ttaaddeekk Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]83804[/ATTACH] update na koncu watku heja ostatnio po godzinach wymęczyłem taka laseczkę. (podziękowania do Marduka za podmalowanie włosów i pomoc przy skintonesach oraz Lera za pomoc w partiklach do poprzedniej wersji:) ) cheers Edytowane 5 Styczeń 2012 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 To jeszcze poproszę "gołe" 3d;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Spoko, 5zł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 uuuu, "this file removed due to violation..." :D Zdążyłem zobaczyć pracke. Fajna laseczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Coś pokopsałeś anatomię w okolicach krzyża, ale generalnie ładne to, tylko dziwnie mi brakuje jakiegoś odniesienia, na przykład kabiny prysznicowej, łazienki, zakrwawionej zasłony od prysznica, whatever... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 shogun to sie nazywa surrealizm. Nie widzisz tej eskimoski ktora otwiera drzwi latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Gdybym w tym zakresie kierował się surrealizmem, to uwzględniając bujność mojej wyobraźni, mój pies nigdy by nie był bezpieczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Mmmmniam.... ładny tyłeczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati87 Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 fajna laseczka:) dla mnie bomba, ale przyłączam się do komentarza Shoguna, jak chwile popatrzeć na tyłeczek, to trochę taki zwiotczały i okolice krzyża jakby połamane ogólnie extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thegame Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Właśnie, gdyby dało radę poprawić ten krzyż... I tak nie jest źle, również mi się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 bardzo fajnie! ale bardziej by pasowało do działu 2d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Sierpień 2011 Share Napisano 20 Sierpień 2011 Te dwa cosie na ramieniu mogłeś sobie darować. Tylko odciągają uwagę. Pokażesz bez postpro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 Nooo. Jest coś w tym :) Świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 włosy ładne reszta bez rewelacji ale z potencjałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 dynia, całkowicie się zgadzam :) thx za komentarze po co wrzucać do szuflady skoro jest internet;) gole 3d dla lucka ;) i etapy kompo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 fajna. mi jak najbardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antos Napisano 30 Sierpień 2011 Share Napisano 30 Sierpień 2011 ***** _____ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebos18 Napisano 1 Grudzień 2011 Share Napisano 1 Grudzień 2011 tyłeczek wiekszy fajniejszy by był:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) co kto lubi sebos ;) w każdym razie, miałem trochę czasu i postanowiłem wrócić do tej pracki bo mnie nie satysfakcjonowała. dorenderowalem pare spekow glossy, sss i sporo podmalowalem, oto rezultaty. pozdro Edytowane 9 Styczeń 2012 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 weź mapuj z kamery podmalówkę i pokaż małą animację po kilkusekundowej ekspozycji stillki nielicho zaskoczysz odbiorcę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Pomysł olafa jak najbardziej fajny. Bo faktycznie ostatni wygląda jak obraz trudno by sie tu doszukiwać 3D (my wiemy ale potencjalny odbiorca nie wie) Byłby nie mały zonk jakby nagle ta pani chociażby wyszła z tego pomieszczenia. Ogólnie bardzo fajnie wyszło, podoba mi sie:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi