Napisano 22 Marzec 201113 l Witam! Ciekawi mnie to już od paru dni. Jest jakieś oficjalne lub nie oficjalne logo/charakteryzujący znak grafików? Nie mogłem w Google znaleźć. Może ktoś z was wie czy w ogóle jest. Proszę o link albo zdjęcie. Jeśli był już taki temat to najmocniej przepraszam. Z góry dzięki za odpowiedź. ;)
Napisano 22 Marzec 201113 l Pocichejcie, bych mógł odczytać co mi powierzone, jak i słuchajcie mnie takoż wszytcy zgromadzeni, bowiem dwa razy powtarzać nie będym. Obwieszczenie, jakem od mijstrza Cechu naszego wielebnego dostał, a pisze w nim co następuje: K modelijerom, k rzeźbiarzom, k malarzom, k rysownikom jak i k animatorom orędzie kieruję: Okrutnem obelgi o Cechu słyszawszy, śpiszę kontrę należną przeklętym plugawcom wystosować. Tem co nastąpić musiało, ja, jako w imieniu całego Cechu Grafików prawnie mogę, powiadam wszystek rzemieślnikom piętnujcie każdego, kto ćby mniejszą sugestię w Waszym kierunku poczyni, iż Cech Wasz znak kikolwiek stosuje. Heretyków, kaj ich ujrzycie, palcie ogniem żywym waszych obrazów, rendjerów i animacyi, jako rzekłem, ku chwale szego fachu. Bóg Honor Edytowane 22 Marzec 201113 l przez Kr3tz
Napisano 22 Marzec 201113 l To ja proponuję taki znak jak wiedźmiński tylko zamiast wściekłego wilka zbity pies.
Napisano 22 Marzec 201113 l Logo pod tytułem "za godzine deadline". @Kr3tz: Gdzie można oddać na Ciebie głos?
Napisano 22 Marzec 201113 l @cide nie deadline a email od klienta z listą na 3 kartki a4 poprawek typu "trawa za mało zielona", albo "proszę przesunąć ludzika o 2 kroki w lewo" :)
Napisano 23 Marzec 201113 l To ja proponuję taki znak jak wiedźmiński tylko zamiast wściekłego wilka zbity pies. Widziałem kilka razy takie wisiorki z przewieszonym psem, przewężonym w miejscu przepasania, niczym jajko sadzone u Salvadora Dali. Pasuje jak ulał. Chciałem to znaleźć w necie i wrzucić, ale jakoś nie mogę trafić.
Napisano 23 Marzec 201113 l Widziałem kilka razy takie wisiorki z przewieszonym psem. Chciałem to znaleźć w necie i wrzucić, ale jakoś nie mogę trafić. Bo to był kot
Napisano 23 Marzec 201113 l znak grafikow jest prosty, 400 lat temu inni graficy, ktorzy przyplyneli do ameryki mieli podobny :