Kalberos Napisano 27 Październik 2015 Autor Share Napisano 27 Październik 2015 Luz , nie wkurzaj się szkoda zdrowia na takie szity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Październik 2015 Share Napisano 27 Październik 2015 Podoba sie ta kompozycja na koncu z kaskiem i kolory w tej ze smokiem. Ale ci piraci to mam wrazenie mocno nieudani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 27 Październik 2015 Share Napisano 27 Październik 2015 piraci mocno nie udani ? mam zupełnie odwrotne wrażenie,co prawda ilustracja jest mniej wykończona niż reszta ostatniej wrzuty, ale to nie świadczy o tym że jest nie udana, piraci są bardzo udani, jeśli się mylę to proszę niech ktoś powie czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Październik 2015 Share Napisano 27 Październik 2015 No slaba anatomia i brak wyczucia bryly mszcza sie w kompozycjach gdzie trzeba wszystko wyrysowac swiatlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 27 Październik 2015 Share Napisano 27 Październik 2015 no rzeczywiście te koślawe dłonie na pierwszym planie rażą w oczy, nogi piratów za bardzo może się zlewają z mgłą ? ale przyznasz olaf że odbiór tej pracy jest bardzo przyjemny jak się ją małą ogląda ? może by to dalej pocisnąć ? lepiej wykończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Październik 2015 Share Napisano 27 Październik 2015 Jak nie ma dobrej znajomosci bryly to swiatla rozkladaja sie przypadkowo i widac ze nie ma tam za bardzo warsztatu wiec wykanczanie tego niewiele zmieni. To samo z anatomia - calych postaci, ogolnie w kazdej pracy. Ale odbior jest przyjemny, bo jest ciemno i sa swiatla. mojej mamie by sie podobalo gdyby bylo wiecej fioletowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 27 Październik 2015 Autor Share Napisano 27 Październik 2015 dokładnie, dlatego tez nazywałem to szitami ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 27 Październik 2015 Share Napisano 27 Październik 2015 o panie, Artifex xd To z mieczem i ostatnia kompo bardzo ladnie, tylko plasko z renderingiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 27 Październik 2015 Autor Share Napisano 27 Październik 2015 ok to już wszystko wiem ^^ to pozostało teraz hmmm.. klata, bicek, browar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Bry coś od tego co nie umi rysować Miałem przyjemność pobazgrać do karcianki " Immortal" wiecej info tutaj :www.game-o-gami.com Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 13 Kwiecień 2016 Share Napisano 13 Kwiecień 2016 jak zwykle świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 13 Kwiecień 2016 Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Front :) Trzy pierwsze bomba! A te ilustracje do karcianki mają swój klimacik czuć ten mrok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2016 dzięki chłopy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Fragment pracy ktorą zrobiłem na aukcje charytatywna "Dobre Piksele" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Podziel się brushami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Panie to paint i myszka niesamowite brushe ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Na fronta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 popieram motyla na fronta ! świetna paleta koloru ten różowy przy tych białych chmurkach jest niesamowicie wtopiony, a to słoneczko z minką jest wręcz rewelacyjne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Będzie front. Jedna z lepszych prac w historii maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Troche to dziwne że jak człowiek wrzuca zajebiste prace to jest zero komentarzy. a jak człowiek wrzuci gówno totalne to jest pierdyliard komentarzy. nic dziwnego że celebrytami zostają często ludzie którzy nie są zbyt inteligetni tylko po porstu mocno głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Troche to dziwne że jak człowiek wrzuca zajebiste prace to jest zero komentarzy. a jak człowiek wrzuci gówno totalne to jest pierdyliard komentarzy. nic dziwnego że celebrytami zostają często ludzie którzy nie są zbyt inteligetni tylko po porstu mocno głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 widzę że chyba nie zrozumiałeś metafory tego postu. Tak wiem że ta praca to żart. bo rozmawiam prawie codziennie na skype z kalberem. i tak wiem że te posty to żart. tylko właśnie chodzi oto że na tym forum są zajebiste prace które nie mają ani jednego komentarza. A wszelakie gówna. lub takie żarty jak np ten. mają komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucyfer Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 widzę że chyba nie zrozumiałeś metafory tego postu. Tak wiem że ta praca to żart. bo rozmawiam prawie codziennie na skype z kalberem. i tak wiem że te posty to żart. tylko właśnie chodzi oto że na tym forum są zajebiste prace które nie mają ani jednego komentarza. A wszelakie gówna. lub takie żarty jak np ten. mają komentarze. słaba metafora jak praca jest słaba to się wytyka błędy, a jak praca jest ekstra to nie ma do czego się przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Maciek ma dużo racji. Da się zauważyć że jesteśmy świetni w wytykaniu błędów a nie umiemy chwalić. Kiedyś sam potwornie narzekałem na pustosłowie postów "awesome!!!" Ale dziś zauważam że i one są bardzo potrzebne. Teraz żeby wątek zrobił "wow" trzeba mie trolla w postaci Nordea czy dziadka 3d. Smuteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 normalnie jak dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 16 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Maciek i Bigu mają racje, ale już spokój szkoda ludzie waszych nerwów, zaraz to przerodzi się w burzę a po co ?? Trochę śmiechu i humoru tutaj nie zaszkodzi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 e to mam leciec po ten popcorn czy nie ;)? co do ostatniej pracy - pytalam kalbera i twierdzi ze w paincie myszka zrobiona. i to nie ta wacomowska myszka. ma chlop skilla :~). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Kwiecień 2016 Share Napisano 16 Kwiecień 2016 W przedostatniej wrzucie kilka calkiem udanych, kilka troche budzetowych ale super ze teczka rosnie, cos tam znosnego zawsze da sie wybrac posmiertnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 18 Kwiecień 2016 Share Napisano 18 Kwiecień 2016 W końcu widać Kalber, że masz potencjał xD A tak serio, to dajesz radę, fajny pomysł z tymi cierniami na wierzchowcu w jednej z ilustracji do immortal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 18 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2016 No dzięki dzięki, staram się :D muszę jeszcze więcej pracować niż dotychczas !! Prosto z pieca taka szybka ilustracyjka, mój kochany Beskid Żywiecki, droga po której kiedyś śmigałem traktorem :D i ukochany Wiesiek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 19 Kwiecień 2016 Share Napisano 19 Kwiecień 2016 a tak z ciekawości, jak ludzie robią tyle fanartów witchera to czemu nikomu nie przyszło do głowy, żeby zaprojektować "swojego wiedźmina" z jakiejś innej szkoły ? :P Zrobiłoby się ciekawiej. Tak samo ciągle go pokazują na kasztanowym koniu, tak jak to było w materiałach marketingowych, a przecież Geralt każdego konia nazywał "Płotką" i te konie mogły być totalnie różne :D Czepiam sie troche bo wszyscy robią to samo i jest to troche monotonne. (obrazek sam w sobie jest fajny xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2016 U mnie Geralt to Żebrowski dlatego też płotka kasztanowa:D no ale czaje o co chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 3 Maj 2016 Autor Share Napisano 3 Maj 2016 Praca którą wykonałem dla Dobrych Pikseli, nie było łatwo w tej kolorystyce ale jakoś dałem rady Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 4 Maj 2016 Share Napisano 4 Maj 2016 Się dzieciakowi zęby popsują:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Maj 2016 Autor Share Napisano 4 Maj 2016 To odrosną mu nowe :D przecież to mleczaki, pierwsze zęby u dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 4 Maj 2016 Share Napisano 4 Maj 2016 ale slodko *.* zeby zebami, tak jak piszesz, mleczaki wiec mala strata. gorzej z ryzykiem cukrzycy i otyloscia ;) a praca gruba! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 5 Maj 2016 Autor Share Napisano 5 Maj 2016 No dzieki Betty, zobaczymy czy sie to komuś tam w Wawce spodoba A tutaj coś innego uwaga CYCKI !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Maj 2016 Share Napisano 5 Maj 2016 trochę ma zbyt wysoką czaszkę, chyba, że nasunęła maskę przeciwgazową na czoło, jak niektórzy robią z okularami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 7 Maj 2016 Autor Share Napisano 7 Maj 2016 tak to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 9 Maj 2016 Autor Share Napisano 9 Maj 2016 cos nowego i innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Maj 2016 Autor Share Napisano 12 Maj 2016 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2016 (edytowane) nowe szybkie maluny https://www.artstation.com/artwork/WgDVD Edytowane 13 Czerwiec 2016 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawomirWolicki Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Pani mi niepodeszła, ale za to Czarodziej bardzo, a postać rodem z Gantza bardziej niż bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 15 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Dzięki Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 6 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2016 (edytowane) Hejka, mały update Parę spedów na czelendż trzydziestodniowy. Na każdego z nich, przypada jedna godzina samochody, bedzie wiecej pojazdów i takie kreseczki Pozdro Edytowane 7 Wrzesień 2016 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Antosiewicz Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Widziałam już wcześniej na fb wszystkie prace więc powiem tylko, że zazdroszczę wytrwałości i konsekwencji w codziennych ćwiczeniach. Ponieważ ja dopiero się uczę, to trudno wymyśleć jakąś konstruktywną krytykę. Enviro mają mroczny klimat, trudno natomiast osiągnąć precyzję w godzinę. Bardzo mi się podoba, ze czuć przestrzeń w tych widoczkach. Obejrzałam 1 stronę teczki (trzebaby całość, ale widziałam już na artstation imponujące portfolio) no i ciekawie przedstawia się postęp. Najbardziej w sumie spodobały mi się ostatnie koncepty tej kobiety, dlatego że jest czysta, precyzyjna kreska, z Thorgalem mi się kojarzy albo ze starymi komiksami. Wogóle te czarno białe koncepty są rewelacyjne, minimalizm a jednocześnie konkret. Jeszcze jedna Twoja praca mi się bardzo spodobała czarno biała z samochodami z dynamiczną kompozycją. Moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam te widoczki to że mają klimat Zabrockiego. Ogólnie jak dla mnie WOW. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazikowy Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Nie lubię pisać takich postów :/ Wszystko świetne, nie ma się zbytnio gdzie człowiek dopieprzyć. fajnie już panujesz nad kreską, widać to w postaciach. Co do envo, to to z refek malowane albo inspirowane? Mega klimatyczne. A auta to tak w centrum zainteresowań czy jakieś zlecenie? Pytam bo wcześniej za dużo ich nie malowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zurluk Napisano 12 Wrzesień 2016 Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Jak bardzo pomagają takie godzinne ćwiczenia? dołączam się do przedmówcy czy malowane z refek, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Wrzesień 2016 Share Napisano 12 Wrzesień 2016 na pewno wszystko nabiera wartości produkcyjnych, dobry postęp jeżeli chodzi o komercję. Zastanawia mnie kiedy graficy wyrosną z chłopięcej fascynacji 6-cio pakami. Ani to wygodne ani praktyczne ani zdrowe, by mieć tak niską tkankę tłuszczową. Szczególnie u wojownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 16 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Agnieszka dziekuje za dobre słowo ! Kazikowy Idea tego wszystkiego jest taka. Wymyślam sobie jakaś kompozycje, staram sobie ja opisać w jedynym zdaniu, następnie oglądam zdjęcia podobnych scenerii i na podstawie tych informacji staram się stworzyć coś ciekawego mając na to godzinkę czasu wolnego. olaf Te sześciopaki były zamierzone, w sumie to były takie luźne ćwiczenia. Tak czy siak staram się żeby wszystko co raz lepiej to wyglądało i ten mój sajgon w praca jakoś uspokoić. Żeby post nie był pusty wrzucam kolejne speedy, niestety musiałem parę dni wolnego zrobic bo jednak nie jestem niezniszczalnym cyborgiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi