lewis Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Takiego robocika próbowałem ostatnio zrobić. Czas modelowania (robocik , kubek i nadajnik ) 52 minuty. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Super georgas. Z kad brałes wymiary ? z refki robiłem, na oko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Georgas no lampka bardzo fajna lewis fajny robot, hmm ciekawe jak on chodzi :P, wrzuc wersje z ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewis Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 On skacze :D (jak skacze to i pewnie kawe rozlewa ), na jednej nodze http://www.toyota-ti.ac.jp/Lab/Denshi/5s20/research/JumpingRobotFig1.jpg , stad takie silne skrzywienia kregoslupa :P. Później wrzuce wersje z ms , Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 MIrach-"to jest kura! ta kura wcale nie przypomina osla :)" edit: ja to napisalem zeby stwierdzic ze wyglada jak kora, bez zadnego podtekstu, tylkoze stwierdzenie ze cos co wyglada jak kura jest kura skojarzylo mi sie z CKdezerterami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 vektor: na swoją obrone powiem tylko ze nie zrobilem jej 4 nog i to sie liczy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 lewis: ciekawy robocik :) Może trochę długo jak na speed (za długo, bo 2-3 godz), ale co tam ;). Materiały na szybko (15 min). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 krzyyyywo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Xizi0r: wiem, 'trochę' krzywa ta mycha jest, ale musiałbym usunąć całą siatkę bo ciężko byłoby to poprawić ;) Kolejny speed dzisiaj - tym razem Stielhandgranate (granat używany przez armię niemiecką podczas WWII). Modeling: 40 min (kliknąć aby powiększyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewis Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 Siatke myszki chyba faktycznie trzeba by uporzadkowac ,ale podpis mi sie podoba :P , a granat wyglada fajnie . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 29 Styczeń 2007 Share Napisano 29 Styczeń 2007 lewis fajny robo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 30 Styczeń 2007 Share Napisano 30 Styczeń 2007 lewis hej . no robocik wymiata :) s3b4 nom myszka miejscami pognieciona ale jak do projektu jakiegoś to by z dalega nie było widac :) ; A ten granat to taki prosty.. ale ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Przerwa w nauce (sesja studencka :/) ... no i takie coś mi wyszło Trwawa w kilku miejscach przenika modele ale już mi się nie chce z tym bawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Styczeń 2007 Share Napisano 31 Styczeń 2007 Myśle, że gdyby to wyszło w 98' to by się nadało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Kolejny speed, tym razem zamiast niemieckiego granatu tematem jest inna niemiecka broń, czyli Panzerfaust :P. Znowu za długo jak na taki model (30 min), ale już lepiej ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 jeżeli mam byc szczery to bardziej mi to przypomina jakieś urządzenie z kuchni niż panzerfaust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Dla Evermotion (no co ;) ) Nie jestem zadowolony 1h 20m to zdecysowanie za dużo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Ze sculptem zaczynam :) wreszcie mi import w mudBoxie działa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 s3b4 jak byś nie powiedział że to panzerfaust to bym pomyślał że to jest jakiś palnik o.O to coś co teraz jest cienkie powinno być nieco grubsze chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 3 Luty 2007 Share Napisano 3 Luty 2007 Hmm, możliwe, że nie przypomina panzerfaustu, ale mniejsza o to ;). Taka tam drabina, referka znaleziona na googlach ;) (trochę ponad 1h - za długo). siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Taki speedzik. glownie zeby potrenowac edgdeloopy. wyszlo takie afro cus:) czas:2,5h (to przez to ze sie zastanawialem gdzie to loopy powsatwaic:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 i taki kolejny speedowy frrestyle. nie wiem ile bo robilem z przerwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 rewelka matti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 ta druga jest super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s3b4 Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Bardzo ładne głowy, Matti. ;) Uff, no i wymęczyłem moją pierwszą felgę. Troszkę zeszło mi na tym, bo aż ok. 2 godz, ale myślę, że następne pójdą szybciej :). Siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 taki niby speed. modeling 2h (chyba dlugo) materialy 2min renderimg 15 min p.s. a gdzie sie sprawdza ile to ma poly/tris w maxie 9 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 naciskasz 7 ..poptrz tez na opcje statistics jak klikniesz prawym na np. Left -> configure.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Może kiedyś do tego wrócę i skończę. Narazie zachwycam się mudboxem. I subdivide by subdivide jak ktoś chce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 kolejna główka w modelatorze, 2,5 dupogodziny .pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Czas ok 2,5 Model robilem do pocwiczenia animacji ;] ale przy okazji wrzucam tutaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 Na kim sie wzorowales?? ;p;p;p Co to za Czesiek?? Nie znam - spawacz jakis czy sie przerzucil na sexywork?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Musialem na szybko pokazać że da się wymodelować zwiewną tkanine w maxie, wzorowałem sie na videotutkach klicka i jednym zdieciu pani ubranej w cosik zwiewnego. Wg mnie nawet to wygląda, a wy co na to? pozdrawiam Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Rzeczywiście, fajnie :) A to taki początek ZENa Creativa. Wygrzebałem gdzieś i teraz nie wiem czy kończyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 3d Extreme wzorowalem sie na moim nauczycyielu :D:D ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 taka szybka łapa z głowy modelowanie przed snem 1,5h przierwszy raz sculptuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Hej ! świetna ta rączka, prawie jak Freddiego Kruegera :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 MayaMentaray cos kolo 30 min Zostalo tylko domalowac oczka. Ma ktos pomysl na podpisanie obrazku? Cos ala "Ty tez mozesz przejsc na czarna strone mocy!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 hcpiter3d mogłeś trochę kosteczki uwidocznić w nadgarstku, i kłykcie. happy-angel o lol, niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 "Kaczki dziwaczki" albo o "dwuch takich zmodyfikowanych genetycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 happy-angel -> hehe :) Kwaitek co sie nazywa Kalia, robiony na zleconko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Jakas taka brzydka jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Screeny zrobione na kilka chwil przed tym jak mudbox sie wywalil :F Komentarze mile widziane ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 to jakis arab? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 nie wiem - calkowity freestyle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Wygląda troche jak skórka od pomarańcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 taka popołudniowa krowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 wyglada jak pies mojego sądziada, ktorego karmilem czipsami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Karmiłeś sąsiada czipsami a pies nie jadł? Pewnie dlatego tak wygląda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Speed w z-brushu. Staram sie przekonac do interface`u :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 I kolejny speed;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi