kubi Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Coś ta lufa cieńka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 i łoze też skopałem, ale to speed i z poprawa błędów nie wyrobiłbym sie nawet w 2 godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 taki speed pare minut pozazdoscilem RA ;) jestem supernielot ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Ładne to eN :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 pokaz siateksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 oto wire :) tam na dole po prawej to tylko moje lenistwo nie chcialo mi sie weldowac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 nielot , od kiedy siatę się z ms daje ?! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Tutaj chwila odpoczynku. moja energooszczędna która siędzisiaj przepaliła. 17min z zegarkiem w ręku z renderem włącznie( wyszukany, hehe:D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 nielot , od kiedy siatę się z ms daje ?! :P chveti jak z ms'em ja tam widze bez :D tzw z nalozonym ms'em ale siatke widac low :P to tak aby ladniej sie prezentowalo a nie jakies kanty... ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 nielot : siata jest ble :p znalazłem w niej takie wewnętrzne psie.. fuj... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 9 Listopad 2006 Share Napisano 9 Listopad 2006 i, jak sam napisales, autor leniwy, jakbys mial mapowac to by ci sie zachcialo pomeczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 pare chwil w maxie i zbrushu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 anatomicznie bardzo te żyły poprowadziłeś :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 anatomicznie bardzo te żyły poprowadziłeś :* :D:D wazne ze widac ze to zyly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 super pomysl zajefajnie wyglada extra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 około 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 georgas, czemu tak długo? modele wyglądają na proste. Nawet fajnie wyszły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 długo bo nie lubię modelować szybko, wole wolniej a dokładniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloqer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Rozumiem ze to poprawej to obudowa a gdzie przyciski, no ewentualnie klapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 raczej gdzie dziurki?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 przyciski zrobię jak sobie dziury zrobię, oczywiście poprzez texture :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Troche ponad godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Witam!! takie cos dzisiaj zrobilem pod zbrusha ma isc czyli to jest baza (ma byc z tego cos wiekszego......) :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 o lol zajefakenwpizdubiste!!!! teksturuj toffika ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Hunter: chamfera więcej :] i wtyczka jakaś taka nie wymiarowa ale jak na speed to wybaczalne Nielot: no ciekaw jestem jak w tym Zb pomażesz . baza ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 Hunter: chamfera więcej :] i wtyczka jakaś taka nie wymiarowa ale jak na speed to wybaczalne [[...] No z tym chaferem racja ... ale zmaściłem siatkę tak, że już miałem dość ... może jutro coś speedne lepiej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Takie cuś, miała być luneta , wyszło co wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 a czeeemu ja niee mam poowiaadomieeen? huter: też mam mp3 od manty multimedia :> ps chyba w tym wątku był kiedyś zamieszczony całkiem niezły model głowy w pliku web.obj niestety nie pamietam kto zrobił tą główke :/ ma ktoś jeszcze ten model? bo nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 hyhy zgadnij kto to ;> Ust nie ma bo nie umiem :) 2 główka w życiu , cartoonowa miała być. 1h-1,2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 hahaha wykapany tweety :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 buehehehe. masz piwo na zlocie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 :D:D:D rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 wyniosłem się do wątku chvetiego "render for fun" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 piksar... no to sie namodelowałeś...... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Witam!! taki speed :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 poduszka troche "chuda", ale reszta elegancko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 bo nielot jej poużywał trochę.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 chveti - ale macie paskudnego kolege:P hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 1 podejście do organiki około 40 minut + siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Powiem Ci że długo..:) Ale sam do organiki podchodziłem kilka razy a nic nie potrafię. + za chęci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Witam!! Georgas bardzo fajnie jak sie uczysz organiki to sie czasem narazie nie rpzejmuj z czasem sie wyrobi :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Kilka mebelków. Czasty to około 30-50 min na każdy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Kanapa lux, ale pozostale nieciekawe, nie wstawiaj ich do wizki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Witam!! lis co to jest to 3 od gory ?? reszta fajna :) choc poduszki w pierwszej mi sie niepodobaja :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 co to jest to 3 od gory ?? Chyba to: http://www.moroso.it/index.php?n=products&model=121&l=en Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Niewiem :) Podobno stolik a może pufa :) choc poduszki w pierwszej mi sie niepodobaja :) No mi też się niepodobają zabardzo ale mam ograniczenie :) wszystko musi się mieścić w 32k poly. ale pozostale nieciekawe, nie wstawiaj ich do wizki:) No ieciekawe. ale i tak jedne z ładniejszych z tych co robiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 kolejne podejście do organiki + siateczka jak myślicie, dobrze siatka jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 całkiem całkiem , za ostro pod oczami :) Lis - archmodels? :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Lis - archmodels? :) Nie. Nie pokazuję modeli do kolekcji na forum. :) Trzeba jeszcze trochę poczekać. Edit: Pozatym te modele to kaszanka jest. Wstydziłbym się takie coś robić na kolekcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 kolejna próba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi