J|L Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Zachęcam do sprawdzenia softu od symulacji tkanin itp... na stronie domowej http://www.marvelousdesigner.com/ lub http://vimeo.com/user5021932 gdzie mozna obejrzeć jak to działa lub ściągnąć wersję beta działającą przez 30 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 W filmikach wygląda bajerancko. Trzeba triala przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Zacne!!! Jeśli zna się jeszcze na krawiectwie to mozna zrobic na nim cuda. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Mogloby sobie szybko ugruntować sobie pozycje na rynku o ile nikt niczego podobnego nie zorbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Takie narzędzia na prawdę brakowało, świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Wygląda nieźle, ale wymaganie minimalne/rekomendowane niemałe. Zobaczę czy odpali się na moim rzęchu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkins Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 10 minut na ubranko to chyba po tygodniu w interfejsie i kursie kroju u Pani Halinki :) DRAPOWANIE kocyka w oknie softu robi wrażenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr kura Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 jade do mamy po stosy burdy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Ciekawe ;)i za jakiś czas nawet z krawcową można będzie o 3d pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 normalnie szok niesamowita sprawa, a swoją drogą za szybko ten postep idzie gdzie czasy w których trzeba było sie zdrowo na pocic zeby uzyskać taki efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Siemka Programik naprawdę zacny, jestem pod wrażeniem. Jednak mam takie pytanie do szanownego grona kolegów. Jako że myślę o wykorzystaniu tego programu do robienia postaci na potrzeby gier, powstaje problem. Chodzi mi mianowicie o triangulacje tkaniny po exporcie do OBJ. Bardzo bym chciał wyeksportować mój ciuszek do Zbrusha i tam go wypiłować do końca. Ale jak wiadomo Zbrush nie strawi takiej topologi siatki. Jest tu jakaś sposobność szybkiej korekty tego (retopology w Zbrushu znam, pytam o inne fikuśne sposoby o których nie mam pojęcia) POzdrawaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 kurczaki.. robi wrażenie... nie widziałem tego na filmikach... ale opcja mirror by się przydała :) A tak po z tym to kupić program i zawalczyć o klienta w przemyśle krawieckim. Wymiary z klientki/klienta na wirtualnego manekina przenieść i wirtualna sukienka gotowa :) Ciekaw jestem jak to będzie za 100 lat... może jak w satr-treku, holokabina stajemy i od razu w realu nadaje ubranie... Ciekawe czy będą jeszcze graficy 3D? :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Laseczki z łódzkiego ASP z dziergania ubranek już zaczynają ogarniać ten soft. Ciekawe ciekawe jak to się potoczy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 udało się komuś zaimportować coś do tego sprzeta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Wow to działa tak jak na filmach! Wielu wspomagaczy brakuje jeszcze, ale to i tak niesamowite uczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 robi mega wrażenie. Czuje że mattel wykupi licencję dla swoich 8 letnich klientek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 mocne bardzo bardzo. Ciekawe czy za kilka lat będzie "praca z klientem" w zakładzie krawieckim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Chciałbym zobaczyć jak to to turban zawija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Jeszcze raz się przypomnę. Udało się komuś zaimportować coś do tego sprzeta ? Chodzi np o objota kanapy czy czego kolwiek.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 arturprx2 Tak udało się dea. wciąga różnie ale obj bez problemu...legendy głoszą że nawet tam wyexportować coś można. Ale jak sam mowie to tylko legendy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Tak, importuje i exportuje objoty bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi