Matti Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 I kolejny;] Pytanie laika: Dlaczego model wyeksportowany do maxa rozni sie od tego co wyrezalem w zbrushu?? :) sorry jesli to oczywiste;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Jakto się różni?? Nie ma prawa się różnić!! Ja gdy eksportowałem swoją główkę ze zbrusha do maxa były identyczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 matti cool pokaz jaka jest roznica ? :) jedyne co mi sie kojazy to to ze mudbox usuwa ostre krawedzie np. przy ustach ze wszystko jest smooth :) ale to ma miejsce w mudboxie i tak sie dzieje jak tylko exportujesz i nic nie zmieniasz i pozniej znowu do maxa :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 taka oto roznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Ta różnica wynika z braku perspektywy w Z-Brushu, obejrzyj sobie model w widoku "user" w maxie, nie zobaczysz żadnej różnicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 na to tez wpadlem:) w user-view jest juz podobniejszy ale i tak sa drobne roznice w ksztalcie. jutro nad tym posiedze;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 cartoonowa postać :) mmmhhh .... ps. to nie wlosy tylko berecik jakby co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 podobny trochę do Pinokia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 broń w rękę , czerwona gwiazda na czapę i montuj plakat propagandowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 wizz nie gadaj ze w maxie modelowales :D bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 stawiam na xsi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 xsi :) przeciez widac po hardedgach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Modo + Zbrush około 2godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Takie speedy mnie rozkładają ... zeet zrobisz reszte ciała tego "diabła"? --- A to mój: Znajomy ma urodziny i takie coś na szybko zrobiłem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Ciałko na szybko dolepione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Dobra ... przyznaj się ile to robiłeś =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 glowa najlepsza w tym stworku, fajny shader mozna go gdzies sciagnac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Huter - ciałko też około 2 godz Adek_CG- shader pobrany z forum Zbrush Central Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 zeet dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 cholerna organika:D miało wyjść dziecko wyszło coś innego:P fajny diabełek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 radzisz :) wyszlo dziecko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 edit: krzywy troche i ma bulwy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Hej mój pierwszy speed :) Godzina pracy z Blenderowym sculptem :) Tak na próbę sprawdzałem swój pomysł na model. Dysponowałem trochę szybszą maszyną dlatego mogłem poszaleć, bo u mnie się lekko dławi komp. Podstawowy model: Po pracy z Blenderem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Modo +Zbrush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Zeet genialne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Woow piknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Taki sobie głośnik :) ~2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumna Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 3ds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 trumna - wow, piknie :) Pokaż siatkę jak możesz ;) A tutaj skończony 1 komplet głośniczków :) (ok. 25min) (czyli razem z poprzednim ~2h 25min... chyba trochę za dużo jak na głośniki :/) I siatka jakby ktoś chciał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 wymodeluj siateczkę (maskownice) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 wymodeluj siateczkę (maskownice) :D nie. wymodeluj je w rhino :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 pecet - ee.. o_O :P Georgas - tia... już wolę maxa :) rhino za trudne :P Taka sobie myszka ~2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Georgas - tia... już wolę maxa :) rhino za trudne :P nie ma trudnych rzeczy, albo się coś umie albo nie początki zawsze są trudne, więc nie pękaj tylko odpalaj rhino ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Zeet, Trumna ->super super, podobać się bardzo:D:D:D a dziś to ulepiłem, jakieś 2h rzeźbienia. Nie licząc zabawy szejderami... Przy okazji przetestowałem zbrushowy skin shader Antropusa... jak widać, jest całkiem bardzo nawet mocno przyzwoity rzekłbym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Trumna - świetny model pokaż siatkę :) Lewus - fajny dziadek to i ja coś pokażę po dłuższej przerwie od max'a mały trening felga Superturismo WRC jakieś 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Lewus to Einstein? Znaczy sie nie pytam czy Lewus jest geniuszem, tylko czy ten model to geba Einsteina ;) [lol] pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 "Lewus to Einstein?" ROTFL:D W podpis jak znalazł:) Nie Tadziu, jeśli będę to kończył to pod tytułem "Nasz dzielny cieć":) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 lol&rotfl ;) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumna Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 siatka [...] to byl model speedowy (~3h)takze nie sugerujcie sie nim zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 chyba bym sie zes...al jakbym mial takie cacko w 3h zobic. ale z organiki to ja noga jestem... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumna Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 dzisiejszy speedzik w ramach odpoczynku od quaka1...:) link do wersji z siatka[...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 elegancka glowka, troche jakby jim carrey :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Mi przychodzi na myśl Bevis i Buthead ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 trumna kolejna genialna główka ucz mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Trumna - bardzo fajna stylistyka , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Trumna-> fajne modeliki. Goblin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 super goblin, poka siateczke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 no fajny i siateczkę pokaż ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 no i też ładnie to kiedy ustawiamy się na lekcje z modelowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi