rowr Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 ee hemmm Ania bardzo fajne tylko nie wiem czemu mi sie skojarzylo zmotywem obrzezania :D...hemmm pozostale bananki troszke takie bez wyrazu byly by lepsiejsze z ogonkami u gory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Pierwsze podejście do Wings'a Około 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Ladies and Gentelman. Die ersten Modelen meiner Frau. After 2 hours of learn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 krowa-robot bardzo ładnie wyszła. tak trzymać. pozdrów twoją Frau ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 "Paskud" :),ostatni speed Zbrush. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Mi się nudziło i zrobiłem sobie taką banalną prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 1h, 3d studio. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 taki słonik LP do vizki, bedzie stał gdzies na polce, wiec taka dokladnosc w zupelnosci starczy. 473 tris bez kłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 @zeet - ty zboku:) Jesteś pryszczem na tyłku:D (bez obrazy, joke) Ja w stanie nie byłbym takiego czegoś zrobić, a ty jako speed to przedstawiasz?!:) Pochamuj się człowieku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 krowa-robot bardzo ładnie wyszła. tak trzymać. pozdrów twoją Frau ode mnie. jaka krowa to jest nosorozec, przeciez widac 1 rog, i charakterystyczne ulozenie glowy.. a temu kotowi obok to co wystaje? ;o cholera, juz 20post w tym tygodniu a ciagle mam 699 xX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerYeti Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Witam, ja zapodam skromny kubek dlubany troche za dlugo ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 fajny szader porcelany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 buhahahaha druga moja pracka w zbrushu ...czas okolo 11 minut...[osobiscie dla mnie ten program to porazka zabija ducha modelowania :D] mialem fajniejsza wersje ale cos nacisnolem i tak sie zagescila siatka ze mi komp nie wytrzymal po eksporcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 [osobiscie dla mnie ten program to porazka zabija ducha modelowania :D] buahahahah :D :D :D a tak pozatym smieszna glowka ;) fajny ma wyraz twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 rowr-dobra głowa co tak skromnie ją oceniasz. Szkic postaci, która będzie wykorzystana w scence. ZB ponad godzinę ,przez ten mózg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 zeet to ostatnie jest cudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Zb ulatwia sprawe, a czasem i pomaga. zeet, ładny brainiack choć uszy za duże. Ładna w sumie kerskówkowa postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 12 minut Zb dalej mysle ze to syfiasty program bo na moim sprzecie normali nawet nie moge robic ehhhh... btw...zeet swietne masz te pracki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 takie oto cosik mi wyszlo... trenuje raczej rozkladanie siatki aby przy bliskiej odleglosci jakosc nie byla tragincza... teksturki bardzo duze bo 512/512 -- ale to poczatki ;) --- wszystko pojdzie do silnika ogree(po lekkiej optymalizacji) i mam nadzieje ze wreszcie sie nam uda zawalczyc z fizyka ;) scenka ma byc wieksza ale treningowa -- nie mielem gdzie dac bo do finisha to nie robi... a do game artu tez bo spedzilem nad tym mniej jak godzine... wiec daje tutaj ;) -- czas licze dla 6 budynkow bo tyle zrobilem... ale daje to bo szalu nie ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Długopis 10 min z palcem w.......... no mniejsza z tym ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Jesus: wyjmij więc tego palca z ....... i popracuj nad materiałami :] to mental ray? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 a czemu one znajduja sie w powietrzu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 finalrender nie bede kombinował z materiałami bo nie umiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 ale to plane mozesz wstawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 a wiesz co to edit Lukaszu_D ? w powietrzu bo kolacje poszedłem zjeść i potem mi sie nie chciało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnyMan Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 A rączki chociaż umyłeś? Kto wie gdzie te palce bywały... :P hmm... co się odbija w tym długopisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 mapa HDRI: chyba kitchen_probe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 To HDRI ale Desk_Sm_Blurry.hdr A dla ścisłości to palec był w kompie i trzymał zworke bo mi myszka coś przerywała, ale juz mam nowe zworki, ale jakim cudem zworka może sie tak sama zepsuć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 takie tam swinko/chomiko nie wiadomo co. zebym nie zapomnial jak sie modeluje ;p ok. 10-15 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veemo Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Po krótkiej przerwie w 3D (brak czasu, wakacje i te sprawy :) ) coś takiego dzisiaj zrobiłem. Enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Veemo- podoba mi się ,fajne dziwadło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Taki speed przed spaniem :)) Pozdro !! P.S. Standardowe textory z Maxa rządzą !! heh no kapa no ale co zorbic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 lelegancko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 nice kwiatson... difenbachia ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Witam hmm niewiem czy to jescze speed bo glowa modelowana jakos wczoraj i przedwczoraj w wolnych chwilach, wrzucam tutaj bo glowka robiona praktycznie tylko dla treningu... i raczej zadnej wiekszej sceny z tego nie bedzie... choc kto wie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Bardzo fajna główka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerYeti Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Wszyscy tu jakiesies fajne rzeczy pokazuja to ja sie wylame. wymeczona wtyczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Wyłaczając render i obliczenia to około 2h (głównie przez materiały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 b. ładnie jak dodać ten pasek z info na dole renderka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 w rolecie system -> frame stamp ;) A wiecej info... http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/render_params_system.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 czemu nikt nie używa już imageshack tylko slibe'a - jest o wiele wolniejszy i czesto są problemy w poszczególnych przegladarkach z wczytywaniem grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 hindus - bo mnie Pile (właściciel sliba) osobiście do tego zmusił, w dodatku ostatnio imageshack mi nie działa odkąd mam operę 9. sliver ładne szklaneczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Anka w tym kraju jest dużo rzeczy na siłe ale hosting obrazków to chyba nie - na Twoim przykładzie miałem wcześniej pisać ale mi się nie chciało więc skoro już jesteś - w Twoim wątku z pracką z rekomy - nie idzie zobaczyć nic poza siatkami itd - głownego renderu nie wczytuje - dlaczego bo jest na tej stronce o której mowa - a teraz widze żę coraz wiecej osób na to sie przerzuca a skoro u mnie nie chodzi to może i u innych nie chodzic - a proszenie kogoś żeby zrobił mi screenshoota też już może powoli denerwować. Dlatego o tym pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 nie wiedziałam że nie działa, u mnie pokazuje dobrze. no ale na imageshack ja w tej chwili nawet wrzucić nie mogę bo coś nie działa. ale dam tam link alternatywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 @Ania: thx :D @hindus: ja korzystam z slibe bo: 1. jest przejrzysty 2. nie ma reklam (narazie :/) 3. jest multiple upload 4. fajna obudowa (tzn. ksiega gości, komentarze, licznik, galeria) 5. moim zdaniem nie jest za wiele wolniejszy od imageshack (mam tez tam konto) Natomiast minusem jest ze uzyli ajaxa, a moja opera (9) ma problemy z wyswietlaniem obrazków, ale nie przeszkadza mi to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 moja opera tez ma tam problemy, ale da się je ominąć klikając "save". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 moja opera tez ma tam problemy, ale da się je ominąć klikając "save". lub "get links" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekranjut Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Moja pierwsza skonczona praca w zbrushu. Zajelo mi to niecala godzine http://img92.imageshack.us/img92/3014/smokns5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Nie mial to byc speed ale jakos stracilem checi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wit Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Moja pierwsza praca na forum. Boxmodeling... 1h + teksturki i render ok. 1h Koleżanka mi narzuciła temat tego speedzika ;) Ciekawy jestem waszych opinii... ponieważ wszystko na szybcika to troche błędów jest... ale ogólnie nieźle chyba jak na pierwszy post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi