DaRoZ Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 Kraken, chyba nie trzeba zbytnio wyjasniac znaczenia tego slowa. Stwor ten w licznych powiesciach/filmach etc jest przedstawiany pod wieloma postaciami, dlatego fajnie by bylo poruszyc ten temat jeszcze raz w speedpaintingowej sesji. Kilka refek: http://bestiariusz.webpark.pl/s1a.jpg http://stills.movieset.com/s/clash-of-the-titans/images/ClashOfTheTitans-34-TheKraken-560x420.jpg http://nomadanglers.com/blog/wp-content/uploads/2011/01/the-kraken.jpg Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 3.06.2011 godz. 23:59. SONDA: od 04.06 do 08.06 (3 dni)
Rotcore Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yxpFVeJZGY0 Inspiracje...
CzAk1 Napisano 27 Maj 2011 Napisano 27 Maj 2011 Rotcore LoL My dear, LoL :D Fajny temat. Może i mi w końcu udałoby się coś zmalować...
leszek_lenia Napisano 28 Maj 2011 Napisano 28 Maj 2011 (edytowane) jeszcze jeden,.w sumie najciekawszy moim zdaniem.ten idzie pod gloslowanie. rozdzielczosc nieco wieksza bo na mniejszej nic nie widac Edytowane 28 Maj 2011 przez leszek_lenia
Pasiterek Napisano 28 Maj 2011 Napisano 28 Maj 2011 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us Jestem trochę niezadowolony z tego bo parę rzeczy bym nie dodał a inne zmienił, dlatego muszę się całkowicie na program graficzny przerzucić gdzie jest undo no i nie musiał bym zdjęć robić. TĄ PRACĘ ZGŁASZAM NA GŁOSOWANIE. Edytowane 30 Maj 2011 przez Pasiterek
groch Napisano 29 Maj 2011 Napisano 29 Maj 2011 (edytowane) meow edit: zapomniałem, że woda jest przeźroczysta. :x poprawiłem. edit2: o kurna, ten cień kota trochę podejrzanie wygląda! Edytowane 29 Maj 2011 przez groch
Drakula Napisano 30 Maj 2011 Napisano 30 Maj 2011 Uzylem 'troche' tekstur i starego obrazka jako podklad. Nie powiem zeby mi sie przyjemnie to smarowalo, bo fotoszopa non-stop mi sie wieszala ;/ Z tego wszystkiego braklo czasu na kluczowy element - lodz ktora miala sie efektownie lamac w pol. Nie wiem czy to sie wogole nadaje. :|
EthicallyChallenged Napisano 30 Maj 2011 Napisano 30 Maj 2011 edit2: o kurna, ten cień kota trochę podejrzanie wygląda! no, jak kałamarnica!
groch Napisano 30 Maj 2011 Napisano 30 Maj 2011 no, jak kałamarnica! Bardziej miałem na myśli przeciwokrętowy pocisk odrzutowy, ale każdemu inaczej się kojarzy!
maciekG Napisano 30 Maj 2011 Napisano 30 Maj 2011 (edytowane) świetny temat! aż miło pomazać Uploaded with ImageShack.us Edytowane 30 Maj 2011 przez maciekG
ICE Napisano 31 Maj 2011 Napisano 31 Maj 2011 Maciek super kolorystyka, narazie moj faworyt. Cukierass crack sie pali nie wciage, ale specjalista na szczescie nie jestem :> plus za inna wizje.
lukasz_lkz Napisano 31 Maj 2011 Napisano 31 Maj 2011 Jak dla mnie również Maciek wykonał najlepszą robotę :) No, ale jo żeh tyż namalował, także dorzucam swe pięć groszy.
CUKIERASS Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 @ICE -heh masz racje -ale już nie będę zamieniał na faje czy inna fifko strzykawkę
KoMic Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 groch, masz tratwe z wielkim czarnym ..... kotem : ] tak btw, to juz widze kilku potencjalnych przodownikow, mysli artystycznej: ] hehe gj men
Gość prka Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 Ze sporym zapasem czasowym, akwarelka początkującego.
EthicallyChallenged Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 50 min... moze jeszcze podciagne ale watpie...
tr3buh Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 EC swietny obrazek i super kompozycja, jak na razie moj faworyt
Thalion Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 nareszcie coś się dzieje w TSP!:) temat super... aż sam popełniłem małego speeda, żeby chwilę oderwać się od codziennych zajęć ;]
ICE Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 EC mysle drogi kolego, ze musisz troszke bardziej pobawic sie samym photoshopem. Sprobuj porobic jakies abstrakcyjne kompozycje, uzywaj przy tym roznych filtrow trybow mieszania, masek, curves etc. Bardzo ci sie to przyda, bo warsztat masz mocny, wystarczy troche bardziej zaglebic sie w narzedzie. Sorry ze wpieprzam sie z butami w twoja prace i chodz Omenem nie jestem, to jednak wydaje mis ie, ze tak jest bardziej dramatycznie. A wszystko to kilka prostych zabiegow delikatnie podmalowanych.
EthicallyChallenged Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 wow! No jest, i to znacznie! Dzieki wielkie ICE!
Gość piofoks Napisano 1 Czerwiec 2011 Napisano 1 Czerwiec 2011 Kraken czyli krewetka której piorun strzelił w tyłek ;} ps. Świetny temat
DaRoZ Napisano 1 Czerwiec 2011 Autor Napisano 1 Czerwiec 2011 Aaaaale fajnie sie tu dzieje, ciesze sie ze temat podpasowal. Duzo swietnych prac i jeszcze cale 2 dni do deadline'u :) Dawac dawac
WojtekFus Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 Jeju, świetne rzeczy! Z przyjemnością coś naskrobię :)
Status Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 (edytowane) Ten pod głosowanie Edytowane 3 Czerwiec 2011 przez Status
Fidell Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 I Ja się dorzucę do tak świetnego tematu, choć jest naprawdę duża konkurencja.
pavloksiezyc Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 Dobry temat:) czasu zabrakło na statek tylko moje pięć groszy do tematu:)
Coyote Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 niecała godzinka od mnie. Dzięki daro za ten reaktywujący tsp topic :)
Mellon Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 (edytowane) Fajny temat to naskrobalem cos jeszcze i ten do glosowania oddaje. Zostala mi jeszcze chwilka wiec postanowilem sie ja wykozystac i sie pobawic jeszcze troche. Edytowane 3 Czerwiec 2011 przez Mellon
Mellon Napisano 5 Czerwiec 2011 Napisano 5 Czerwiec 2011 Sonda jest teraz w jakims specjalnym miejscu czy po prostu jeszcze jej nie ma ?
ortheza Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Jescze nie ma, DaroZ zdezerterowal na jakis wyjazd :] sonde wstawie dzis wieczorkiem najpozniej.
Papa Pio Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Gratuluje tematu... bym miał tablet to bym też coś naplamił... ale oglądanie tych prac to czysta przyjemność... Behemoth, Leviathan, Kraken ... mityczne stwory rządzą...
ortheza Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Sonda bedzie jutro. jest paru delkwentow ktorzy nie wskazali ktora praca do glosowania. jesli nie dostane info do jutra biore do sondy pierwsza pracke z brzegu.
Rekomendowane odpowiedzi