arcade Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 hello Taka tam ośmiorniczka na konkurs speedów na evermotion... 1h 20 min, bez konceptu, czego teraz żałuję - miałem jakiś pomysł ale nie udało mi się zrealizować za bardzo :/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 takie tam pare minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Ipod wykonany w jakies 30 minut musze go jeszcze dopracowac i dac mu textury moze pozniej dam go do wipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 tutomash - ten "guzik" powinien byc prawie plaski, i na rowni z obudowa, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 cienie masz w tym ipodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 masz racje juz biore sie za poprawki rbilem go ze zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 5min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 ok. 2 godz. Ciągle WIP. Dodam do tego nogę ale to temat na inny wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 fajny ten bucior, czym modelowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 Xsi się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Grudzień 2006 Share Napisano 18 Grudzień 2006 But jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 głowa ni***** Afroamerykanina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Ladna, ladna. Jakoś kojarzy mi się ze Shrekiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 a mnie sie nie podoba rasizm. Ja ani nikt inny nie nazywa cię d.....m tylko dlatego, że jesteś z Ustronia. Niezależnie od użytego języka. Rozmawiajmy normalnie a każdy będzie zadowolony. ;) A definitywnie poprawiłbym oczy, bo jakiś do tyłu zaczesany jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Witam! Nigdy nie dawałem nic do speed modeling, zatem mój mały debiut (czy to sie okaże). Jest to cytryna :-). Modeling 2 h. Setup do renderingu: 1 h Rendering 3 min. I hope you like it. Wszystko modelowane listek też, jak chcecie zapodam siatkę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 pare chwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 20 Grudzień 2006 Share Napisano 20 Grudzień 2006 Georgas jak na parę chwil to nieźle zacząłeś, nie podoba mi się ten mózg na wierzchu. Lepiej ten czas było poświęcić na twarz. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Witam Taki szkic 3d na szybko bez referek , około 1 godzinki Zbrush +Modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Moj debiut w seed`ach. Pierwsza glowka w z-brush`u ok 1H. Freestyle na maxa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Matti niezła ta główka, jak na 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Ćwiczonko w całości zrobione w Zbrushu około 40 min Wymodelowane z boxa funkcją -edge loop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Matti -> głowka świetna, szkoda tylko że jakieś krzaczki wydać na ustach. zeet -> tak przeglądam sobie twoje prace, i uważam że ty masz jakieś zobaczenie na punkcje zbrusha :-] jak można tak szybko modelować!, poprostu respekt. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 FaNTOMAS-dzięki ,jak dla mnie modelowanie organiki było sporym problemem do momętu kiedy pojawił się Zbrush. Pracuję na nim około roku i ciągle ćwiczę, żeby swobodnie i bez wysiłku modelować organikę, w tej chwili staram się uzyskać w miarę dobrą topologię siatki całkowicie wykonaną w ZB . Po opanowaniu narzędzi praca z tym programem to pełen luz :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Moja prosta obudowa głośniczka od przodu ok. 10min pracy w maxie, sorry nie chciało mi się już robić tych kratek bo musiałem gdzieś wyjść, no i oczywiście jakość zdjęć tez sorry; szybko w paincie wycinałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Yo! Oto Rysiek, mój ojciec. 1,5h zbrushem na żywca, moze będę kończył, a może nie, bo facet często zmienia lokalizację a ja nie mam cyfrówki:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 lewus - wszystko ladne oprocz przesadzonych policzkow (pomarszczone). najlepsze brwi i nos z profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 ślimaczek w wingsie i blenderze, nie jest skończony ale blender w pewnej chwili się pożegnał i tylko zdążyłam zrobić printscreen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Szkoda ze blender sie wywalil, bo miejscami slimak wyglada calkiem fajnie, uff naszczescie ja znalazlem build z ktorym nie mam problemow :D Fajnie ze zaczełaś uzywac blendera do sculptingu, powodzenia w dalszych probach opanowania sculpt mode'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Maqs, ty masz sie fajnie bo linux nie crashuje tak często jak windows, bo zajmuje mniej ramu (tak myśle). Jakiej dystrybucji używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Ubuntu 6.06, jak pracuje nad czyms co wymaga duzo poly to przełanczam sie na fluxboxa (takie srodowiko graficzne, ciagnie ramu prawie tyle co nic;d), linux nie pada tak czesto jak winda nie dlatego ze wymaga mniej ramu tylko dlatego ze jest lepszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Jakby Z-Brush był w interface mudBox'a to tak jak by Maya była w interface Maxa wklejona :) A tymczasem robię takie gnioty ze sphere'a bo mi w mudboxie import nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 xD balonik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Maqs - lepiej byś mi videotuta do zbrusha wypuścił bo poza balonikiem z niedziałającym mudBoxowym importem nic nie zrobię. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 chveti ooo niestety, nie uzywam juz zbrusha, teraz sculptuje w blenderze, zassaj sobie builda i sprobuj to tylko kilka mega, jest za free i nie ma problemow z importem, moze ci sie spodoba. http://blenderbuilds.com/ http://www.graphicall.org/builds/index.php http://www.subdivisionmodeling.com/forums/showthread.php?t=1840&page=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Osz kurcze, przeczytalem tamto sobie, na 5 subdivide wchodzisz na 256 ramu, ladnie ladnie. Ubuntu mam juz opanowane (mniej wiecej :), teraz tylko zmusic umysl do zrozumienia innej filozofii Blendera... :) W kazdym razie swietna robota Maqs :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Hug me! (Blender sculpting) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Smieszne;d ale juz cie bardziej lubie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Modo + Zbrush około 2 godz w oparciu o tą referkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Brumgun -> świetny speedzik :) I ciekawy tool w tym blenderze :) Zeet -> do chalengu z tym! ;) A tu moja ośmiorniczka, 1h 20 min na speed modeling na evermotion: pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Dziwny speed ... robiłem go pół dnia ... ALE UWAGA ... liczne i długie przerwy z nie mojej winy ... ale gdyby połączyć czas to wyjdzie mi około 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 beret. beret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Witam Taki speed zbrushowania (ok. 20min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Obywatel - fajny berecik. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gremlinek Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Wczoraj dorawłem zbrusha i tak sobie ćwicze :P 20-30 min ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 pokaż patry baze z której zaczynałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Baza to moja stara głowa z WIP'a :) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=31386&page=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Chyba mój pierwszy post z pracą w tym wątku :) oto orzełek:) czas to około 1h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Huter ->gun fajnie świeci. Jak robiłeś glow? Gremlinek -> No jak wczoraj dorwałeś to czeszesz na ostro:) max_1989 -> Fajna rzeźbka. Dwie uwagi: końcówki skrzydeł wydają się ciężkie, łapki kojarzą mi się z pieczonym kurczakiem. Jak go kończysz to daj mu dynamiki więcej właśnie na skrzydła.(to trzecia 8) A tu moje dwa speedy, oba do 1,5h w ramach ćwiczonek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 max_1989 Lewus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Witam!! max--> super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi