Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

ostatni set renderów. Nie ze wszystkiego jestem zadowolony ale terminy były zabójcze :) Średnio 1 dzień / 1 render pod rozdzielczość 5k łącznie z projektowaniem.

Modele: Anna Szerszeń, Marcin Przybyś

Textury, rendery: Marcin Przybyś

Projekty: Maciek Skupiński, Marcin Przybyś

Soft: Modo 401

Przy każdym renderze detale w skali 1:1 z renderu 5k

sypialnia_st.jpg

salon.jpg

sypialnia_s.jpg

salon_j.jpg

lazienka_s.jpg

lazienka_j.jpg

sypialnia_j.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sypialnia brązowo biała ma klimat. Gitara za to nie ma mostka. Nie pooba mi się zbyt katalogowy klimat (przepalenia,wielka niezagospodarowana przestrzeń). Wizualizacje na plus:)

Napisano

ipad jakis nowy, tez ma opcje lewitacji ;) pewnie zeby nie porysować obudowe

chyba, ze to jakas podroba z allrgro co ma straszne wybrzuszenie z tylu

Napisano

przeswietne, mi sie bardzo podoba kolorystyka, klimat i wykonanie,

troche jest prjektowy tlok w lazience... no ale coz poczac jak jest taka mala i napchana :D

Napisano

Masz u mnie plusa za Pulp Fiction :- P. Ładne renderki, jedyne co to gitarka mi się nie podobała. I troszkę zbyt oczoje**a łazienka ;).

/IPad też chyba lewituje :P.

Napisano

Dzięki :)

lucek - Gitara faktycznie nie mam mostka !? Dopiero mi zwróciłeś na to uwagę, a był zrobiony. Co do katalogowego klimatu to taki miał być, idzie to do katalogu ;)

Dunuś - Lewitują zabieg celowy, moze trochę za dużo. Robi się pod elementami troche lewitującymi większa "głębia"

NEBULA-Grafika - Dzięki. Sprzęt to Core i7+6Gb RAM oraz Core 2 Quad+8Gb RAM spiete w sieć. Co do czasów różnie, zależny od tego co w scenie ale tak od 3h do 12h przy rozdziałce 5k.

Roju - Dokładnie ;) Tak jak ze słuchawkami, iPad położony na podłodze bezpośrednio wygląda jak tekstura więc trochę podniosłem;)

tjviking, Arkhaor, dac77 - Dzięki

Napisano

no bardzo bardzo ładnie. super klimat. 2 apartament, ten z gitarą i łazienka z czerwoną mozaiką najlepsze. tzn. mi najbardziej się podobają. :) dywany świetne.

Pozdr.

D

Napisano

jak dla mnie momentami za bardzo wypalone a niektóre rzeczy lewitują (od razu zwróciło to moją uwage w przypadku obiektów na dywanach)

ogólnie śliczne

Napisano

Fajne pracki bardzo klimatyczne, ten salon w wieczornym ujeciu - rewelka !! Bardzo ladne renderkil... mimo twojego uzasadnienia odnosnie lewituajcego iPada wydaje mi sie ze mimo wszystko troche za wysoko go uniosles, ale to tylko moje zdanie

PS swietny model iPada ;)

Napisano

Podobają mi się pomysły i wykonanie. Gratki za czas. Jedyna rzecz do której mogę się przyczepić to straszna biel. Nie wiem jaki system oświetlenia stosujesz ale w tych ostatnich wnętrzach przy tak mocnych światłach powinno być troche żółtego i niebieskiego a nie szarość.

Pozdr

Gość i-riss
Napisano

Super wnętrza, ale mielonego bym w nich nie zjadł ;P

Napisano

bardzo fajne plastyczne wizki, jedyna wada to czesto rzuca sie w oczy brak interakcji objektow miedzy soba. wiadomo, miekkie poddaje sie pod twardym: ]

pozdr

Napisano

Rendery naprawde robią wrażenie, są jak zdjęcia.

Ale wnętrza jak dla mnie zbyt modernistyczne - surowe, zimne itd.

Żle się czuję w takich pomieszczeniach a w domu to jest najważniejsze :) ale to też kwestia gustu

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności