Busiu Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 hcpiter3d dzieki, Robert jak pisałem to tylko dwie godziny, tak tekstura to zmodyfikowane panele :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 2-3h XSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniotek Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 pierwsze zetkniecie z zbrushem i organika ok 40 min glownie rzezbilem cialko nad twarza za bardzo nie przystawalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Czesc Gniotek;) jak myslisz: czy 'rzezba' przypomina cialo ? przemysl to, porownaj do siebie/rodziny/sąsiadki;) i znowu txt Klicka:*:" CZY CI SIE PODOBA?? jezeli nie to innym tym bardziej NIE" zrob kolejne Cialo i jak Tobie sie spodoba! to zapodaj a ktos napewno oceni i skomentuje co i jak:) przegladaj tez innych prace, porównuj, analizuj;) chodzby swietnego http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=39135 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniotek Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Dzieki za konstruktywna krytyke :P tego mi bylo trzeba :P a tutaj speedzik lampeczki ;) ok 1h40min Cinema 4D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 W sumie speed, z godzinę zeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 RA--> wtf? co to jest ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 fotel. :) ale studio kiepsko wyszło...i cieeeemnoooooo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 fotel. :) wyglada jak jakis material "nadziany" na jakies prety :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Bardziej adekwatne byłoby słowo "studio", bo to tylko do pokazania modelu. A mnie się i tak podoba. ;) Ciemno? U mnie jest bardzo jasno, a czerń powinienem nawet przyciemnić. :) Materiały oczywiście na szybko, tego chyba wyjaśniać nie trzeba, ale na wszelki wypadek... I... tak, to jest materiał (a w sumie skóra) nałożona na rurki. Ładne krzesło imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 masz lcd? :) chociaż tę ciemną dziurę wywal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Crt. U mnie na prawdę jest ok. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Klamiesz =)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Ten dzial chyba umarł a szkoda bo to dobry trening;PP Moj kolejny model(tylko Wings i render 4DC) do zabawy w ZB, kto zgadnie KTO TO odrazu dostaje Rep'a;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Ja wiem, :) Tołdi z Gumisiów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Repik dla kolegi ;) Down: wdzianko w drodze:) ale to juz nie w Wingsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 he he, modelik fajny :) Dorób mu jeszcze to podarte wdzianko Dzięx za repka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Cookiez_ Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 To raczej speed jest 2h :D Na koksowany ślimak z kręgosłupem no wiecie taka abstrakcja xD max base i zbrush. Wiem że tak ślimak nie wygląda ale za to liczy się zabawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Demon: Wings 3D- 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Poproszę o krytykę. EDIT: przez nieuwage zamiast edytowac poprzedni post stworzylem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Czemu zawsze dajesz taki badziewny materiał to 1. 2 przez to nie da sie ocenić pracy 3.ten render nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 w tym wątku pokazujcie siatkę i screen z programu a nie rendery to jest speed modeling w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Czemu zawsze dajesz taki badziewny materiał to 1. 2 przez to nie da sie ocenić pracy 3.ten render nic nie pokazuje Zgodze sie material badziewie, juz daje siatke i screen z programu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Wiesz to są takie speedy ( ja to nazywam= odwal sie i nie wracaj ), które nie wymagają wielu umiejętności a co za tym idzie nie są na wysokim poziomie. Proponuje ci zrobić coś porządnego a potem tu walnąć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Wiesz to są takie speedy ( ja to nazywam= odwal sie i nie wracaj ), które nie wymagają wielu umiejętności a co za tym idzie nie są na wysokim poziomie. Proponuje ci zrobić coś porządnego a potem tu walnąć. Pozdrawiam. Mogłbyś usciślić swoja wypowiedz? O jakie umiejetnosci Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Speed modeling = modelowanie i wszystko co sie z nim laczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Robert mało konstruktywna krytyka;P;) Ramsez-> to jest lov poly wiec kazdy vertex musi miec sens i przedstawiac coraz wierniej concept... zobacz ze wiele vexow niema w tym modelu duzego znaczenia a wiele brakuje ktore by duzo zmienily(np usta) to wyglada troche jak bys z z sfery powyciagał troche segmentow i zrobil postac ale dalej czuc ze to do polowy sfera:P zmodeluj go jeszcze raz wg schematu: postawa(budowa czaszki)i jej kształt+konczyny(rogi itp) a na koncu detal... kazdy z vertexow modelu powienien byc przez Ciebie ustawiony, i jezeli model ma skonczyc w zbrushu/mudzie to podobe wielkosci faceow(odległosci miedzy krawedziami itp..) powodzenia!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Robert mało konstruktywna krytyka;P;) Ramsez-> to jest lov poly wiec kazdy vertex musi miec sens i przedstawiac coraz wierniej concept... zobacz ze wiele vexow niema w tym modelu duzego znaczenia a wiele brakuje ktore by duzo zmienily(np usta) to wyglada troche jak bys z z sfery powyciagał troche segmentow i zrobil postac ale dalej czuc ze to do polowy sfera:P zmodeluj go jeszcze raz wg schematu: postawa(budowa czaszki)i jej kształt+konczyny(rogi itp) a na koncu detal... kazdy z vertexow modelu powienien byc przez Ciebie ustawiony, i jezeli model ma skonczyc w zbrushu/mudzie to podobe wielkosci faceow(odległosci miedzy krawedziami itp..) powodzenia!:) W skrócie: popracuj nad topologia siatki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Wita http://www.imagehosting.com/show.php/1138432_wiertarka.jpg.html Czas mnie gonił: godzin 40 minut + redner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 czas: 1h (wliczone renderowanie) soft: blender(render) topmod(model) taki troszkę abstrakcyjny kwiatek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Test nowych alph :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 fajny speedzik !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 loo, fajne, ryjki sam wymyslasz czy z jakichs conceptow czerpiesz inspirations?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 mega link. Zrobione dawno temu ale teraz ktos sie o to upomniał więc odgrzewam kotleta, choć tego jeszcze nie zamieszczałem. Chyba. Nowe są: granatnik, celownik, zmodyfikowana szyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Wypas m4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 siata! please:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Piękny : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumna Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Jesli to speedzik to calkiem niezle, chyle glowe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 speedzik dotyczy tylko granatnika, celownika Eotech i modyfikacji szyny mocujacej. Pozostała część była zrobiona wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 czas jakies 3h wiec dla mnie to speed jeszcze;) a zrobielm tego gryzonia z epoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 prawie ładnie!:) pracuj dalej... przydalo by sie pare detali (np powieki i nos 'oddzielone' od reszty skory itp:) oczy troche zbyt zezowate;) no i policzki chyba zbyt do szpica. gud lak!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 ZB 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_krecik Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Jakoś nie kręci mnie ta gęba. Ale praca niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 zajeBomba, bardzo fajny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 zabralem sie za wings-a i jest calkiem cool:) (program nie modelik:P) dla wprawy takie mucho podobne cus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Zastanawiałem się, czy by nie pokazać ten model w tym dziale i chyba jednak go tutaj pokażę. Model może będę rozwijał w przyszłości, może powstanie coś z tego. Czas modelowania gdzieś 2h, może troszkę dłużej. Nie wiem czy to jeszcze speed, ale ja nie umiem na razie szybko modelować. xD http://img512.imageshack.us/img512/9985/alavampiro01xr8.jpg http://img512.imageshack.us/img512/1798/alavampiro01winterveran8.jpg http://img209.imageshack.us/img209/6163/alavampiro012hd6.jpg http://img528.imageshack.us/img528/2849/alavampiro01wireiw0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Godzinka modelowania i jakieś 2 texturka. Jest kanciaste bo to lo-poly :) http://www.mateuszg.com/pliki/VRay_render.jpg Już się poprawiam :) http://www.mateuszg.com/pliki/Mesh.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 EX3qtor--> w tym wątku pokazujcie siatkę i screen z programu a nie rendery to jest speed modeling w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 M-14 custom WIP. Parę godzinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 wypas, wrzucaj siate :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi