Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 418
  • Wyświetleń 64,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

leander, ten piesek to labrador ? mam podobnego :)

nawet fajnie to wyszlo tylko chyba ciut płasko

pozdrawiam

Napisano

leander: Świetny pies. Na zdjęciu wygląda bardzo młodo? Ile ma naprawdę?

Napisano

A to taki "tribute to mój dresowaty:/ znajomy"

Robilem to z nudow zeby podtrzymac watek przy zyciu. Wrzucajcie tu cos czasem.

P.s sorry za rozmiar ale nie chcialo mi sie juz zmniejszac

Napisano

Vorek -> dobre to jest! Podoba się.

To mój niedawny eksperyment - auto®portret inaczej: tytuł: "odprężenie" - ponieważ nieżadko zapieprzając przy projekcie - właśnie w tym miejscu można mieć chwilkę spokoju ;))

odprezenie.jpg

Napisano

"Insane contrast". Fotka zmontowana z 5 zdjęć (-1EV,-0.5EV,0EV,+0.5EV,+1.0EV - w stosunku do ekspozycji punktowej na lasek w środku kadru). Dowolny wycinek tego zdjęcia ma prawie taki sam histogram jak całość :-) Wot tiechnika .... (reszta jak idzie wie ten kto oglądał "Wujaszka Wanię" :-P)

cont.jpg

Napisano

Tutaj jeszcze nie wrzucalem, a że ostatnio troszkę się bawiłem fotografią cyfrową to czas najwyższy.

Napisano

kross12:

przed - ładne ;)

po1 - dobrze zrobione (musiałem jedzenie odłożyć)

po2 - bezsensu, słabe wykonanie...

Napisano

Było dodać jeszcze zmarszczki bo tak efekt jest taki sobie - postarzania.

Napisano

Uprzedzajac pomowienia o plagiat - nie wzialem tego obrazka z popularnego sajtu gejowo.peel

Zrobilem sam w fotoszopie.

05.jpg

Napisano

Pudzianowski to tragarz beczek, cegiel i kowadeł. Ja poszedlem oczko wyzej. Ratuję Świat Od Zagłady.

Napisano

podtrzymujesz niebo zeby nie spadlo nam na glowy ?? :D Leander my hiro

Napisano

No to ja dorzucam jeszcze swój speed-montażyk. Morda to moja, dlatego taka głupawa. Reszta to chyba wiadomo.

Leander - miałeś genialny pomysł ze zmotowaniem szkicu i zdjęcia. Zamierzam to wykorzystać i zrobić jakąś prackę tą techniką. Świetna sprawa.

Napisano

witam ;)

pierwszy post w tym topicu wiec cos wrzucic trzeba ;) 2 parogodzinne montazyki...dziwnie brzmi ta nazwa "montaż" btw ;P

1. Dzisiaj zaczety dzisiaj skonczony "gecco" pod wplywem wyciagnietej wkoncu z fallouta 2 muzy do tego miasta ;) uwaga ciemne i ponure i takie miaUo byc ;)

gecco

link do orginaU: gecco-org

2. To jush ma pare miesiecy...w gruncie rzeczy efekt jest calkiem podobny do koleżanki z roku :) choc Ona uwaza innaczej :D

she

wyciagniete z 3dtotal...

link do orginaU: she-org

cheers...:)

Napisano

Ok, a ja się pobawiłem trochę i takie cuś mnie wyszło:

3.jpg

Napisano

bardzo cool ;D tylko kaptur trza jush byUo wyciac albo zamaskowac no i pobawic sie w lepsze wyciecie skrzydeUek :) bez tego glowa...

pozro..

Napisano

A ja zrobiłem coś takiego. W pracy mamy taką tandetną fontanne z gipsu. Paskudne to, że głowa mała. Więc jeszcze bardziej to spaskudziłem. Z tym, że teraz czuć w tym ręke człowieka i mało pozostało z orginalnego odlewu :)

Napisano

To ja też wreszcie coś od siebie dodam, chociaż raczej niemożna tego do końca nazwać fotomontażem.

odchyl.jpg

Nemo 1,5: Odjazd ;)

Napisano

Witam , pierwszy raz goszcze na temacie fotomontarzu

Upiększyłem sie troche :D i dostałem 6 z informatyki a co wy o tym sądzicie??

robiłem w Photoshopie

Napisano

Georgas, nie chwal sie ocenami z infy, bo poziom nauczania photoshopa itp. w polskich liceach jest tak wysoki, ze mozna go opanowac w kilka minut... :P

Napisano

Georgas >> ciekawa praca, tylko radził bym ci poprawić to co się dzieje koło prawego oka, patrząc od twojej strony oraz zęby. A tak to elo !

Napisano
Georgas, nie chwal sie ocenami z infy, bo poziom nauczania photoshopa itp. w polskich liceach jest tak wysoki, ze mozna go opanowac w kilka minut... :P

niechodze do liceum tylko do technikum elektronicznego :P

Napisano

Ilustracje do bajek J.Ch.Andersena:

1 - Dzien sądu ostatecznego

2 - Na końcu morza

3 - Niema ksiega

4 - Stary nagrobek

Najbardziej jestem zadowolony z "Niemej księgi" i "Na końcu morza" ... pozostałe dwie robione na siłę :)

Napisano

nie chcę być zbyt krytyczny... ale hmm... poziom "coniektórych"... prac.. pozostawia wiele do życzenia.. ale mnie to wali...

i tak warto tu wejść... i poczytac przekomarzających się licealistów czy 'elektrotechników" ... z samymi 6 w dzienniczku... >:) ....

pozdrawiam... tak trzymać... hmm...

Napisano

Tak sobie mysle ze moze czas cos w 2d pokazac jako ze tu ostatnio troche zagladalem hehe... Znalazlem na kompie maly fotomontazyk sprzed chyba 4+ lat :)))

Napisano

Plastique, dobre to :) Mogles jeszcze dodac jakis dzwiek psychodeliczny. Ja bym tu widzial "krotkie stęki na wydechu" ;) ew bzyczenie.

MaggeM: filmowo wyszlo