SansSerif Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 ...podczas V Miedzynarodowych Warsztatow 3D, ktore odbeda sie w dniach od 30 IX do 2 X 2004. Miejscem tegorocznej edycji DigiTechMedia bedzie Kino LUNA http://www.kinoluna.pl mieszczace sie przy ul. Marszałkowskiej 28 w Warszawie (na powyzszej stronie mapka z lokalizacja kina)... . ... itd. moze maly zlocik? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 Jak przeniesiecie targi do gdanska to prosze bardzo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 DTM to juz chyba tradycyjnie konczy sie 'zlotem' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2004 hmm tradycyjnie? ja zbieram z naczki i mnie targi nie interesuja ale na jakies ciastko moznaby wyskoczyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 ja bym chcial wpasc, tylko mam kawalek tam z wro.. i dobre by bylo jakby ktos z wro tez sie wybieral;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 eee ja pewnie wyladuje znowu w szpitalu wiec nic nie mowie...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 nie ma mowy bo mnie pewien moderator zbije :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 KLICEK, spoko, w kupie bedziemy silni i nie damy Ci krzywdy zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 sie tak zastanawiam jaka byla by wasza reakcja jak by wyswietlili Pawełka animacje na wielkim ekranie podczas pokazu DTM ;) chcial bym zobaczyc wasze miny ;) hihi .... moze tam wpadne .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Bylyby to z pewnoscia glupie miny, w dwoch odmianach: - mina kota w czapce z zaby - http://www.lockitupoffroad.com/Clubpics/wtf_cat.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Ja byłem w zeszłym roku..w tym również się wybieram :) Kto z Kraka jedzie?? :) Mozę być też Tarnów.. a jak fotek znowu będzie nawijał to biorę kamerę - na żywo jest booooskiii.. :) :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Pewnie będę... tj. będziemy razem z Kaśką ;). Głupie pytanie- gdzie śpicie (tak, wiem że w większości w łóżkach) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Jedzie moze ktos z okolicy Legnicy?? (hehe czlowiek nawet nie czuje ze rymuje) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 M@ti/.. spokojnie bierz kamere :) Cos tam bede gadal znowu. Mam swietna propozycje na knajpe w wawie niedaleko, podobno wypas daje rade bo jest wielka . Po godzinach wypoconych na warsztatach poszloby sie tam na piwencjo. "Le Madame" ktos tam kiedys byl moze, to wie ze jest sympatico pozdr FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Leander dzieki, bo poczulem sie niepewnie. Na wszelki wypadek nie bede sie odzywal. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2004 "Le Madame" ktos tam kiedys byl moze, to wie ze jest sympatico plusem tego lokalu jest praca 24h na dobe przynajmniej w weekendy. wchodzisz w piatek wychodzisz w poniedzialek, mozna sie kimnac na gustownych materacykach. minusy to tylko dla doroslych i w porze wieczornej estep tylko na karty klubowe. no i wcale nie jest blisko choc bardzo ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 No dobra, dobra - wchodzę w pt, wychodzę w pon.. tylko pewnie wejść trzeba z walizką pieniędzy :) Nie leżą mi trochę te warsztaty w tym roku, ale zobaczymy... Btw. orientuje się ktoś czy obecne msce warsztatów jest daleko od zeszłorocznego?? Bo ja nie bardzo jestem oobeznany w tych rejonach.. jak nikt nie bezie wiedział to zostaje mi studiowanie mapy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Nie no ta edycja to daleko oj daleko od wszystkiego niemal... To prawie pod Piasecznem :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 http://www.kinoluna.pl/doja.html - jest wykaz tramwajow, autobusow po najechaniu kursorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 ja bede jechał z krakowa, jeżeli wogóle będe jechał bo przez miesiąc wszystko sie może zdarzyć..:) Jak by co to mam mieszkanie pod warszawą i moge kogoś przekimać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Heh, to ja się zgłaszam na mieszkanie, jak coś :) Też jadę z Kraka :) Btw. a jakby mieszkanie nie wypaliło to jest jakiś hotel w okolicy za w miarę rozsądne pieniądze do przekimania się?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2004 w okolicy sa akademiki politechniki wiec tanie spanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 Trzeba wcześneij załatwiać, czy z lotu też można wpaść, dać kasę i spać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2004 @ M@Ti tego niestety nie wiem ale jakby nie wypalilo to obok jest fajny park ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Mówisz o Łazienkach? Wydawało mi się, że na noc je zamykają - chyba więc z biwaku nici :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 ok m@ti jak by co to sie zgadamy...a wie ktoś może jak wygląda sprawa z ceną za te warsztaty???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Podawalem linka w Newsie: http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=72917 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 dzieki dr Ug...nieczesto odwiedzam newsy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 na ciastko bym se z wami wyskoczył a co tam hmmm musze przemyslec kwestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Ciastko?? kliknij an link od Druga i przeczytaj post n0. 5 by fotoas.. ciastko.. phi.. ;) Przecież wszyscy wiedzą po co ta impreza jest.. 3d to tylko przykrywka :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Rzeczywiscie, Warsztaty to tylko pretekst... ale dla mnie do spotkania sie z ludzmi, ktorych znam lub ktorych chcialbym poznac w realu (moze byc tesco). Szkoda, ze mnie nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 masaa prawdopodobnie jade jak ktos jest z Lublina niech sie odzywa mam samochod zabiore za free! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 ech szkoda ze nie z lubonia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 M@ti.. nie znasz sie nic a nic widze... teraz ta nowa generacja pozera ciastka takie nadziewane zielonym :) tak poczestowac cale DigitalMediaTech takimi ciasteczkami ??woow,..strach pomyslec w jakim to filmie byly te ciasteczka nadziewane ? rany..wypadlo mi ze lba btw.. ktos przynosi cokies ? ;] pozdr FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Kto by jechał z Krakowa???? Można by zrobić "rozgrzewke" w knajpie...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 drUg - dlaczego am Cię nie być?? Co to ma znaczyć?? A co do ciasteczek.. heh. no jakiś nieaktualny widocznie jestem, bo u nas to zawzse wszyscy kulturalnie z kompocikiem przychodzą :D :P No ale to w końc 2gi koniec polski :p ;) Ja jadę z Krakowa (jeśli nic nie wypadnie), ale rozgrzewka w knajpie to niezbyt dobry pomysł. bo ja jednak chciałbym sobie kulturalnie przejechać IC i posłuchać troszkę wykładów, poza tym, jesli warsztaty zaczną się tak, jak ostatnio to będzie trzeba jechać pociągiem koło 6... no i nie wiem jak chcecie tą rozgrzewkę zrobić - chyba całonocną od dnia poprzedniego :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 oj chciałbym się tam pojawić. niestety wiek chyba raczej uniemożliwia mi to. chyba, że miałbym tam się z ojcem wkroczyć na digitechmedia, ale to by była ogólna kompromitacja ;) nie uważacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2004 przyjedz z mama :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Dobra.. no to robimy zbiórkę: kto conajmniej na 95% będzie? Meldować się - zostawiać wpis i wynocha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Ja bede na 100% ..zaparkuje obok moim x-wingiem wiec łatwo mnie rozpoznacie.. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Ja bede na 94%. Poznacie mnie po.. x-wingu Sharpa. Stane pod lewym skrzydlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 M@ti jak pare osob ruszy sie z Krakowa to ja do nich dolacze...wynajmie sie caly pociag jakis 3 pietrowy hotel i git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Ja jadę z Krakowa... tzn. mam zamiar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 w jakim to filmie byly te ciasteczka nadziewane ? rany..wypadlo mi ze lba eurotrip? ;) tesh pewno pokaze sie na DTM :) daleko w sumie nie mam :D a jesli chodzi o miejsca do spania to przeco sa moteliki na Jerozolimskich :P pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 oj chciałbym się tam pojawić. niestety wiek chyba raczej uniemożliwia mi to. chyba, że miałbym tam się z ojcem wkroczyć na digitechmedia, ale to by była ogólna kompromitacja ;) nie uważacie? A czemu to? Własnego ojca się wstydzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Będziemy :) Pierwsza okazja opicia wirtualnych znajomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Możeby tak się umówić w jakimś jednym mscu?? W pierwszy dzień?? :D :) Tzn. chodzi mi o konkretne msce w lunie... http://www.dtm2004.3d.pl/ - przejrzyjcie i podajcie jakieś propozycje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2004 Share Napisano 4 Wrzesień 2004 Btw. jak ktoś z Krakowa to proponuję jazdę tym pociągiem, co Wy na to?? 3. Kraków Główny 30.09.04 6:50 IC 3102 RP ZR K Warszawa Zachodnia 9:29 czas podróży: 2:39; Kursuje Pn - So InterCity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 ja beda na jakies 80 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Mati- Lepiej przejedź się jeszcze do następnej stacji (Centralny), będziecie mogli wtedy nawet dojść nie męcząc się przy tym ;). PS. Będę na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi