ramalooke Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 Twoje prace ołówkowe to życie, kto ich nie oglądał ten nigdy nie żył ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattMar Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 Jakiej gramatury jest ten papier w szkicowniku :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacOG Napisano 1 Kwiecień 2013 Share Napisano 1 Kwiecień 2013 saharaam Ciekawy portret, czyste linie, od strony czysto technicznej nie ma się do czego przyczepić. Chociaż dla mnie nad jego prawym łukiem jest nieco za dużo cienia, twarz wygląda trochę "matowo" brakuje tej "tłustej skóry" z reklam. Świetne dłonie, mogłabyś wrzucić więcej takich prac, są naprawdę budujące i cenne. Postać stojąca w wodzie, miazga, klimat, nie wiem co znaczą te dwie kreski wychodzące zza głowy. Kolejna praca. SUPER LASKA! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 2 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2013 @Kalberos, @kamesanin, @ramalooke nie no chlopaki dajcie spokoj : o Ja sie nigdy olowkami za bardzo nie bawilam, nie znam sie na tym totalnie~ Moje CG jest zazdrosne ;) Moze zaczne rysowac czesciej to wtedy beda olowki. @MattMar 70g :) @MacOG Dzieki, postaram sie! ------ Okej no to porzadniejsza wrzutka. Spidziory, ilustracyjki, thumbnaile bez wiekszego ladu i skladu, raczej zeby zanotowac pomysl na pozniej niz cokolwiek innego. Perspektywa poleguje gdzieniegdzie, ale nie moglam nad tym spedzic ani chwili dluzej, wiec zostawilam tak :) Niektore powstaly przy Fusowych akcjach rysowniczych. Teksturka gratis Bardziej wykonczone babeczki: Fanart co prawda, ale panowie dupecka nie pogardza :> Chcialam porysowac miesnie plecow, ale jakos tak nie moglam bez kolorow, kilka godzin pozniej mialam juz to~ A to mialo byc muzyczne w miare. Najpierw superszybkie concepty coby wiedziec mniej wiecej kak to ma wygladac. I jazda z tym koksem. Chcialam cos na ksztalt fantasy femme z dramatycznym oswietleniem, catchy pozę, cala reszta sie dorysowała wokół tego. Niestety pozniej musialam ja troche bardziej 'ubrać'. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 było nie ubierać tej ostatniej a ta fanartowa to już zamieszała raz pojawiając się w czelendżu więc tu pewnie też pozamiata :). jedyne do czego się przyczepię to teksturka mogłaby być bardziej bump mapping :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 fajne to ostatnie :>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramalooke Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 moim zdaniem, stanik zniweczył całkowicie niezwykły potencjał jaki ma ta praca ;] a tak poważnie to podoba mi się bardzo ;3 kompozycyjnie przypomina mi troche prace rossbacha (czy jak tam się pisze jego nazwisko ;p). skrót perspektywiczny na obrazku z wonder woman - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Rossbach by jej nie ubrał :P Jaram się ostatnią pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2013 nie zebym sie porownywala do Rossbacha, ale ja tez bym jej nie ubrala, gdybym miala wybor :) Mialam mieszane odczucia, takie tricky pozy są albo porażką albo sukcesem, więc cieszę się, że się podoba. @grass : popracuję nad bump mappingiem następnym razem, w sumie jeszcze nie do końca wiem jak to zrobić ale od czego jest metoda prób i błędów :) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 te widoczki są przewyj....:] się wpatruje i wpatruje i napatrzeć nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 myslalem ze cos skomentuję z technicznej strony ... ale nie, za cienki jestem... :P :P swietne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 3 Kwiecień 2013 Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Ostatnie, zajawka, uprościł bym trochę nos dla urody, ale nie wtrącam się :P Szkoda, że nie mogłaś zostawić taśmy na sutkach :) Koncept, git. Praca z Wonder Woman pewnie teeeż by mi się podobała, gdyby nie była to Wonder Woman :) gardzę Wonder Woman :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 (edytowane) @emenems @kamesanin : dzieki ;] @n-pigeon : no tak, nie spodziewalabym sie czegos innego po kims ze Starfire w ikonce ;) Ale w sumie chyba tez wole Starfire... Nieopublikowana grafika z nieopublikowanego komiksu. Moze bedzie kiedys kolor. Troche faili, ale na tamta chwile nie mialo to znaczenia. Jesli sie za to znowu zabiore to poprawie. ...zapisalam sie na lekcje rysunku \o/ Trzeba cos ze soba zrobic. Edytowane 7 Kwiecień 2013 przez saharaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 (edytowane) @emenems @kamesanin : dzieki ;] @n-pigeon : no tak, nie spodziewalabym sie czegos innego po kims ze Starfire w ikonce ;) Ale w sumie chyba tez wole Starfire... Nieopublikowana grafika z nieopublikowanego komiksu. Moze bedzie kiedys kolor. Troche faili, ale na tamta chwile nie mialo to znaczenia. Jesli sie za to znowu zabiore to poprawie. ...zapisalam sie na lekcje rysunku \o/ Trzeba cos ze soba zrobic. Edytowane 7 Kwiecień 2013 przez saharaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 ...zapisalam sie na lekcje rysunku \o/ Trzeba cos ze soba zrobic. ou, a znalazłaś coś ciekawego w Krakowie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 ...zapisalam sie na lekcje rysunku \o/ Trzeba cos ze soba zrobic. ou, a znalazłaś coś ciekawego w Krakowie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Dobra, mocna kreska. Kask bardziej malowniczy niż praktyczny, ale grunt, ze przykuwa wzrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Dobra, mocna kreska. Kask bardziej malowniczy niż praktyczny, ale grunt, ze przykuwa wzrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 @motyl Hm, nawet nie wiem jak Ci to mam wyjasnic. Kolezanka z ASP mnie zaciagnela do takiej jednej kamienicy na starym miescie, gdzie przemila starsza pani uczy rysowac/skladac teczke pod ASP ;3; Niestety powiedziala mi, ze niczego mnie juz nie nauczy, ale nie dalam sie wywalic. Z kolei Pumax mi podsuwala to: http://rysuj.com.pl/ wyglada fajnie :) @karola-j i tak mialo byc :) to nawet nie jest kask, tylko takie urzadzenie, ktore grzebie w mozgu. Przedstawione w ciut bardziej malowniczy sposob..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 @motyl Hm, nawet nie wiem jak Ci to mam wyjasnic. Kolezanka z ASP mnie zaciagnela do takiej jednej kamienicy na starym miescie, gdzie przemila starsza pani uczy rysowac/skladac teczke pod ASP ;3; Niestety powiedziala mi, ze niczego mnie juz nie nauczy, ale nie dalam sie wywalic. Z kolei Pumax mi podsuwala to: http://rysuj.com.pl/ wyglada fajnie :) @karola-j i tak mialo byc :) to nawet nie jest kask, tylko takie urzadzenie, ktore grzebie w mozgu. Przedstawione w ciut bardziej malowniczy sposob..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Też szukam czegoś w Krakowie żeby się poduczyć. Jakby ktoś coś wiedział i polecał to też chętnie skorzystam. Chociaż patrząc na arty w tej teczce to ja poziomem jestem tutaj zdecydowanie w tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Też szukam czegoś w Krakowie żeby się poduczyć. Jakby ktoś coś wiedział i polecał to też chętnie skorzystam. Chociaż patrząc na arty w tej teczce to ja poziomem jestem tutaj zdecydowanie w tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Prosze oto mapka wiekszosci wartych uwagi miejsc na nauke, oczywiscie wschod rzadzi sie swoimi prawami i go tam nie ma, bo jak wiadomo zachod zawsze " Nie haroszy" :P http://www.artrenewal.org/pages/ateliermap.php Jesli masz srodki i nie boisz sie sprobowac za granica, to nie znajdziesz w Polsce chodz w polowie tak dobrych odpowiednikow. W Rosji, godna uwagi i jedna z najlepszych na swiecie jest Akademia Repina w Sankt Petersburgu, ale trzeba znac rosyjski, albo szybko sie go nauczyc, bo wykladowcy Don't speak english. ~~ (Pomimo angielskiej rekrutacyjnej strony dla obcokrajowcow,( give us your money and do it our way! wee! :D )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Prosze oto mapka wiekszosci wartych uwagi miejsc na nauke, oczywiscie wschod rzadzi sie swoimi prawami i go tam nie ma, bo jak wiadomo zachod zawsze " Nie haroszy" :P http://www.artrenewal.org/pages/ateliermap.php Jesli masz srodki i nie boisz sie sprobowac za granica, to nie znajdziesz w Polsce chodz w polowie tak dobrych odpowiednikow. W Rosji, godna uwagi i jedna z najlepszych na swiecie jest Akademia Repina w Sankt Petersburgu, ale trzeba znac rosyjski, albo szybko sie go nauczyc, bo wykladowcy Don't speak english. ~~ (Pomimo angielskiej rekrutacyjnej strony dla obcokrajowcow,( give us your money and do it our way! wee! :D )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 8 Kwiecień 2013 Share Napisano 8 Kwiecień 2013 Ja się wybieram na to rysuj.com.pl, tak jak wspomniała saharaam, w tym miesiącu jakoś :) Tyle,że ja stawiam głównie na cenę i wygodę dojazdu\godzin pracy - po prostu chce sama poćwiczyć i przeanalizować sprawę + niewielka pomoc prowadzącego w pewnych zagadnieniach więc wybredna nie będę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2013 @ICE: Ja tylko chce sie zmusic to rysowania wiecej lapa, zlapac wyczucie, ogarnac wiekszy canvas, niby to moge zrobic sama, ale z tym 'moge zrobic sama' juz wiem jak wychodzi ;) Farby i rzezba mnie fascynuja. Zagraniczne akademie rozwazalam jakies 4-5 lat temu, nie zdecydowalam sie, juz na to za pozno. W pracy codziennie ucze sie tyle co zadna szkola by mnie nie nauczyla. Edit: ale dzieki za propozycje, pewnie znajda sie zainteresowani :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramalooke Napisano 28 Kwiecień 2013 Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Mam ochotę ożenić się z Twoimi liniami i mieć z nimi mnóstwo małych kreseczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 16 Maj 2013 Autor Share Napisano 16 Maj 2013 @ramalooke to kiedy slub :D Kurcze, chochoły mi się tu przewijają, bo a) brak czasu b) brak czasu, że aż nie wiem od czego zacząć, gdybym miała tu coś teraz wrzucić, złapmy więc najbliższy szkicownik i otwórzmy na randomowej stronie, o. I dodajmy trochę randomu z pulpitu: Z newsów, wystąpię w EXPOSE 11, więc chyba robię coś dobrze. Pozbieram jakiś sensowny post jak wrócę z MCM london expo. Czirs! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 16 Maj 2013 Share Napisano 16 Maj 2013 Przywieź trochę tych exposów i rozdaj fanom :D jakby co stoję zaraz pod sceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 16 Maj 2013 Share Napisano 16 Maj 2013 jestem od dzisiaj fanem Twoich prac, nie wiem tylko dlaczego wcześniej nie widziałem tej teczki :O Piękne te prace, poziom światowy. Jak uzbieram kasę to chyba zamiast numeru ósmego kupię sobie jedenastkę expose :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 30 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Tak sie tu zakurzylo ze az nie moglam teczki znalezc. W ferworze porzadkow zalaly mnie stare smiecie, a ze akurat pracowalam nad nowym... (tak to ta sama, erm, postac. Do tej pory zastanawia mnie, dlaczego nikt cztery lata temu mi nie wyrwal tabletu z reki i nie wyrzucil z wrzaskiem przez okno... 100% zajebistości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 30 Czerwiec 2013 Share Napisano 30 Czerwiec 2013 (edytowane) mogę teraz zabrać ten tablet i sprzedać będzie na browar ;) , fajne trampki tak z innej beczki to ciekawe dlaczego ta teczka ma tylko 4 gwiazdki Edytowane 30 Czerwiec 2013 przez grass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 30 Czerwiec 2013 Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Jest troche obojnakowo... Nie mogę dociec jakiej płci jest ta postać. Ta z prawej oczywiście lepsza, ale w 2009 też tragedii nie było! Dobrze, że tabletu nie zabrali, musieli dostrzec potencjał ;] Też nie kumam kto gwiazdkę podjebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 30 Czerwiec 2013 Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Też nie kumam kto gwiazdkę podjebał. Chyba nadrobiłem, te niedopatrzenie ;) A prace bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 Nie wiem czemu ale w pierwszej chwili widząc jedynie twarz postaci z 2013 pomyślałam że rysujesz swój autoportret :) Ta postać z 2009 też nie taka zła przecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianskrobol Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 No nie taka zła ale progress jest na kosmicznym levelu. Zajebiste prace, gratuluje i zazdroszcze skilla. Ide nadrabiac z powrotem do mojego ciemnego kąta ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2013 O bosz, pięć gwiazdek ;_; No dzięki wielkie, naprawdę nie wiem na jakiej podstawie to przyznane, bo nie mam nic szczególnego tutaj do pokazania, ale miło bardzo! Jest troche obojnakowo... Nie mogę dociec jakiej płci jest ta postać. Naprawdę, EC? Ciemne rzęsy i już się gubisz? ;) Jk, jk, dokładnie wiem, dlaczego takie wrażenie, ale bear with me, ta postać dokładnie tak wygląda w mojej głowie (sic)... następne będą mniej kontrowersyjne :) Nie wiem czemu ale w pierwszej chwili widząc jedynie twarz postaci z 2013 pomyślałam że rysujesz swój autoportret :) Ta postać z 2009 też nie taka zła przecie :D PUMAX. nie wiem z kim Ty pracowałaś, ale ja nie mam takich ust!!!! Nad brwiami pracuję, ale też mi jeszcze sporo brakuje. Czapka... check, katana... check, trampki... check... Dzięki wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 1 Lipiec 2013 Share Napisano 1 Lipiec 2013 PUMAX. nie wiem z kim Ty pracowałaś, ale ja nie mam takich ust!!!! Hehe no może faktycznie. :D Z drugiej strony ustom się nigdy nie przyglądałam xD A 5 gwiazdek zasłużone! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciputek Napisano 2 Lipiec 2013 Share Napisano 2 Lipiec 2013 Wow, Saharaam, Ty też tutaj? Trochę głupio udzielać się w wątku dla samej wazeliny, ale wymiatasz :) Fajnie móc sobie popodglądać Twoje zmagania sprzed czterech lat. I w ogóle mnóstwo prac, których nie widziałam wcześniej. Idę zagłębić się w poprzednie strony wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2013 (edytowane) @Kiciputek :) Ano tak mnie jakoś przywiało :) Chyba nie było dużo oglądania, ta teczka ssie jeśli chodzi o updejty... oh well. Na konkurs Tlou fanart... Projekt Death Priest dla Locwork do We Are Darkness Jedna z pierwszych rzeczy jaką zrobiłam w Artifex Mundi: I jedna z najnowszych: Facesheet pod postać do nowego projektu, dla beki dodałam twarze paru kolegów ;) Projekt postaci dla koleżanki: Coś na odmóżdżenie :) Następny post będzie lepszy! Pzdr i dzięki za odwiedziny~~ :) Edytowane 17 Wrzesień 2013 przez saharaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 fajne rzeczy fajne :>>> szczególnie ostatnie mi się podoba. pozytywnie kojarzy mi się z Disneyowskim tarzanem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SammaeL Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Świetna sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Trzecia i ostatnia praca są super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nlmda Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Jestem wielką fanką Twoich prac, wrzucaj więcej. Ale tak żeby nie było za dużo tego cukru to muszę przyznać, że czarno-biała wersja fanartu do TLOU bardziej mi podeszła. Miała taki fajny, niepokojący klimat, współgrający z wyrazem twarzy dziewczęcia, a w tej ostatecznej wersji to kolorystycznie wyszło trochę jak niedzielny piknik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 19 Wrzesień 2013 Share Napisano 19 Wrzesień 2013 Pana nr 10 dobrze poznaję :D Kolorystycznie jak dla mnie smoczysko nr1 : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 20 Wrzesień 2013 Share Napisano 20 Wrzesień 2013 zajebiaszczy Eskimos na niedźwiedziu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefas Napisano 10 Październik 2013 Share Napisano 10 Październik 2013 Cześć. Przeczytałem post "Progress for dummies" na twoim blogu. Miejscami bardzo brutalny, miejscami boli, ale czasami człowiek potrzebuje czegoś takiego. Dziękuje. Przy okazji: niesamowite prace, ale pewnie o tym dobrze wiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
88grzes Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Fajna krecha ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4q Napisano 11 Październik 2013 Share Napisano 11 Październik 2013 Eskimos ma bardzo fajny styl! Zresztą ta " jedna z pierwszych prac dla Artifex..." też daje rade :) naprawdę, fajnie i delikatnie namalowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 13 Październik 2013 Autor Share Napisano 13 Październik 2013 (edytowane) @telthona Dzieki wielkie :) No Tarzan to super animacja, to chyba dobry znak! @Sammael @Bombadil Dziękuję! @nlmda Dzięki wielkie za komentarz, coś w tym jest. Przegięłam z kolorem, choć starałam się, żeby było blisko oryginalnej gamie... cóż, nie wyszło, next time! *shakefist* @pumax - Pana nr 10 poznajesz? Kurde, myślałam, że jestem oryginalna ;) Tylko raz narysowałam gościa i to z bani. @kamesanin Moja siostra rzuciła, żebym narysowała eskimosa na niedźwiedziu, kiedy nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić... ale chyba nie o to jej chodziło :D @Kefas Czasami mnie chyta jakaś taka brutalna nostalgia to piszę takie rzeczy ;) Fajnie, że ktoś czyta, a nawet docenia. Dzięki wielkie! @88grzes @j4q Dzieki!! ;) ---------- Mikrobump, bo nic nie moge wykonczyc ostatnio... Postać z komiksu 'Bler' autorstwa Rafała Szłapy, z którym mam ogromny zaszczyt pracować. linka do bloga: http://bler.szlapa.com Dzieki za odwiedziny :) Edytowane 13 Październik 2013 przez saharaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi