XDejot Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Witam! Ciekawi mnie to już od paru dni. Jest jakieś oficjalne lub nie oficjalne logo/charakteryzujący znak grafików? Nie mogłem w Google znaleźć. Może ktoś z was wie czy w ogóle jest. Proszę o link albo zdjęcie. Jeśli był już taki temat to najmocniej przepraszam. Z góry dzięki za odpowiedź. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 jest: Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 ja myslalem o tym: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinq Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Albo fotka kubka kawy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hynol Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Ja bym był za tym ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3tz Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 (edited) Pocichejcie, bych mógł odczytać co mi powierzone, jak i słuchajcie mnie takoż wszytcy zgromadzeni, bowiem dwa razy powtarzać nie będym. Obwieszczenie, jakem od mijstrza Cechu naszego wielebnego dostał, a pisze w nim co następuje: K modelijerom, k rzeźbiarzom, k malarzom, k rysownikom jak i k animatorom orędzie kieruję: Okrutnem obelgi o Cechu słyszawszy, śpiszę kontrę należną przeklętym plugawcom wystosować. Tem co nastąpić musiało, ja, jako w imieniu całego Cechu Grafików prawnie mogę, powiadam wszystek rzemieślnikom piętnujcie każdego, kto ćby mniejszą sugestię w Waszym kierunku poczyni, iż Cech Wasz znak kikolwiek stosuje. Heretyków, kaj ich ujrzycie, palcie ogniem żywym waszych obrazów, rendjerów i animacyi, jako rzekłem, ku chwale szego fachu. Bóg Honor Edited March 22, 2011 by Kr3tz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 You sir, just won the internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucek Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 To ja proponuję taki znak jak wiedźmiński tylko zamiast wściekłego wilka zbity pies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cide Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Logo pod tytułem "za godzine deadline". @Kr3tz: Gdzie można oddać na Ciebie głos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachu Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 @cide nie deadline a email od klienta z listą na 3 kartki a4 poprawek typu "trawa za mało zielona", albo "proszę przesunąć ludzika o 2 kroki w lewo" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Jest. Outright Graphic Comunity P.S. Przechyl głowę o 90st. w lewo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawlito Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Hehehe dobre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manver Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Sly, pozamiatałeś :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 To ja proponuję taki znak jak wiedźmiński tylko zamiast wściekłego wilka zbity pies. Widziałem kilka razy takie wisiorki z przewieszonym psem, przewężonym w miejscu przepasania, niczym jajko sadzone u Salvadora Dali. Pasuje jak ulał. Chciałem to znaleźć w necie i wrzucić, ale jakoś nie mogę trafić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asblaze Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Widziałem kilka razy takie wisiorki z przewieszonym psem. Chciałem to znaleźć w necie i wrzucić, ale jakoś nie mogę trafić. Bo to był kot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alojzy Bombelek Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 znak grafikow jest prosty, 400 lat temu inni graficy, ktorzy przyplyneli do ameryki mieli podobny : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traitor Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_1989 Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts