Quentin Napisano 24 Październik 2012 Autor Napisano 24 Październik 2012 Dzięki wszystkim. Później odpowiem na pytania bo pisze teraz z tel. Maksym- to jakaś aluzja? Co w tym dziwnego że założyłem konto mając 12 lat? Jakbyś przeczytał poprzednie posty to byś wiedział że zacząłem mając 7 lat. Zresztą nie musze Wam niczego udowadniać. Jak nie wierzycie to Wasza sprawa.
ptaszek Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 tak przy okazji :) pokaz mlody swoje portfolio :] ciekaw jestem co tam wydlubales w tym swoim krotkim zyciu :)
dziadek3D Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 nie ważne ile ma lat autor... ważne ile mają lat Ci co wstawili to na fronta.....:)))))))). .... mamy taką rzeczywistość jaką sobie wykreowaliśmy....!!!!
Sebazx6r Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Ma silne rzemiosło, a niektórzy głupio mądrą gatkę. Nie zawsze mądrość idzie w parze z wiekiem. Już nie raz poznałem osoby, kóre próbowały dziwnym gadaniem imitować inteligencje. Świetna praca naprawdę masz talent, upór. Jaki renderer?
Traitor Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Dziadku, wklejanie swoich prac do czyjegos watku jest zdecydowanie nie na miejscu.
dziadek3D Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 @Traitor... jak będę miał wystawę możesz przyjść i dowiesić swoją pracę.... jak mi tego brakuje, żeby być razem a nie osobno....!!!
Quentin Napisano 24 Październik 2012 Autor Napisano 24 Październik 2012 blukazs - dzięki, chyba rzeczywiście popróbuję coś z tym mocapem ipisoft. :) Użyte programy wymieniłem w pierwszym poście. :) Do renderingu Advanced render - internal w cinemie 4D. Sebazx6r - spróbuję zrobić jakiś making of i tam wrzucę czyste rendery. ;)
adek Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Proszę zakończyć te offy o Dziadku3D. I Dziadku3D: Ty tez juz przestań powtarzać w kółko jedno i to samo. Autor chyba zrozumiał, ale też chce usłyszeć innych. Pracę zamieściłeś w osobym watku to dobrze. Quentin: No gratuluję ukończenia. Faktycznie wiek o ile prawidziwy robi wrażenie. Nie miej za złe ludziom, że nie wierzą bo faktycznie mało jest osób z takim poziomiem w tym wieku. Ale też nie spoczywaj na laurach i pracuj nad kolejnymi rzeczami. Jest dobrze, myślę, że zyskałeś spore grono, które będzie teraz obswerować co tam ciekawego za jakiś czas pokażesz.
WWWoj Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 mało jest osób z takim poziomiem w tym wieku. Można to stwierdzenie odnieść równie dobrze do dziadka ;) Quentin: Dziadek jaki jest każdy widzi, ale radzi dobrze. Mając takie umiejętności jakie już posiadasz zastanów się może przy następnym projekcie, czy warto je inwestować w film naśladujący inne filmy o odgrzewanym po raz kolejny kotlecie. Na mnie przykładowo niestety nie działają już nawet wysokobudżetowe trailery o Assasynie. Wygląda mi to trochę tak, że napisałeś o wieku i czasie pracy nad filmem, żeby podreperować se trochę ego (nic w tym złego), bo w film włożyłeś sporo pracy, a nie wygrałeś w konkursie, ale może to i lepiej dla Ciebie ;) Przy okazji na mnie wiek nie robi wrażenia, jak sam pisałeś zajmujesz się tym już długo, przy czym młody umysł szybko się uczy to są efekty. Ciekawszym byłoby pewnie gdybyś w tak młodym wieku miał coś do powiedzenia w swojej animacji. Z wielka mocą wielka odpowiedzialność man ;) Ciekaw jestem twoich kolejnych prac. Przy okazji jestem hipokrytą bo sam na codzień pracuję przy odgrzewaniu kotletów, i trupów z szafy ;D, ale cóż... złości mnie to już trochę.
Sebazx6r Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Przeciez praca robiona na konkurs Assasina wiec nie rozumiem?
WWWoj Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Na konkurs Assasina 3 ;p No i spoko DOBRA ROBOTA, konkurs jak konkurs, po prostu chyba sama tematyka mi nie podchodzi i mam marudny nastrój. Do tego frustruje mnie perspektywa klepania w kółko w pracy tego samego, przez najbliższe parę lat, bo pierwszy tytuł się sprzedał, ale cóż taki świat.
michax56 Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 Jakość pracy wgniata. Gratuluje ukończenia!
olaf Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 Do tego frustruje mnie perspektywa klepania w kółko w pracy tego samego Dobrze, ze właściciel cukierni w jakiej kupuję pączki ma inne zdanie. Oczywiście jest dla Was nikim, bo mój dziadek jadł takie same jak był młody ale ma świetne wyroby i jego pączki przeżyły nie jedną oświeconą ideę.
yarosh Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 ale pączki można zjeść ;], oftp sorki
tr3buh Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Na konkurs Assasina 3 ;p Do tego frustruje mnie perspektywa klepania w kółko w pracy tego samego, przez najbliższe parę lat, bo pierwszy tytuł się sprzedał, ale cóż taki świat. niestety ale Assassin zamienia sie w tasiemca jak COD który będzie wychodził co rok, z tego powodu ten tytuł już mi serdecznie zbrzydł ( kiedyś nawet lubiłem ) wolę nastawienie Rockstara ich GTA sprzedaje się 3 razy więcej niż Assassiny i lepiej niż CODy ale wydają tą grę co kilka lat żeby była dopracowana na tip-top i w każdej części jest dużo zmian To tyle jeżeli chodzi o moje kilka offtopowych groszy A wiek jak wiek i tak każdy sie zestarzeje a później kopnie w kalendarz tak więc bardziej skupcie się na samej pracy która jest niezła przy okazji ;P Edytowane 29 Październik 2012 przez tr3buh
dziadek3D Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 ....trawa to już nie tamta trawa, krowa to już nie krowa, więc mleko z niej to już nie mleko, masła więc także być nie może.... i dlatego pączki mimo najszczerszej chęci już pączkami nie są.... ale nie ma się co martwić... baton popity napojem energetyzującym daje większego powera (tak piszą)... i co najważniejsze jest zdrowy bo bez bakterii no i bije pączka na głowę opakowaniem....:)))... dzięki projektowaniu którego graficy mogą zjeść prawie-pączka....:)))))))))) .... tak też ma się Assassian do Winetou....którego autor stworzył w wiezieniu, a w Polsce w 1951 roku postać została usunięta z bibliotek bo była za mało czerwona.....:))))))
WWWoj Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 Dobrze, ze właściciel cukierni w jakiej kupuję pączki ma inne zdanie. Oczywiście jest dla Was nikim, bo mój dziadek jadł takie same jak był młody ale ma świetne wyroby i jego pączki przeżyły nie jedną oświeconą ideę. No świetne porównanie, filmy są jak pączki i jeden dobry przepis właściwie wystarcza :) I poco to emocjonalne nacechowanie i insynuacje, ze ktoś jest dla kogoś nikim. Też mogę użyć takiej ckliwej retoryki: Mój dziadek też przeżył nie jedną oświeconą ideę, za którą poszły masy, jak np. obóz koncentracyjny.
olaf Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 bo to dziwne, ze artyści chcą mierzyć swoją miarą rzemieślników. Nie pisałem o dziadku tylko cukierni za rogiem ale widać szybkie czytanie nie sprzyja zrozumieniu treści.
WWWoj Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) A ja pisałem o dziadku, i to nie miała być analogiczna wypowiedź, tylko analogiczne środki w wypowiedzi. Zresztą co z tego, możemy tu brnąć, że pączki przetrwały napad nazistów komunistów i kosmitów tylko po co. Przeczytałem, zrozumiałem, wyraziliśmy swoje zdanie na ten temat.. Pozdrawiam Edit: I żaden ze mnie artysta, mechanikę komputerową konstrukcji skończyłem :) Edytowane 29 Październik 2012 przez WWWoj
olaf Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 Ok, w takim razie to ja nie zrozumiałem :)
Kusanagi Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 super praca ... wedlug mnie lepsza niz praca ktora wygrala i niekotre spoty reklamowe do tej gry !!! gratulacje
pecet Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Gratuluję i podziwiam. Jeszcze wracając do pracy która wygrała, bo niektórzy pisali o tym że jest lepszej jakości itp. , może i jest ale tam nic nie ma wspólnego z animacją 3d więc ciężko to porównywać.
Rekomendowane odpowiedzi