XDejot Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Witam! Ciekawi mnie to już od paru dni. Jest jakieś oficjalne lub nie oficjalne logo/charakteryzujący znak grafików? Nie mogłem w Google znaleźć. Może ktoś z was wie czy w ogóle jest. Proszę o link albo zdjęcie. Jeśli był już taki temat to najmocniej przepraszam. Z góry dzięki za odpowiedź. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 ja myslalem o tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Albo fotka kubka kawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Ja bym był za tym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Pocichejcie, bych mógł odczytać co mi powierzone, jak i słuchajcie mnie takoż wszytcy zgromadzeni, bowiem dwa razy powtarzać nie będym. Obwieszczenie, jakem od mijstrza Cechu naszego wielebnego dostał, a pisze w nim co następuje: K modelijerom, k rzeźbiarzom, k malarzom, k rysownikom jak i k animatorom orędzie kieruję: Okrutnem obelgi o Cechu słyszawszy, śpiszę kontrę należną przeklętym plugawcom wystosować. Tem co nastąpić musiało, ja, jako w imieniu całego Cechu Grafików prawnie mogę, powiadam wszystek rzemieślnikom piętnujcie każdego, kto ćby mniejszą sugestię w Waszym kierunku poczyni, iż Cech Wasz znak kikolwiek stosuje. Heretyków, kaj ich ujrzycie, palcie ogniem żywym waszych obrazów, rendjerów i animacyi, jako rzekłem, ku chwale szego fachu. Bóg Honor Edytowane 22 Marzec 2011 przez Kr3tz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 You sir, just won the internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 To ja proponuję taki znak jak wiedźmiński tylko zamiast wściekłego wilka zbity pies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cide Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Logo pod tytułem "za godzine deadline". @Kr3tz: Gdzie można oddać na Ciebie głos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 @cide nie deadline a email od klienta z listą na 3 kartki a4 poprawek typu "trawa za mało zielona", albo "proszę przesunąć ludzika o 2 kroki w lewo" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Jest. Outright Graphic Comunity P.S. Przechyl głowę o 90st. w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Hehehe dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Sly, pozamiatałeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 To ja proponuję taki znak jak wiedźmiński tylko zamiast wściekłego wilka zbity pies. Widziałem kilka razy takie wisiorki z przewieszonym psem, przewężonym w miejscu przepasania, niczym jajko sadzone u Salvadora Dali. Pasuje jak ulał. Chciałem to znaleźć w necie i wrzucić, ale jakoś nie mogę trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Widziałem kilka razy takie wisiorki z przewieszonym psem. Chciałem to znaleźć w necie i wrzucić, ale jakoś nie mogę trafić. Bo to był kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alojzy Bombelek Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 znak grafikow jest prosty, 400 lat temu inni graficy, ktorzy przyplyneli do ameryki mieli podobny : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi