F/X Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 (edytowane) Pora na jakiś szybki modelik dla relaksu. Jak na razie 2h sculptu. Aktualne screeny: ------------------------------------------------------------- Edytowane 2 Lipiec 2011 przez F/X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 oooo mocny start, ale nazwa wątku zła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Gruuuby start. Jeżeli to jest 2h sculptu, to boję się pomyśleć co dalej będziesz wyczyniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Uh. Nazwa wątku poprawiona Nie podobał mi się tamten design więc zacząłem od nowa. Tym razem trochę więcej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Yup,teraz o wiele fajniej:) Pomyślałbym nad tymi przednimi rogami jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Skąd Ty bierzesz te pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumba Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Teraz to mnie zagiąłeś. Pamiętam niedawno na game-artist był identyczny challange, sam model tarczy. Już samym tym sculptem pokonałeś wszystkie tamte prace, dawaj dalej :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Stary trzeba było poczekać z chwaleniem się efektami.. Teraz nikt już nie wystartuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 17 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2011 No to up i na razie koniec, bo czasu brak. Mafida: Zmieniłem rogi. Teraz chyba są lepsze Vega: Pomysły same się pojawiają jak tylko próbuje uczyć się w sesji. Pumba: Dzięki Chris: Nop. Ja i tak na 90% nie zdążę skończyć. I high ress: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Bardziej podobało mi się, gdy były widoczne łuski, tak ja przy pierwszym wipie - teraz wygląda trochę jak naciągnięte skóra, mało smoczo imo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 szczerze, po tym jak zobaczylem ze bierzesz udzial w bitwie, to z gory juz wiem kto ja wygra :], co tu duzo mowic, swietnie to wyglada, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Takie rogi lepsze:) Że wygląda jak naciągnięta skóra to chyba dobrze,przecież jest naciągnięty na tarcze,nie:D?.Chociaż jakieś wieksze łuski tu i tam może by pasowały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Lecisz w low poly lecisz, termin został przedłużony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Bardzo fajnie:) I gratuluję recapa na polycouncie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 29 Czerwiec 2011 Share Napisano 29 Czerwiec 2011 a wlasnie zobaczylem ze jakies znajome :D gz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) Dzięki za komenty. Wybaczcie, że tak późno odpowiadam, ale nie miałem dostępu do kompa swojego. Łusek tym razem nie robiłem, ciężko by wtedy uzyskać efekt naciągniętej skóry. Sculptu już nie kończyłem. I LP również na szybko. No ale udało się skończyć w miarę na czas. Finish: High Ress: Edytowane 2 Lipiec 2011 przez F/X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) genialnie to wygląda. na początku myślałem że te 3 na górze to sculpt. najbardziej podoba mi się połączenie tarczy z zębami czaszki, nigdy bym nie wpadł że to można by tak ładnie wypalić i modelowałbym osobno. I jeszcze pytanie techniczne czy na tych deseczkach/prętach trzymających czaszkę od dołu są hardedge, czy tak jak na 2 obrazku wszystko jest tylko smooth i normalką? edit:// o jest i hires :) Edytowane 2 Lipiec 2011 przez szczuro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2011 Szczuro: Dzięki. Wszędzie jest jedna smoothing grupa. Z wyjątkiem krawędzi tarczy. Tylko tam dałem inną, żeby się ładnie cieniowanie rozchodziło. I jeszcze bonus. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Za każdym razem jak patrze na Twoje prace to inaczej je przedstawiasz :) Genialne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Bardzo ładna praca :), chociaż na serio trochę łusek jakbyś dodał to by nie zaszkodziło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Świetnie wyszło. Ta naciągnięta skóra wygląda naprawde przekonująco, teraz czekamy tylko na teksturki:D (Masz mój głos xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy_a Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Zwykle desing w Twoich pracach mnie nie przekonuje... ale z tą tarczą jest inaczej (nawet z naciąganym naciąganiem skóry:P). Bardzo fajny sculpt i miłe dla oka low – mam nadzieję, że wykończysz ten model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Che,che low wygląda nawet fajniej niż ten render ze zbrusha:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi