Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zastanawiałem sie czy to wrzucać tutaj bo w sumie nieduzy projekt. Ale co tam, dawno nic nie dawałem a w sumie wydaje mi sie ten Jag dosc ciekawy wiec nie chcialem zeby sie model zmarnowal jak wiele innych.

01fc.jpg

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemny renderek, podłoże to jakaś textura asfaltu ? , świetnie lakier wyszedł, oponki i szyby. :) model jak zawsze , co najmniej dobry.

Napisano

O kurcze, alez mi sie te oponki podobują. Shader'y poprostu niesamowicie zarąbiste! Mi podłoże pasuje, tylko kolor jakiś nieteges, ale pewnie wtedy moda na takie zielenie była. Auto samo z siebie, przepiekne! Modelu nie oceniam bo jak zwykle słaby...poprostu ile mozna popełniać te same błędy... ja nie wiem ... a sorki to nie ten wątek:D Dam Ci piąteczke , ale wiem że to i tak za mało, dlatego też dam Ci 7 * a co! Prosze o wiecej ujęc!!!

pozdrawiam, karkosik.

Napisano (edytowane)

Dzieki, już poważnie wątpiłem czy jeszcze coś potrafie renderować ale mi troche przywróciliście wiare w siebie;)

Co do innych ujec to chcialem cos zrobic ale nie wychodzilo to za fajnie, moze jeszcze poprobuje.

pozdro

Edytowane przez FF
Napisano

PRZEPIĘKNY model kapitalnego pojazdu! Co to jest!? Śliczny detal, genialne shadery (guma na kołach jest świetna IMO) i bardzo ładne studio (rewelacyjne te refleksy)! Ode mnie 5***** i głos na front.

Napisano

Zgadzam się z resztą, materiały i odbicia wyszły świetnie, tylko kadr i podłoże trochę kuleją ;) Ale Ty się nie zastanawiaj tyle czy robić inne ujęcia tylko rób, bo szkoda by było, żeby się takie fajne studio i model marnowało :P

Pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

Wow gratuluje drugi raz na glownej stronie, chyba komus cos sie pomieszalo. Co do modelu bardzo ladny, tylko szkoda ze jedno ujecie.

Edit. O zdjeli :P Ale autko nadal fajne :)

Edytowane przez maciek.m

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności