Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 418
  • Wyświetleń 66,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

leander, ten piesek to labrador ? mam podobnego :)

nawet fajnie to wyszlo tylko chyba ciut płasko

pozdrawiam

Napisano

leander: Świetny pies. Na zdjęciu wygląda bardzo młodo? Ile ma naprawdę?

Napisano

A to taki "tribute to mój dresowaty:/ znajomy"

Robilem to z nudow zeby podtrzymac watek przy zyciu. Wrzucajcie tu cos czasem.

P.s sorry za rozmiar ale nie chcialo mi sie juz zmniejszac

Napisano

Vorek -> dobre to jest! Podoba się.

To mój niedawny eksperyment - auto®portret inaczej: tytuł: "odprężenie" - ponieważ nieżadko zapieprzając przy projekcie - właśnie w tym miejscu można mieć chwilkę spokoju ;))

odprezenie.jpg

Napisano

"Insane contrast". Fotka zmontowana z 5 zdjęć (-1EV,-0.5EV,0EV,+0.5EV,+1.0EV - w stosunku do ekspozycji punktowej na lasek w środku kadru). Dowolny wycinek tego zdjęcia ma prawie taki sam histogram jak całość :-) Wot tiechnika .... (reszta jak idzie wie ten kto oglądał "Wujaszka Wanię" :-P)

cont.jpg

Napisano

Tutaj jeszcze nie wrzucalem, a że ostatnio troszkę się bawiłem fotografią cyfrową to czas najwyższy.

Napisano

kross12:

przed - ładne ;)

po1 - dobrze zrobione (musiałem jedzenie odłożyć)

po2 - bezsensu, słabe wykonanie...

Napisano

Było dodać jeszcze zmarszczki bo tak efekt jest taki sobie - postarzania.

Napisano

Uprzedzajac pomowienia o plagiat - nie wzialem tego obrazka z popularnego sajtu gejowo.peel

Zrobilem sam w fotoszopie.

05.jpg

Napisano

Pudzianowski to tragarz beczek, cegiel i kowadeł. Ja poszedlem oczko wyzej. Ratuję Świat Od Zagłady.

Napisano

podtrzymujesz niebo zeby nie spadlo nam na glowy ?? :D Leander my hiro

Napisano

No to ja dorzucam jeszcze swój speed-montażyk. Morda to moja, dlatego taka głupawa. Reszta to chyba wiadomo.

Leander - miałeś genialny pomysł ze zmotowaniem szkicu i zdjęcia. Zamierzam to wykorzystać i zrobić jakąś prackę tą techniką. Świetna sprawa.

Napisano

witam ;)

pierwszy post w tym topicu wiec cos wrzucic trzeba ;) 2 parogodzinne montazyki...dziwnie brzmi ta nazwa "montaż" btw ;P

1. Dzisiaj zaczety dzisiaj skonczony "gecco" pod wplywem wyciagnietej wkoncu z fallouta 2 muzy do tego miasta ;) uwaga ciemne i ponure i takie miaUo byc ;)

gecco

link do orginaU: gecco-org

2. To jush ma pare miesiecy...w gruncie rzeczy efekt jest calkiem podobny do koleżanki z roku :) choc Ona uwaza innaczej :D

she

wyciagniete z 3dtotal...

link do orginaU: she-org

cheers...:)

Napisano

Ok, a ja się pobawiłem trochę i takie cuś mnie wyszło:

3.jpg

Napisano

bardzo cool ;D tylko kaptur trza jush byUo wyciac albo zamaskowac no i pobawic sie w lepsze wyciecie skrzydeUek :) bez tego glowa...

pozro..

Napisano

A ja zrobiłem coś takiego. W pracy mamy taką tandetną fontanne z gipsu. Paskudne to, że głowa mała. Więc jeszcze bardziej to spaskudziłem. Z tym, że teraz czuć w tym ręke człowieka i mało pozostało z orginalnego odlewu :)

Napisano

To ja też wreszcie coś od siebie dodam, chociaż raczej niemożna tego do końca nazwać fotomontażem.

odchyl.jpg

Nemo 1,5: Odjazd ;)

Napisano

Witam , pierwszy raz goszcze na temacie fotomontarzu

Upiększyłem sie troche :D i dostałem 6 z informatyki a co wy o tym sądzicie??

robiłem w Photoshopie

Napisano

Georgas, nie chwal sie ocenami z infy, bo poziom nauczania photoshopa itp. w polskich liceach jest tak wysoki, ze mozna go opanowac w kilka minut... :P

Napisano

Georgas >> ciekawa praca, tylko radził bym ci poprawić to co się dzieje koło prawego oka, patrząc od twojej strony oraz zęby. A tak to elo !

Napisano
Georgas, nie chwal sie ocenami z infy, bo poziom nauczania photoshopa itp. w polskich liceach jest tak wysoki, ze mozna go opanowac w kilka minut... :P

niechodze do liceum tylko do technikum elektronicznego :P

Napisano

Ilustracje do bajek J.Ch.Andersena:

1 - Dzien sądu ostatecznego

2 - Na końcu morza

3 - Niema ksiega

4 - Stary nagrobek

Najbardziej jestem zadowolony z "Niemej księgi" i "Na końcu morza" ... pozostałe dwie robione na siłę :)

Napisano

nie chcę być zbyt krytyczny... ale hmm... poziom "coniektórych"... prac.. pozostawia wiele do życzenia.. ale mnie to wali...

i tak warto tu wejść... i poczytac przekomarzających się licealistów czy 'elektrotechników" ... z samymi 6 w dzienniczku... >:) ....

pozdrawiam... tak trzymać... hmm...

Napisano

Tak sobie mysle ze moze czas cos w 2d pokazac jako ze tu ostatnio troche zagladalem hehe... Znalazlem na kompie maly fotomontazyk sprzed chyba 4+ lat :)))

Napisano

Plastique, dobre to :) Mogles jeszcze dodac jakis dzwiek psychodeliczny. Ja bym tu widzial "krotkie stęki na wydechu" ;) ew bzyczenie.

MaggeM: filmowo wyszlo