kolegaalek Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2004 sorry, Mkaszpira ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 no to ja cos dorzuce, chociaz nie wiem czy sie nadaje: przed: http://www.kome.website.pl/img_0040.jpg po: http://www.kome.website.pl/gotowa.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 za pierwszym razem moze nie dzialac, jezeli nie otworzy, kliknij odswierz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 no spoko, jako ćwiczonko warsztatu. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Październik 2004 Share Napisano 25 Październik 2004 zdjecia z cyfrowki obrabiam i pomyslalem, ze to sie nadaje do dzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hyttry Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 to i ja cos dorzuce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Październik 2004 Share Napisano 27 Październik 2004 leander, ten piesek to labrador ? mam podobnego :) nawet fajnie to wyszlo tylko chyba ciut płasko pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 28 Październik 2004 Autor Share Napisano 28 Październik 2004 hyttry- super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 leander: Świetny pies. Na zdjęciu wygląda bardzo młodo? Ile ma naprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Time for my speed-fotosrontaż :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 Nie podoba mi się kadrowanie...Obiektyw do góry :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 A to taki "tribute to mój dresowaty:/ znajomy" Robilem to z nudow zeby podtrzymac watek przy zyciu. Wrzucajcie tu cos czasem. P.s sorry za rozmiar ale nie chcialo mi sie juz zmniejszac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Taki mój speedzik, może z 5 minutek roboty pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Vorek -> dobre to jest! Podoba się. To mój niedawny eksperyment - auto®portret inaczej: tytuł: "odprężenie" - ponieważ nieżadko zapieprzając przy projekcie - właśnie w tym miejscu można mieć chwilkę spokoju ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 "Insane contrast". Fotka zmontowana z 5 zdjęć (-1EV,-0.5EV,0EV,+0.5EV,+1.0EV - w stosunku do ekspozycji punktowej na lasek w środku kadru). Dowolny wycinek tego zdjęcia ma prawie taki sam histogram jak całość :-) Wot tiechnika .... (reszta jak idzie wie ten kto oglądał "Wujaszka Wanię" :-P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Tutaj jeszcze nie wrzucalem, a że ostatnio troszkę się bawiłem fotografią cyfrową to czas najwyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 x3 mi się bardzo podoba. x4kopia zabija ;-P ("Truth is out there?") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvirek Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 To wcale nie jest fotomontaż ... wtc.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 ...to po co to tu zamieszczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 No to macie kilka moich pracek... wszystkie wykonane na konkursy w http://worth1000.com międzynarodowe konkursy fotomontażu w photoshopie. Polecam tą stronkę by the way... A oto pracki: http://www.worth1000.com/view.asp?entry=154814&display=photoshop http://www.worth1000.com/view.asp?entry=150390&display=photoshop Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Moja zabawa w fotomontaż przed.jpg po1.jpg po2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 jak dla mnie nic specjalengo.l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 tryb mieszania hard light Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2005 Całkiem miły efekt:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 kross12: przed - ładne ;) po1 - dobrze zrobione (musiałem jedzenie odłożyć) po2 - bezsensu, słabe wykonanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latarnik Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 a ja sobie dzisiaj kupilem pewne czasopismo i zrobilem z nim takie cuś ;] http://www.gorzow.mm.pl/~jwolski/postarzanie.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Było dodać jeszcze zmarszczki bo tak efekt jest taki sobie - postarzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Uprzedzajac pomowienia o plagiat - nie wzialem tego obrazka z popularnego sajtu gejowo.peel Zrobilem sam w fotoszopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 http://www.pudzian.pl ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Pudzianowski to tragarz beczek, cegiel i kowadeł. Ja poszedlem oczko wyzej. Ratuję Świat Od Zagłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 podtrzymujesz niebo zeby nie spadlo nam na glowy ?? :D Leander my hiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 18 Styczeń 2005 Share Napisano 18 Styczeń 2005 Leander a skąd ty w ogóle wiesz co jest na sajtach gejowych ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 No to ja dorzucam jeszcze swój speed-montażyk. Morda to moja, dlatego taka głupawa. Reszta to chyba wiadomo. Leander - miałeś genialny pomysł ze zmotowaniem szkicu i zdjęcia. Zamierzam to wykorzystać i zrobić jakąś prackę tą techniką. Świetna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 witam ;) pierwszy post w tym topicu wiec cos wrzucic trzeba ;) 2 parogodzinne montazyki...dziwnie brzmi ta nazwa "montaż" btw ;P 1. Dzisiaj zaczety dzisiaj skonczony "gecco" pod wplywem wyciagnietej wkoncu z fallouta 2 muzy do tego miasta ;) uwaga ciemne i ponure i takie miaUo byc ;) gecco link do orginaU: gecco-org 2. To jush ma pare miesiecy...w gruncie rzeczy efekt jest calkiem podobny do koleżanki z roku :) choc Ona uwaza innaczej :D she wyciagniete z 3dtotal... link do orginaU: she-org cheers...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 Ok, a ja się pobawiłem trochę i takie cuś mnie wyszło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 bardzo cool ;D tylko kaptur trza jush byUo wyciac albo zamaskowac no i pobawic sie w lepsze wyciecie skrzydeUek :) bez tego glowa... pozro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 A ja zrobiłem coś takiego. W pracy mamy taką tandetną fontanne z gipsu. Paskudne to, że głowa mała. Więc jeszcze bardziej to spaskudziłem. Z tym, że teraz czuć w tym ręke człowieka i mało pozostało z orginalnego odlewu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 To ja też wreszcie coś od siebie dodam, chociaż raczej niemożna tego do końca nazwać fotomontażem. Nemo 1,5: Odjazd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Witam , pierwszy raz goszcze na temacie fotomontarzu Upiększyłem sie troche :D i dostałem 6 z informatyki a co wy o tym sądzicie?? robiłem w Photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Czacha na wyższą warstwe i gumka z miekką krawędzią ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Georgas, nie chwal sie ocenami z infy, bo poziom nauczania photoshopa itp. w polskich liceach jest tak wysoki, ze mozna go opanowac w kilka minut... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergreg Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Georgas >> ciekawa praca, tylko radził bym ci poprawić to co się dzieje koło prawego oka, patrząc od twojej strony oraz zęby. A tak to elo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Georgas, nie chwal sie ocenami z infy, bo poziom nauczania photoshopa itp. w polskich liceach jest tak wysoki, ze mozna go opanowac w kilka minut... :P niechodze do liceum tylko do technikum elektronicznego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Ilustracje do bajek J.Ch.Andersena: 1 - Dzien sądu ostatecznego 2 - Na końcu morza 3 - Niema ksiega 4 - Stary nagrobek Najbardziej jestem zadowolony z "Niemej księgi" i "Na końcu morza" ... pozostałe dwie robione na siłę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 0-Arh+ prace wspaniałe!!! jestem pod wrażeniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 nie chcę być zbyt krytyczny... ale hmm... poziom "coniektórych"... prac.. pozostawia wiele do życzenia.. ale mnie to wali... i tak warto tu wejść... i poczytac przekomarzających się licealistów czy 'elektrotechników" ... z samymi 6 w dzienniczku... >:) .... pozdrawiam... tak trzymać... hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gedzior Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 przynajmniej ladnie pachnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Tak sobie mysle ze moze czas cos w 2d pokazac jako ze tu ostatnio troche zagladalem hehe... Znalazlem na kompie maly fotomontazyk sprzed chyba 4+ lat :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Nie wiem czy to do fotomontaży można zaliczyć ( może po części), chyba bardziej composite... ale co tam http://www.plastiq.webd.pl/works/anim/shizol_01.avi (850Kb) składane w combustion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Plastique, dobre to :) Mogles jeszcze dodac jakis dzwiek psychodeliczny. Ja bym tu widzial "krotkie stęki na wydechu" ;) ew bzyczenie. MaggeM: filmowo wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi