Napisano 24 Październik 201212 l Autor Dzięki wszystkim. Później odpowiem na pytania bo pisze teraz z tel. Maksym- to jakaś aluzja? Co w tym dziwnego że założyłem konto mając 12 lat? Jakbyś przeczytał poprzednie posty to byś wiedział że zacząłem mając 7 lat. Zresztą nie musze Wam niczego udowadniać. Jak nie wierzycie to Wasza sprawa.
Napisano 24 Październik 201212 l tak przy okazji :) pokaz mlody swoje portfolio :] ciekaw jestem co tam wydlubales w tym swoim krotkim zyciu :)
Napisano 24 Październik 201212 l nie ważne ile ma lat autor... ważne ile mają lat Ci co wstawili to na fronta.....:)))))))). .... mamy taką rzeczywistość jaką sobie wykreowaliśmy....!!!!
Napisano 24 Październik 201212 l Ma silne rzemiosło, a niektórzy głupio mądrą gatkę. Nie zawsze mądrość idzie w parze z wiekiem. Już nie raz poznałem osoby, kóre próbowały dziwnym gadaniem imitować inteligencje. Świetna praca naprawdę masz talent, upór. Jaki renderer?
Napisano 24 Październik 201212 l Dziadku, wklejanie swoich prac do czyjegos watku jest zdecydowanie nie na miejscu.
Napisano 24 Październik 201212 l @Traitor... jak będę miał wystawę możesz przyjść i dowiesić swoją pracę.... jak mi tego brakuje, żeby być razem a nie osobno....!!!
Napisano 24 Październik 201212 l Autor blukazs - dzięki, chyba rzeczywiście popróbuję coś z tym mocapem ipisoft. :) Użyte programy wymieniłem w pierwszym poście. :) Do renderingu Advanced render - internal w cinemie 4D. Sebazx6r - spróbuję zrobić jakiś making of i tam wrzucę czyste rendery. ;)
Napisano 24 Październik 201212 l Proszę zakończyć te offy o Dziadku3D. I Dziadku3D: Ty tez juz przestań powtarzać w kółko jedno i to samo. Autor chyba zrozumiał, ale też chce usłyszeć innych. Pracę zamieściłeś w osobym watku to dobrze. Quentin: No gratuluję ukończenia. Faktycznie wiek o ile prawidziwy robi wrażenie. Nie miej za złe ludziom, że nie wierzą bo faktycznie mało jest osób z takim poziomiem w tym wieku. Ale też nie spoczywaj na laurach i pracuj nad kolejnymi rzeczami. Jest dobrze, myślę, że zyskałeś spore grono, które będzie teraz obswerować co tam ciekawego za jakiś czas pokażesz.
Napisano 24 Październik 201212 l mało jest osób z takim poziomiem w tym wieku. Można to stwierdzenie odnieść równie dobrze do dziadka ;) Quentin: Dziadek jaki jest każdy widzi, ale radzi dobrze. Mając takie umiejętności jakie już posiadasz zastanów się może przy następnym projekcie, czy warto je inwestować w film naśladujący inne filmy o odgrzewanym po raz kolejny kotlecie. Na mnie przykładowo niestety nie działają już nawet wysokobudżetowe trailery o Assasynie. Wygląda mi to trochę tak, że napisałeś o wieku i czasie pracy nad filmem, żeby podreperować se trochę ego (nic w tym złego), bo w film włożyłeś sporo pracy, a nie wygrałeś w konkursie, ale może to i lepiej dla Ciebie ;) Przy okazji na mnie wiek nie robi wrażenia, jak sam pisałeś zajmujesz się tym już długo, przy czym młody umysł szybko się uczy to są efekty. Ciekawszym byłoby pewnie gdybyś w tak młodym wieku miał coś do powiedzenia w swojej animacji. Z wielka mocą wielka odpowiedzialność man ;) Ciekaw jestem twoich kolejnych prac. Przy okazji jestem hipokrytą bo sam na codzień pracuję przy odgrzewaniu kotletów, i trupów z szafy ;D, ale cóż... złości mnie to już trochę.
Napisano 24 Październik 201212 l Na konkurs Assasina 3 ;p No i spoko DOBRA ROBOTA, konkurs jak konkurs, po prostu chyba sama tematyka mi nie podchodzi i mam marudny nastrój. Do tego frustruje mnie perspektywa klepania w kółko w pracy tego samego, przez najbliższe parę lat, bo pierwszy tytuł się sprzedał, ale cóż taki świat.
Napisano 29 Październik 201212 l Do tego frustruje mnie perspektywa klepania w kółko w pracy tego samego Dobrze, ze właściciel cukierni w jakiej kupuję pączki ma inne zdanie. Oczywiście jest dla Was nikim, bo mój dziadek jadł takie same jak był młody ale ma świetne wyroby i jego pączki przeżyły nie jedną oświeconą ideę.
Napisano 29 Październik 201212 l Na konkurs Assasina 3 ;p Do tego frustruje mnie perspektywa klepania w kółko w pracy tego samego, przez najbliższe parę lat, bo pierwszy tytuł się sprzedał, ale cóż taki świat. niestety ale Assassin zamienia sie w tasiemca jak COD który będzie wychodził co rok, z tego powodu ten tytuł już mi serdecznie zbrzydł ( kiedyś nawet lubiłem ) wolę nastawienie Rockstara ich GTA sprzedaje się 3 razy więcej niż Assassiny i lepiej niż CODy ale wydają tą grę co kilka lat żeby była dopracowana na tip-top i w każdej części jest dużo zmian To tyle jeżeli chodzi o moje kilka offtopowych groszy A wiek jak wiek i tak każdy sie zestarzeje a później kopnie w kalendarz tak więc bardziej skupcie się na samej pracy która jest niezła przy okazji ;P Edytowane 29 Październik 201212 l przez tr3buh
Napisano 29 Październik 201212 l ....trawa to już nie tamta trawa, krowa to już nie krowa, więc mleko z niej to już nie mleko, masła więc także być nie może.... i dlatego pączki mimo najszczerszej chęci już pączkami nie są.... ale nie ma się co martwić... baton popity napojem energetyzującym daje większego powera (tak piszą)... i co najważniejsze jest zdrowy bo bez bakterii no i bije pączka na głowę opakowaniem....:)))... dzięki projektowaniu którego graficy mogą zjeść prawie-pączka....:)))))))))) .... tak też ma się Assassian do Winetou....którego autor stworzył w wiezieniu, a w Polsce w 1951 roku postać została usunięta z bibliotek bo była za mało czerwona.....:))))))
Napisano 29 Październik 201212 l Dobrze, ze właściciel cukierni w jakiej kupuję pączki ma inne zdanie. Oczywiście jest dla Was nikim, bo mój dziadek jadł takie same jak był młody ale ma świetne wyroby i jego pączki przeżyły nie jedną oświeconą ideę. No świetne porównanie, filmy są jak pączki i jeden dobry przepis właściwie wystarcza :) I poco to emocjonalne nacechowanie i insynuacje, ze ktoś jest dla kogoś nikim. Też mogę użyć takiej ckliwej retoryki: Mój dziadek też przeżył nie jedną oświeconą ideę, za którą poszły masy, jak np. obóz koncentracyjny.
Napisano 29 Październik 201212 l bo to dziwne, ze artyści chcą mierzyć swoją miarą rzemieślników. Nie pisałem o dziadku tylko cukierni za rogiem ale widać szybkie czytanie nie sprzyja zrozumieniu treści.
Napisano 29 Październik 201212 l A ja pisałem o dziadku, i to nie miała być analogiczna wypowiedź, tylko analogiczne środki w wypowiedzi. Zresztą co z tego, możemy tu brnąć, że pączki przetrwały napad nazistów komunistów i kosmitów tylko po co. Przeczytałem, zrozumiałem, wyraziliśmy swoje zdanie na ten temat.. Pozdrawiam Edit: I żaden ze mnie artysta, mechanikę komputerową konstrukcji skończyłem :) Edytowane 29 Październik 201212 l przez WWWoj
Napisano 15 Listopad 201212 l super praca ... wedlug mnie lepsza niz praca ktora wygrala i niekotre spoty reklamowe do tej gry !!! gratulacje
Napisano 15 Listopad 201212 l Gratuluję i podziwiam. Jeszcze wracając do pracy która wygrała, bo niektórzy pisali o tym że jest lepszej jakości itp. , może i jest ale tam nic nie ma wspólnego z animacją 3d więc ciężko to porównywać.