Październik 2010 Zrobiłem powtórkę z tego renderu ale żeby nie wrzucać tego samego bonusowa pseudo metka DEDONA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 Super wnętrza, ale mielonego bym w nich nie zjadł ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Przybys Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 Wow ! Dzieki za fronta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 Ta scena wieczorna z gitarką... piekne oświetlenie ,, zwłaszcza okolic TV.. bardzo klimatyczne. Fajny nowojorski klimat się zrobił.. Jaki render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 bardzo fajne plastyczne wizki, jedyna wada to czesto rzuca sie w oczy brak interakcji objektow miedzy soba. wiadomo, miekkie poddaje sie pod twardym: ] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinero Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 ... Średnio 1 dzień / 1 render pod rozdzielczość 5k łącznie z projektowaniem ... No i to niestety widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 Kosze wiklinowe jaką metodą modelujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_Przybys Napisano 5 Listopad 2010 Autor Share Napisano 5 Listopad 2010 Generalnie prosta bryła + UV + tekstury (difuse, displace, bump, specular itd ) Nie modeluje wikliny nie jestem samobójcą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakw Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 o chyba widzę kościół na ul.Kruczej za oknem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsi-fixi Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 Rendery naprawde robią wrażenie, są jak zdjęcia. Ale wnętrza jak dla mnie zbyt modernistyczne - surowe, zimne itd. Żle się czuję w takich pomieszczeniach a w domu to jest najważniejsze :) ale to też kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 Śliczne, lubię takie wizki. Fajna kolorystyka, sprawia, że te rendery nie są takie nudne jak często wizualizacje są..... 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcev Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 Podobają mi się wnętrza, fajny klimat, nowocześnie. Wizualki też na wysokim poziomie, gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi