CzAk1 Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Pojawił się trailer do pierwszego, spośród dwóch przygotowywanych na rok 2012, filmu o Królewnie Śnieżce. Rupert Sanders w swoim filmie Snow White and the Huntsman proponuje jednak całkowicie nowe wydanie znanej wszystkim opowieści. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2087 Edytowane 12 Listopad 2011 przez CzAk1 1
Dav Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Jedno powiem: WOW! Mam nadzieję, że to przebije świetną Alicję. I ta muzyka...! Szkoda, że jeszcze ponad pół roku czekania. :)
Pawelkos Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Wow, zapowiada sie swietnie. Po trailerze moge powiedziec: I want it and I want it now :D
goat91 Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 A ja jak widze ta aktorke ze Zmierzchu to mi rece opadaja. Jakos mi nie lezy. ale mam nadzieje ze film bedzie ok. Tak klimatycznie sie zapowiada
Nezumi Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Z zapartym tchem czekam na czesc druga trylogii - "Krolewna Sniezka kontra Mechagodzilla 3D".
ABSOLUTUSENS Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Wszystko spoko, ale ja jakoś nie czuję tego trailera, mam nadzieję, że film poczuje :) A muzyka kojarzy mi się z Incepcja trailer 2 :)
Koszulkowiec Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Lubie takie interpretacje starych opowieści i baśni :) czekam z niecierpliwością
imprecis Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Dav - dla mnie Alicja była b. słaba, więc poprzeczka wysoko postawiona nie jest. Co do samego filmu to trailer raczej mnie nie zachęcił. Moim zdaniem będzie gniot. Btw. Motyw z wronami kojarzy mi się z Naruto.
Sunedge Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Motyw z wronami kojarzy mi sie z Rango ;) A film zapowiada sie swietnie, licze na mroczna wersje historii.
mookie Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 Podzielam zdanie Synusia; kinematografia zyskała gigantyczne możliwości dzięki efektom 3D, a cała para idzie w gwizdek. Te wszystkie trailery, a w końcu i same filmy zdają się pochodzić z jednego sortu, jest to pięknie opakowana papa pozbawiona na ogół dobrego scenariusza (fabularnie jest to poziom scenek z gierek komputerowych)... Na dłuższą metę żywienie się takim celuloidowym popcornem prowadzi do niestrawności, blee.
n-pigeon Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 WOW O.o cuuudooo, nie mogę się doczekać! @Dav No to jest nas dwóch ^^
rozpruwacz Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 sorry chopaki ale wiecie co? lubie tu zagladac bo zazwyczaj ludzie "ze smakiem" sie wypowiadaja.... ale to?! ten film bedzie jedna wielka bzdura..... po za tym Kristen Stewart w tym gra - co mowi samo za siebie :/
Creator Napisano 12 Listopad 2011 Napisano 12 Listopad 2011 ja tam do obsady nic nie mam, ale obawiam się ze to będzie przebajerzona kupa.
CzAk1 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Dla mnie wygląda mega wporzo. Może i nie będzie to ambitna historia o przyjaźni i przemijaniu, która wpędzi mnie w tydzień głębokich rozważań, ale myślę, że będzie to przynajmniej dobre widowisko godne wydania 20 złotych na bilet do kina. Świat wykreowany wygląda na trailerze bardzo spoko- mrocznie i magicznie. Poczekamy - ocenimy
AccessX Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Oby to nie był film z seri: W trailerze pokazano najlepsze momenty filmu, a reszta filmu to gniot jakich wiele. Obym się mylił, obym się mylił !
Creative Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 zwiastun super, a jaki będzie film to zobaczymy nie wie ktoś przypadkiem, czy w najbliższym czasie nie wyjdzie jakiś film wojenny ( na miecze) albo fantasy w klimacie średniowiecza ??
Dav Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 @rozpruwacz A mnie śmieszy jak to ludzie oceniają film po jednym krótkim trailerze na rok przed premierą. Pfu. Bo Kristen tam gra? No i co? Że DiCaprio zaczął grać w różnych ciekawych filmach to też było źle, bo przecież "to ten laluś z Titanica". I co? Incepcja, Wyspa tajemnic...
Sunedge Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 To nie jest ocenianie filmu - tylko obawy i nadzieje ;p A co do samych filmow, to tytuly tutaj zapowiadane sa przesiakniete efektami 3d (chyba z racji tematyki forum), i narzekania na mialkosc fabuly sa troche nie na miejscu ;) SF od zawsze szla w efektownosc i scenariusze jakos nie aspirowaly do zbytnich rozmyslan na istota zycia ;) Po prostu nie ten gatunek kina, tak mi sie wydaje.
Dav Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 @Sunedge "ten film bedzie jedna wielka bzdura..... po za tym Kristen Stewart w tym gra - co mowi samo za siebie :/" Sorry, ale ja tu nie widzę "ten film będzie prawdopodobnie..." tylko "ten film BĘDZIE...". ;)
Luki Luki Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 a gdzie krasnoludki?! Krasnoludki będą w drugim filmie. http://www.imdb.com/title/tt1667353/
CzAk1 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 W tym filmie też są krasnoludki i nawet pojawiają się na chwilę w zwiastunie. Tak jak napisałem jednak...bedą to trochę inne krasnoludki i ich imiona będą inne.
imprecis Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 Sunedge - ojjj chyba wielu SF nie widziałeś :) Pierwszy lepszy film - "Odyseja Kosmiczna" Kubricka :)
rozpruwacz Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 @Dav, nie porownuj Stewart do tak znakomitego aktora jak DiCaprio, ktory jesli najwyzarniej nie zauwazyles zadebiutowal w "co gryzie...." gdzie od razu pokazal ze jest swietnym aktorem.... a Kristen ostatnio w Runaways, w filmie ktory nie byl tak komercyjni jak Twilight, pokazala ze jest slaba aktorka, mimo ze scenariusz umozliwial jej tam zagranie naprawde swietnej roli.... a wyszlo tak jak wyszlo.... osmieszyla sie wrecz jako aktorka obok Dakoty Fenning :) co do filmu to kto to jest Rupert Sanders? nie wydaje mi sie ze gostek zrobi z tego fimlu arcydzielo
n-pigeon Napisano 13 Listopad 2011 Napisano 13 Listopad 2011 (edytowane) O gustach się nie dyskutuje :) może reżyser obsadził Kristen ponieważ chciał by Snow White wyglądała jak narkotyzujące się, anorektyczne, emo dziewczę :) Kto wie może będzie pasować. Młoda aktorka, nie każdy jest geniuszem, może się rozwinie, a może to dlatego, że nie lubię takich postaci. Podejrzewam, że raczej będę fanem myśliwego i królowej. Taki gust. Aktorzy są różni, nie skreślał bym filmu tylko dlatego, że moja wizja piękna, czy postaci, jest trochę inna ;) Mnie osobiście przypadła do gustu zła królowa :D, jak wypowiedziała "of them all" to zrobiło mi się trochę cieplej :D Film mroczna baśń, bardzo ciężko będzie zepsuć, akcja musiała by być baaardzo monotonna, a ja raczej nastawiam się, że ta będzie subtelna, ale to dobrze. Mam nadzieje, że film będzie równie magiczny i wciągający jak Red Riding Hood. Trzeba się rozluźnić i delektować seansem, nawet jeśli całość nie będzie ciekawa, to zawsze będzie warto popodziwiać niektóre ujęcia. :) Edytowane 13 Listopad 2011 przez n-pigeon
CzAk1 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Ja ostatnio Conana oglądałem...tego nowego. Gorsze na pewno nie będzie...nie ma szans, by było gorsze :D A Charlize-zła-królowa-Theron robi póki co spoko wrażenie... Co do obsady, to faktycznie na innych serwisach tez się ludzie obawiają, że może być ciężko. Ja mam nadzieję, że na początku pojawi się theatrical trailer i będzie coś więcej można się dowiedzieć.
Nowi Napisano 20 Maj 2012 Napisano 20 Maj 2012 Ma Moc ;) a już niedługo w kinach ... :) http://www.youtube.com/watch?v=ROtBbOcdFxo&feature=branded
Rekomendowane odpowiedzi