Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No raczej profesjonalistą to nie jestem :D Dziś odpaliłem wingsa i wyszło mi coś takiego ;] Co prawda bardziej przypomina kosmite niż człowieka ale od czegoś trzeba zacząć ;p

Napisano

W ramach nauki robienia interiorów zrobiłem coś takiego dzisiaj. Nie podoba mi się ale wrzucam do speed'a. Może zrobię wersję dzienną.

housenightuh5.jpg

Napisano

Ubrałem czajniczka, ale nie wiem dlaczego nie spodobał mu się ten pomysł. Wiercił się przez cały proces szycia, równo 1 godzine... uparta bestia ;)...

czajnik1tp4.jpg

czajnik2uh9.jpg

czajnik3mj2.jpg

Napisano

Dzisiaj w pracy miałem chwilke to zainstalowałem sobie demo zbrusha :). Niestety w demie nie można save'ować, więc jak to zwykle w życiu bywa zaraz po zrobieniu print screena ... program się zawiesił! ;( zabolało. Tak więc to jest jedyny dowód na to, że model kiedykolwiek instniał, bo żadnych innych ujęć nie mam :/

Pozdrawiam

headsculpturesession01.jpg

Napisano

modeling 3min.

materiały okolo 0,5h

render czyminuty :)

wiem że długo ale chciałem się jeszcze przy okazji pobawić materiałami i GI i tak jakoś wyszło, na dodatek gi mi przepaliło render...

butelkaht0.jpg

Napisano

PAINbringer -> Super, ile to ma milionow poly? chyba gęstawo tam jest ;]

Mudbox doodle, troszke pobawiłem sie ogolna bryła ( w watku "ogolne bryły" w dziale wip zamieszczony koncept)

greenbeastmud4fun.jpg

Napisano

Pionier => hehe to było jedyne szczęście w tym nieszczęściu :)

Maczuga => Oko on ma ale na tym ujęciu być może jest słabo widoczne (te wgłębiebie to fake źrenicy).

Ta butelka to maxwellem renderowana?

Brumugun => Jedyne 0M5 (słownie: pół miliona) poligonów.

Fajny stworek tylko szkoda że jeszcze obły , detale podciągnij i będzie git.

Pozdrawiam

Napisano

OStatnio troche byłem mało aktywny jeżeli chodzi o zamieszczanie tutaj prac. Spowodowane było to między innymi problemami z kompem, maturami no i przede wszystkim brakiem weny ( czyt. chęci ;)) . Ale postanowiłem się wziąć do roboty i przypomnieć sobie conieco. Wymodelowałem "kałacha". Może nie jest to 100 % oryginału... No w każdym razie modeling : ok. 2,5 h.

Napisano

uuu fajne złoto na tym zegareczku jest :) moglbys dac skrina z ustawieniami materialu tego zlota? mi jakies takie sraczkowate wychodzi, a bardzo potrzebuje do jednej scenki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności